Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/KÖZLEMÉNY A KAZINCBARCIKA - MTK TALÁLKOZÓT KÖVETŐEN

KÖZLEMÉNY A KAZINCBARCIKA - MTK TALÁLKOZÓT KÖVETŐEN

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

2020. március 09-én a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi eljárást indított a Merkantil Bank Liga 27. fordulójában megrendezett Kazincbarcika – MTK Budapest találkozót követően. Az eljárást megelőző jelentések szerint a hazai oldal nézőteréről a mérkőzés közben antiszemita és rasszista kijelentések és rigmusok hangzottak el.

A KBSC FC Kft. mélyen elítéli a szurkolók vasárnapi viselkedését és teljes mértékben elhatárolódik az ilyesfajta megnyilvánulásuktól! Egyúttal kijelenti, hogy a klub alapértékeivel és a sport szellemiségével ellentétes az említett szurkolók erkölcstelen viselkedése.
A klub a mérkőzés zavartalan lebonyolításához szükséges feltételeket megteremtette. A klub a hivatalos honlapján a találkozót megelőző mérkőzés beharangozóban és a mérkőzést megelőzően a hangosbemondón keresztül is felhívta a nézők figyelmét a sportszerű magatartásra, majd a sportszervezet az esetet követően hangosbemondón keresztül azonnal reagált az eseményekre és ismételten sportszerű szurkolásra hívta fel a figyelmet, melyet követően megszűnt a rendzavarás!

Amennyiben azonosítani tudjuk a vétséget elkövető szurkolókat a Magyar Labdarúgó Szövetség hatályban lévő Fegyelmi Szabályzatának értelmében két évtől-négy évig terjedően kötelezően ki kell zárnunk őket a Kazincbarcika hazai mérkőzéseinek helyszínéről!
 

A KBSC FC Kft. ezúton kér elnézést mindazoktól, akiket az érintett szurkolói csoport nem nézőtérre való viselkedése megsértett!

További híreink

André Zoltán hármat gurított a BSK-nak

Dátum: 2024. ápr 18. 14:45

U17: nagyobb koncentrációval a különbség is nagyobb lehetett volna!

U15: közel ötven percig meccsben voltunk

Dátum: 2024. ápr 18. 12:20

Aztán a kihagyott helyzetek és az egyéni hibák miatt vereséget szenvedett Balogh József csapata.

Elkezdődött a jegyértékesítés a következő hazai mérkőzésre

Dátum: 2024. ápr 18. 10:38

Április utolsó meccsén a Honvéd ellen játszunk a Kolorcity Arénában.

U14: kiütéses győzelem idegenben!

Dátum: 2024. ápr 17. 14:23

A szülők is benne voltak a győzelemben, sokat jelent a támogatásuk a csapatnak!

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk