Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/HÁROM ÉVET HOSSZABBÍTOTTUNK FÓTYIK DOMINIKKAL

HÁROM ÉVET HOSSZABBÍTOTTUNK FÓTYIK DOMINIKKAL

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Fótyik Dominik első ízben a Ness Hungary NB2 Keleti csoportjában futballozott Kazincbarcikán. A 2012/13-as bajnokság 28 bajnoki fordulójának minden mérkőzésén kezdőként lépett pályára. A játékos a következő évet már a történetében először első osztályban szereplő, Mezőkövesdnél kezdte meg, majd a 2014/2015-ös szezont a Kecskeméti TE akkor még szintén NB1-es klubjánál töltötte kölcsönben, mely kitérőt újabb három éves kövesdi szereplés követte. A védő 2018-ban igazolt újra Kazincbarcikára, ebben az évben a 37 forduló mindegyikén a kezdőcsapat tagja volt és hét gól is neve mellé került. A következő, azaz az idei hirtelen véget ért 2019/2020-as bajnokságban is a csapat egyik alapembere volt, a 27 lejátszott mérkőzés mindegyikén pályára lépett. Fótyik Dominik vitathatatlanul csapatunk egyik legkiemelkedőbb játékosa, akivel lejáró szerződését követően újabb három éves kontraktust kötöttünk.

Fótyik Dominik a következőeket mondta szerződéshosszabbításával kapcsolatban:

"Ez lesz számomra zsinórban a harmadik szezon itt Kazincbarcikán, ahol most újabb három évet hosszabbítottam. Jól érezzük itt magunkat én és a családom is, hiszen nagyon szép a város. Most természetesen már mindenki azt várja, hogy kész legyen az új stadion és végre itthon focizhassunk, remélem teltház előtt. Nagyon várom a következő szezont, hiszen már a felkészülést is mindenki nagyon várta, mert hosszú időt töltöttünk foci nélkül. Boér Gábor irányításával már három hete zajlanak az edzések, egy más stílust próbálunk ki most, de azt gondolom, hogy egy kis gyakorlás után ez nekünk nagyon jól fog menni. Még négy hetünk van az első bajnokig, ez elég hosszú idő, hogy jó formában kezdjük meg a szezont és remélem minél előrébb végzünk majd a tabellán, talán még a hatodik hellyel sem túlzok."

További híreink

DÖNTETLEN HAJDÚSZOBOSZLÓN - VARGA ATTILA ÉRTÉKELT

Dátum: 2022. máj 16. 12:00

A Kolorcity Kazincbarcika SC a bajnokság harminchatodik fordulójában az Aqua-General Hajdúszoboszló vendége volt.

HAJDÚSZOBOSZLÓRA UTAZUNK

Dátum: 2022. máj 15. 08:30

A bajnokság harminchatodik fordulójában utolsó előtti idegenbeli mérkőzésünket játszuk ma 17:00-tól Hajdúszoboszlón.

NŐI NB2 - GÓLZÁPOROS GYŐZELEM

Dátum: 2022. máj 13. 15:00

A Női NB2-es bajnokság Keleti csoportjában szereplő Kazincbarcika huszonkét gólos győzelmet aratott a Cigánd csapata ellen.

LACZKÓ MILÁN HAMAROSAN VISSZATÉR

Dátum: 2022. máj 13. 12:00

Játékosunk a téli felkészülés alatt szenvedett súlyos sérülést, azonban rehabilitéciója a legjobb úton halad és hamarosan visszatérhet a pályára.

Mérkőzések

FÜZESGYARMATI SK - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Lázár Gyula Városi Sporttelep

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk