Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/MEGVAN AZ ELSŐ NYÁRI IGAZOLÁSUNK

MEGVAN AZ ELSŐ NYÁRI IGAZOLÁSUNK

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Dávid Zoltán Gergő július első napjától a Kazincbarcika csapatának tagja. A mindössze 17 éves védő fiatal kora ellenére is dícséretreméltó sportsikereket tudhat maga mögött. A játékos tíz éven keresztül Békéscsaba korosztályos csapatainál nevelkedett. U14-ben az első osztályú gárda alapemberének számított, itt a 2015/16-os bajnokság minden mérkőzésén pályára lépett. A következő bajnoki szezonban az U17 másodosztályú csapatában szerepelt legtöbbet, de az U16-os mérkőzéseken is több alkalommal bizonyíthatott. Dávid Zoltán 2018. augusztus 28-án töltötte be tizenhatodik életévet, így a hatályos szabályok értemében másnap már debütálhatott is az NB2 mezőnyében a Békéscsaba Vasas elleni bajnokiján, melyet követően 2019 tavaszán már profi szerződést írt alá a klubnál. Mindemellett tagja volt annak az U17-es korosztályos válogatott keretének, ami kivívta az Európa Bajnokságon való szereplést, valamint több alkalommal kapott meghívót az utánpótlás válogatottak edzőtáboraiba. Dávid Zoltánnal kapcsolatban összeségében elmondhatjuk, hogy egy fiatal, de nagyon ambiciózus játékost szerződtettünk, aki tehetségével nemcsak a Kazincbarcika csapatából, hanem az NB2 mezőnyéből is hamar kitünhet és esetében teljesen reális, hogy rövid időn belül akár magasabb osztályban bizonyítson.

Dávid Zoltán a következőképpen nyilatkozott klubunkhoz való igazolásáról:

"Boér Gábor hívására jöttem Kazincbarcikára, hiszen vele már korábban is dolgozhattam együtt a Békéscsaba felnőtt csapatánál. A következő szezonban egyértelműen az a célom, hogy minél többet játsszak és hogy fiatalon beverekedjem magam a kezdőcsapatba."

További híreink

HAJDÚ B. ISTVÁN LESZ A SPEAKER AZ ÜNNEPÉLYES PÁLYAÁTADÓN

Dátum: 2020. aug 12. 15:53

Vasárnap augusztus 16-án a 19:30-kor kezdődő ünnepélyes pályaavató után újra itthon játssza hazai mérkőzéseit a Kolorcity Kazincbarcika SC felnőtt labdarúgócsapata. A Pécsi MFC elleni mérkőzésre már nem csak a helyszínen, hanem elővételben online, vagy augusztus 6-tól a Mezey István Művészeti Központ jegypénztárában is lehet jegyeket váltani.

SZURKOLÁS, ULTRÁK, BIZTONSÁG

Dátum: 2020. aug 12. 15:14

Közös beszélgetésre invitálja a Kolorcity Kazincbarcika SC a szurkolókat csütörtökön, azaz augusztus 13-án a Kolorcity Arénába. A téma a sportszerű szurkolás, valamint az ezzel kapcsolatos kérdések, a biztonsági elvárások, illetve a szurkolói viselkedés különböző formái lesznek.

FÓTYIK DOMINIK VOLT A MECCS LEGJOBBJA

Dátum: 2020. aug 11. 19:00

Fótyik Dominik rendszeresen kimagasló teljesítmények köszönhetően Kaposváron is csapatunk egyik legjobbja volt.

NÉGY MECCSES ELTILTÁS VÁR KELEMEN MARKORA

Dátum: 2020. aug 11. 17:00

Első barcikai mérkőzése után négy meccses eltiltást kapott Kelemen Marko.

Mérkőzések

KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - PMFC

Kazincbarcika

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk