Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/KÖZLEMÉNY A KAZINCBARCIKA - MTK TALÁLKOZÓT KÖVETŐEN

KÖZLEMÉNY A KAZINCBARCIKA - MTK TALÁLKOZÓT KÖVETŐEN

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

2020. március 09-én a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi eljárást indított a Merkantil Bank Liga 27. fordulójában megrendezett Kazincbarcika – MTK Budapest találkozót követően. Az eljárást megelőző jelentések szerint a hazai oldal nézőteréről a mérkőzés közben antiszemita és rasszista kijelentések és rigmusok hangzottak el.

A KBSC FC Kft. mélyen elítéli a szurkolók vasárnapi viselkedését és teljes mértékben elhatárolódik az ilyesfajta megnyilvánulásuktól! Egyúttal kijelenti, hogy a klub alapértékeivel és a sport szellemiségével ellentétes az említett szurkolók erkölcstelen viselkedése.
A klub a mérkőzés zavartalan lebonyolításához szükséges feltételeket megteremtette. A klub a hivatalos honlapján a találkozót megelőző mérkőzés beharangozóban és a mérkőzést megelőzően a hangosbemondón keresztül is felhívta a nézők figyelmét a sportszerű magatartásra, majd a sportszervezet az esetet követően hangosbemondón keresztül azonnal reagált az eseményekre és ismételten sportszerű szurkolásra hívta fel a figyelmet, melyet követően megszűnt a rendzavarás!

Amennyiben azonosítani tudjuk a vétséget elkövető szurkolókat a Magyar Labdarúgó Szövetség hatályban lévő Fegyelmi Szabályzatának értelmében két évtől-négy évig terjedően kötelezően ki kell zárnunk őket a Kazincbarcika hazai mérkőzéseinek helyszínéről!
 

A KBSC FC Kft. ezúton kér elnézést mindazoktól, akiket az érintett szurkolói csoport nem nézőtérre való viselkedése megsértett!

További híreink

A MÉRKŐZÉS LEGJOBBJA : KÁLLAI ZALÁN

Dátum: 2022. dec 06. 10:30

A Merkantil Bank Liga tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc vendégeként léptünk pályára. A hazai vezetést követően Kállai Zalán egyenlítettet, így ezúttal Koszta Péter őt választotta a mérkőzés legjobbjának.

U19 - Győzelem Tiszaújvárosban

Dátum: 2022. dec 05. 15:01

Korosztályos csapataink közül az U19 zárta utolsóként a bajnokság őszi idényét. Együttesünk egy tiszaúvárosi győzelmet követően vonulhat a téli szünetre.

DÖNTETLEN SZENTLŐRINCEN - ÖSSZEFOGLALÓ, EDZŐI ÉRTÉKELÉS

Dátum: 2022. dec 04. 17:00

A Merkantil Bank Liga tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc otthonában zártuk a 2022/2023-as idény őszi szezonját, mely mérkőzés 1-1-es döntetlennel zárult.

ÉLŐ TUDÓSÍTÁS: SZENTLŐRINC SE - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2022. dec 04. 12:40

A Merkantil Bank Liga mai, tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc SE vendégeként lépünk pályára. A találkozóról ezúttal élő tudósítással jelentkezünk a szokásos percre-percre közvetítés helyett.

Mérkőzések

Eredmények

Szponzorok 

 

 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk

Tippmix