Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/MEGVAN AZ ELSŐ NYÁRI IGAZOLÁSUNK

MEGVAN AZ ELSŐ NYÁRI IGAZOLÁSUNK

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Dávid Zoltán Gergő július első napjától a Kazincbarcika csapatának tagja. A mindössze 17 éves védő fiatal kora ellenére is dícséretreméltó sportsikereket tudhat maga mögött. A játékos tíz éven keresztül Békéscsaba korosztályos csapatainál nevelkedett. U14-ben az első osztályú gárda alapemberének számított, itt a 2015/16-os bajnokság minden mérkőzésén pályára lépett. A következő bajnoki szezonban az U17 másodosztályú csapatában szerepelt legtöbbet, de az U16-os mérkőzéseken is több alkalommal bizonyíthatott. Dávid Zoltán 2018. augusztus 28-án töltötte be tizenhatodik életévet, így a hatályos szabályok értemében másnap már debütálhatott is az NB2 mezőnyében a Békéscsaba Vasas elleni bajnokiján, melyet követően 2019 tavaszán már profi szerződést írt alá a klubnál. Mindemellett tagja volt annak az U17-es korosztályos válogatott keretének, ami kivívta az Európa Bajnokságon való szereplést, valamint több alkalommal kapott meghívót az utánpótlás válogatottak edzőtáboraiba. Dávid Zoltánnal kapcsolatban összeségében elmondhatjuk, hogy egy fiatal, de nagyon ambiciózus játékost szerződtettünk, aki tehetségével nemcsak a Kazincbarcika csapatából, hanem az NB2 mezőnyéből is hamar kitünhet és esetében teljesen reális, hogy rövid időn belül akár magasabb osztályban bizonyítson.

Dávid Zoltán a következőképpen nyilatkozott klubunkhoz való igazolásáról:

"Boér Gábor hívására jöttem Kazincbarcikára, hiszen vele már korábban is dolgozhattam együtt a Békéscsaba felnőtt csapatánál. A következő szezonban egyértelműen az a célom, hogy minél többet játsszak és hogy fiatalon beverekedjem magam a kezdőcsapatba."

További híreink

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS: KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA

Dátum: 2020. nov 29. 16:45

A Merkantil Bank Liga 2020/2021-es versenykiírásának utolsó őszi fordulójában a Szeged-Csanád Grosics Akadémia csapata ellen lépünk pályára.

AZ UTOLSÓ ŐSZI FORDULÓ KÖVETKEZIK

Dátum: 2020. nov 28. 18:30

A Merkantil Bank Liga 2020/2021-es szezonjának utolsó őszi fordulójára kerül sor holnap. Csapatunk ellenfele a Szeged-Csanád Grosics Akadémia lesz.

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS: GYIRMÓT FC GYŐR - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2020. nov 25. 17:30

A Merkantil Bank Liga 2020/2021-es szezonjának tizennyolcadik fordulójában a Gyirmót FC Győr otthonában lépünk pályára.

GYIRMÓTON A TIZENNYOLCADIK FORDULÓBAN

Dátum: 2020. nov 24. 20:00

Holnap újabb hétközi forduló vár a Merkantil Bank Liga csapataira. A Kolorcity Kazincbarcika SC a bajnokság tizennyolcadik fordulójában a Gyirmót FC Győr otthonában lép pályára.

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk