Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/HÁROM ÉVET HOSSZABBÍTOTTUNK FÓTYIK DOMINIKKAL

HÁROM ÉVET HOSSZABBÍTOTTUNK FÓTYIK DOMINIKKAL

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Fótyik Dominik első ízben a Ness Hungary NB2 Keleti csoportjában futballozott Kazincbarcikán. A 2012/13-as bajnokság 28 bajnoki fordulójának minden mérkőzésén kezdőként lépett pályára. A játékos a következő évet már a történetében először első osztályban szereplő, Mezőkövesdnél kezdte meg, majd a 2014/2015-ös szezont a Kecskeméti TE akkor még szintén NB1-es klubjánál töltötte kölcsönben, mely kitérőt újabb három éves kövesdi szereplés követte. A védő 2018-ban igazolt újra Kazincbarcikára, ebben az évben a 37 forduló mindegyikén a kezdőcsapat tagja volt és hét gól is neve mellé került. A következő, azaz az idei hirtelen véget ért 2019/2020-as bajnokságban is a csapat egyik alapembere volt, a 27 lejátszott mérkőzés mindegyikén pályára lépett. Fótyik Dominik vitathatatlanul csapatunk egyik legkiemelkedőbb játékosa, akivel lejáró szerződését követően újabb három éves kontraktust kötöttünk.

Fótyik Dominik a következőeket mondta szerződéshosszabbításával kapcsolatban:

"Ez lesz számomra zsinórban a harmadik szezon itt Kazincbarcikán, ahol most újabb három évet hosszabbítottam. Jól érezzük itt magunkat én és a családom is, hiszen nagyon szép a város. Most természetesen már mindenki azt várja, hogy kész legyen az új stadion és végre itthon focizhassunk, remélem teltház előtt. Nagyon várom a következő szezont, hiszen már a felkészülést is mindenki nagyon várta, mert hosszú időt töltöttünk foci nélkül. Boér Gábor irányításával már három hete zajlanak az edzések, egy más stílust próbálunk ki most, de azt gondolom, hogy egy kis gyakorlás után ez nekünk nagyon jól fog menni. Még négy hetünk van az első bajnokig, ez elég hosszú idő, hogy jó formában kezdjük meg a szezont és remélem minél előrébb végzünk majd a tabellán, talán még a hatodik hellyel sem túlzok."

További híreink

HAJDÚ B. ISTVÁN LESZ A SPEAKER AZ ÜNNEPÉLYES PÁLYAÁTADÓN

Dátum: 2020. aug 12. 15:53

Vasárnap augusztus 16-án a 19:30-kor kezdődő ünnepélyes pályaavató után újra itthon játssza hazai mérkőzéseit a Kolorcity Kazincbarcika SC felnőtt labdarúgócsapata. A Pécsi MFC elleni mérkőzésre már nem csak a helyszínen, hanem elővételben online, vagy augusztus 6-tól a Mezey István Művészeti Központ jegypénztárában is lehet jegyeket váltani.

SZURKOLÁS, ULTRÁK, BIZTONSÁG

Dátum: 2020. aug 12. 15:14

Közös beszélgetésre invitálja a Kolorcity Kazincbarcika SC a szurkolókat csütörtökön, azaz augusztus 13-án a Kolorcity Arénába. A téma a sportszerű szurkolás, valamint az ezzel kapcsolatos kérdések, a biztonsági elvárások, illetve a szurkolói viselkedés különböző formái lesznek.

FÓTYIK DOMINIK VOLT A MECCS LEGJOBBJA

Dátum: 2020. aug 11. 19:00

Fótyik Dominik rendszeresen kimagasló teljesítmények köszönhetően Kaposváron is csapatunk egyik legjobbja volt.

NÉGY MECCSES ELTILTÁS VÁR KELEMEN MARKORA

Dátum: 2020. aug 11. 17:00

Első barcikai mérkőzése után négy meccses eltiltást kapott Kelemen Marko.

Mérkőzések

KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - PMFC

Kazincbarcika

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk