Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/KIEMELT KÉPZÉSI KÖZPONT KAZINCBARCIKÁN

KIEMELT KÉPZÉSI KÖZPONT KAZINCBARCIKÁN

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

A kényszerszünet ellenére sem állt meg az élet Kazincbarcikán, csapataink játékosai egyéni edzéstervek alapján tartják formában magukat, a stáb és vezetőség pedig tovább dolgozik a KBSC szakmai színvonalának emelésén. Klubunk elkötelezett a női labdarúgás fejlesztéséért, ami eredményeként a 2020/2021-es bajnoki évre a Magyar Labdarúgó Szövetségtől "Kiemelt Képzési Központ" (KKK) minősítést kapott, mely egyesületünk női labdarúgásának további fejlesztésére, bővítésére irányul.

A KKK-minősítést a következő bajnoki szezonra összesen 20 csapat kaphatta meg (8 Elit Központ, 12 Fejlesztési Központ felosztásban), lubunk az utóbbi kategóriára pályázott és nyert besorolást.. A KBSC 2020/2021-ben Kiemelt Fejlesztési Központként kerül fel a magyar női, ezenbelül is  a női utánpótlás térképére, melynek célja a teljes női labdarúgás vertikumának kialakítása, versenyeztetése, valamint az NB-s női csapat kiépítése, annak működtetése. A Képzési Központok általános küldetése elsősorban az, hogy a női labdarúgás színvonala emelkedjen, a KBSC női csapatai a pályázat elnyerést követően egy olyan "bázisklubbá" válhat, ami a saját utánpótlás magas szintű képzésére támaszkodva későbbiekben akár magasabb osztályban és több korosztályban is indulhat. Az elnyert többlettámogatásnak is köszönhetően lehetőség nyílik a női vonal tovább erősítésére, újabb csapatok nevezésére a különböző országos bajnokságokba. 2020 őszétől a jelenlegi tervek szerint -az U19-es és az U16-os csapat mellett- már felnőtt és U14-es korosztállyal is bővülhet egyesületünk palettája.

A fejlesztési tervet három bajnoki évre készítette el a KBSC, ami alapján célunk, hogy minél több helyi és környékbeli lánnyal megismertessük, megszerettessük a labdarúgást és az elkötelezettek számára rendszeres sportolási, versenyzési lehetőséget biztosítsunk óvodás kortól kezdődően a felnőtt labdarúgásig bezáróan.

A futallozni akaró lányok a kényszerszünet alatt a következő telefonszámon kereshetik Boros László edzőt: +36308306660

 

További híreink

DÖNTETLEN A SZEZONZÁRÓN

Dátum: 2021. nov 29. 09:00

Az idei évi utolsó mérkőzését játszotta le hétvégén a Bánhorváti csapata, a Borsodnádasd elleni szezonzárón egy gól nélküli döntetlennel búcsúztatták az őszt.

DÖNTETLEN BÉKÉSCSABÁN - VARGA ATTILA ÉRTÉKELT

Dátum: 2021. nov 28. 13:30

Az NB3 Keleti csoportjának utolsó őszi fordulójában a Békéscsaba 1912 Előre II. csapata vendégeként egy pontot gyűjtöttünk.

BÉKÉSCSABÁN AZ UTOLSÓ ŐSZI FORDULÓBAN

Dátum: 2021. nov 27. 21:30

Utolsó őszi fordulójához érkezett az NB3-as bajnokság. A Kolorcity Kazincbarcika SC holnap 11:00-től a Békéscsaba 1912 Előre II vendégeként zárja a szezont.

FOCIZZ A KBSC-BEN ÉS TANULJ AZ IRINYIBEN! - KILENCEDIKESEKNEK

Dátum: 2021. nov 26. 07:00

Klubunk együttműködésével indul sport szakirányú érettségit adó képzés kilencedikeseknek Kazincbarcikán, az Irinyi középiskolában. Érdeklődés KBSC-nél 06/70639-4784-es telefonszámon.

Mérkőzések

TISZAFÜREDI VSE - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Lipcsey Elemér Sporttelep

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk