Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/KÖLCSÖNBŐL VISSZA: TÓTH LÁSZLÓ

KÖLCSÖNBŐL VISSZA: TÓTH LÁSZLÓ

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

A 2018-2019-es szezon elején érekezett csapatunkhoz a korábban az NB1-es Puskás Akadémia színeiben is bemutatkozó Tóth László, aki később a Balmazújváros és a Mezőkövesd keretét is erősítette. A '95-ös születésű játékos a Szolnoki MÁV FC csapatából igazolt Kazincbarcikára, ahol huszonhét alkalommal a kezdőcsapat tagjaként, további tízszer pedig csereként lépett pályára.Tóth László gólpasszokkal valamint nyolc góllal is hozzájárult a Kazincbarcika tavalyelőtti sikeres szerepléséhez. A futballista tavaly június végén a Vasas együttesénél kezdte meg a felkészülést, akik a játékos egy éves kölcsönszerződése lejárta után vételi opcióval is élhettek volna. A 24 éves szélső  hét tétmérkőzésen volt kerettag az angyalföldi gárdánál, melyből egy alkalommal kezdőként lépett pályára, három találkozón pedig csereként szállt be a játékba. A Vasas nem kívánt élni az opcionális kivásárlás jogával, így június 1-jén bejeletették a játékos távozását, aki a tárgyalásokat követően múlt héten tért vissza együttesünkhöz.

További híreink

HAJDÚ B. ISTVÁN LESZ A SPEAKER AZ ÜNNEPÉLYES PÁLYAÁTADÓN

Dátum: 2020. aug 12. 15:53

Vasárnap augusztus 16-án a 19:30-kor kezdődő ünnepélyes pályaavató után újra itthon játssza hazai mérkőzéseit a Kolorcity Kazincbarcika SC felnőtt labdarúgócsapata. A Pécsi MFC elleni mérkőzésre már nem csak a helyszínen, hanem elővételben online, vagy augusztus 6-tól a Mezey István Művészeti Központ jegypénztárában is lehet jegyeket váltani.

SZURKOLÁS, ULTRÁK, BIZTONSÁG

Dátum: 2020. aug 12. 15:14

Közös beszélgetésre invitálja a Kolorcity Kazincbarcika SC a szurkolókat csütörtökön, azaz augusztus 13-án a Kolorcity Arénába. A téma a sportszerű szurkolás, valamint az ezzel kapcsolatos kérdések, a biztonsági elvárások, illetve a szurkolói viselkedés különböző formái lesznek.

FÓTYIK DOMINIK VOLT A MECCS LEGJOBBJA

Dátum: 2020. aug 11. 19:00

Fótyik Dominik rendszeresen kimagasló teljesítmények köszönhetően Kaposváron is csapatunk egyik legjobbja volt.

NÉGY MECCSES ELTILTÁS VÁR KELEMEN MARKORA

Dátum: 2020. aug 11. 17:00

Első barcikai mérkőzése után négy meccses eltiltást kapott Kelemen Marko.

Mérkőzések

KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - PMFC

Kazincbarcika

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk