Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/FINISBEN A STADION

FINISBEN A STADION

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

A kazincbarcikai sporttelepen a kényszerszünet alatt sem állt le az élet, a centerpálya környezetében a licensz feltételekhez és a csapatok jobb kiszolgálásához szükséges kisebb munkálatok zajlanak, így reményeink szerint a szünet után már végleg haza költözhetünk.

Mint ismeretes a Kazincbarcika otthonának építése két ütemben zajlik. Elsőként készült el a pálya, valamint a 920 fő befogadására alkalmas hazai szektorok és a 200 vendégszurkolónak helyet adó lelátó. A rétegelt játéktéren az elmúlt hetekben az automata öntözőrendszer működésének stabilizálása volt a fő feladat, emellett pedig a következő szezontól licensz követelménynek számító pályavilágítás kiépítése is elkezdődött. A tökéletes megvilágítás érdekében a pálya négy sarkán elhelyezett nagy fényerővel bíró ledes fényforrások teszik majd lehetővé, hogy Kazincbarcikán is "esti" mérkőzéseket rendezhessünk, valamint heteken belül az eredményjelző is felhelyezésre kerül, így már szinte semmi akadály nem hárul a ténylegesen hazai meccsek megrendezése előtt.

A centerpálya mellett folyamatban van az eredményjelző, a hangosítás és a pályavilágítás üzemeltetéshez szükséges elektromos hálózat kiépítése. Ezt követi majd az oldalvonal menti tereprendezés,  valamint a cserepadok elhelyezése. A katasztrófavédelmi és biztonsági előírások alapján készülnek el a pálya környezetében szükséges és még hiányzó burkolatok, kerítések. Mivel a Kazincbarcika csapata és soros ellenfelei öltözői ideiglenesen az új centerpálya melletti épületben kapnak helyet, így folyamatban van az öltözők kialakítása, licensz feltételekhez szükséges helyiségek alkalmassá tétele.

Egyértelmű célunk, hogy a kényszerszünetet követően a minimális elvárások teljesítésével valóban hazai mérkőzést rendezhessünk, reméljük nézőkkel és szurkolókkal a lelátókon.

A kbsc.hu-n oldalán megjelent szövegek és képek kizárólagosan a KBSC tulajdonát képezik, bármilyen nemű felhasználásuk engedélyköteles!

További híreink

MOL MAGYAR KUPA : SÁRBOGÁRDON A HATODIK FORDULÓBAN

Dátum: 2020. szept 18. 20:00

A MOL Magyar Kupa idei sorozatában a Sárbogárd csapatával találkozunk először.

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS: DEAC - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2020. szept 16. 15:30

A Merkantil Bank Liga 2020/2021-es szezonjának mai fordulójában a DEAC az ellenfelünk.

DEBRECENBEN A KILENCEDIK FORDULÓBAN

Dátum: 2020. szept 15. 21:00

Újabb hétközi forduló vár csapatunkra, ugyanis holnap a DEAC ellen játszunk bajnoki mérkőzést.

Kettős siker a Sajóbábony ellen

Dátum: 2020. szept 15. 15:00

Két utánpótlás csapatunk is győzelemmel zárta a hétvégét.

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk