Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/KIEMELT KÉPZÉSI KÖZPONT KAZINCBARCIKÁN

KIEMELT KÉPZÉSI KÖZPONT KAZINCBARCIKÁN

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

A kényszerszünet ellenére sem állt meg az élet Kazincbarcikán, csapataink játékosai egyéni edzéstervek alapján tartják formában magukat, a stáb és vezetőség pedig tovább dolgozik a KBSC szakmai színvonalának emelésén. Klubunk elkötelezett a női labdarúgás fejlesztéséért, ami eredményeként a 2020/2021-es bajnoki évre a Magyar Labdarúgó Szövetségtől "Kiemelt Képzési Központ" (KKK) minősítést kapott, mely egyesületünk női labdarúgásának további fejlesztésére, bővítésére irányul.

A KKK-minősítést a következő bajnoki szezonra összesen 20 csapat kaphatta meg (8 Elit Központ, 12 Fejlesztési Központ felosztásban), lubunk az utóbbi kategóriára pályázott és nyert besorolást.. A KBSC 2020/2021-ben Kiemelt Fejlesztési Központként kerül fel a magyar női, ezenbelül is  a női utánpótlás térképére, melynek célja a teljes női labdarúgás vertikumának kialakítása, versenyeztetése, valamint az NB-s női csapat kiépítése, annak működtetése. A Képzési Központok általános küldetése elsősorban az, hogy a női labdarúgás színvonala emelkedjen, a KBSC női csapatai a pályázat elnyerést követően egy olyan "bázisklubbá" válhat, ami a saját utánpótlás magas szintű képzésére támaszkodva későbbiekben akár magasabb osztályban és több korosztályban is indulhat. Az elnyert többlettámogatásnak is köszönhetően lehetőség nyílik a női vonal tovább erősítésére, újabb csapatok nevezésére a különböző országos bajnokságokba. 2020 őszétől a jelenlegi tervek szerint -az U19-es és az U16-os csapat mellett- már felnőtt és U14-es korosztállyal is bővülhet egyesületünk palettája.

A fejlesztési tervet három bajnoki évre készítette el a KBSC, ami alapján célunk, hogy minél több helyi és környékbeli lánnyal megismertessük, megszerettessük a labdarúgást és az elkötelezettek számára rendszeres sportolási, versenyzési lehetőséget biztosítsunk óvodás kortól kezdődően a felnőtt labdarúgásig bezáróan.

A futallozni akaró lányok a kényszerszünet alatt a következő telefonszámon kereshetik Boros László edzőt: +36308306660

 

További híreink

Harnócz Róbert: csalódott vagyok az eredmény miatt…

Dátum: 2024. máj 07. 17:28

A két gyönyörű Kovács gól (is) kevés volt a három ponthoz.

U19: Javuló forma és eredmények

Dátum: 2024. máj 07. 16:40

Négy meccs, hat pont, s harmadik hely az Alsóházban.

Villámrajt és magabiztos siker Szombathelyen!

Dátum: 2024. máj 07. 13:00

A Merkantil Bank Liga 31. fordulójában Szombathelyről hoztuk el a három pontot!

Várhatóan szerdán kora délután indul el a jegyértékesítés az ETO elleni mérkőzésre

Dátum: 2024. máj 06. 10:00

További információk a 32. forduló találkozójával kapcsolatban.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk