Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/BOÉR GÁBOR AZ NB1-BEN FOLYTATJA

BOÉR GÁBOR AZ NB1-BEN FOLYTATJA

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

A Kolorcity Kazincbarcikai SC vezetőedzője, Boér Gábor az első osztályban szereplő Zalaegerszegtől kapott felkérést edzői pályafutásának folytatására. Miután klubunk bizalmat szavazott a szakembernek és segítőjének Makra Zsoltnak, már a felkészülési időszakban is számos pozitív folyamat indult el az első csapatnál.


"Hosszabb távra terveztünk Makra Zsolt kollégámmal, és hatalmas bizonyítási vággyal kezdtünk bele ebbe az új kihívásba. - nyilatkozta Boér Gábor-Mindketten minden egyes percét élveztük a munkának, mert azt érezhettük, hogy egy rendkívül nyitott, és támogató közegbe kerültünk, ahol a klub minden egyes munkatársa fogékony volt a komoly munkára, és minden lehetőséget biztosított is hozzá. Mindezek ellenére most búcsúzunk, mert Zsolttal egy olyan felkérést kaptunk, amire mindig vágytunk, amiért elkezdtünk edzősködni, és ami évek óta célként a szemünk előtt lebegett. Egy NB I-es csapat kért fel vezetőedzőnek, a kollégámat pedig pályaedzőnek, és a felkérés pillanatában emberileg olyan helyzetbe kerültünk, melynek a jó megoldása rendkívül nehéznek tűnt. Ebben a szituációban Sztupák Péter tulajdonos úrral leültünk beszélgetni, és ő ezt a nehéz helyzetet egy pillanat alatt feloldotta, olyan megértéssel és olyan jó szívvel fogadta a problémát, ami számomra elképzelhetetlennek tűnt. Első szóra, mindenben támogatott, olyan szintű emberségről, nagylelkűségről tett tanúbizonyságot, amihez foghatóval eddigi pályafutásom során nem találkoztam, és amelyet ezúton a nyilvánosság előtt is szeretnék még egyszer megköszönni. Köszönöm a tulajdonos úrnak és Wächter Balázs ügyvezetőnek, a megértésüket, korrektségüket, és bízom benne, hogy a jövőben lesz lehetőségem mindezt viszonozni. A klubnak, nagyon sok sikert kívánok a továbbiakban és biztos is vagyok benne, hogy ezek a sikerek elérkeznek majd, hiszen erre a klub vezetőinek, munkatársainak hozzáállása garancia."  

A szerződésben rögzített feltételek mellett távozó Boér Gábornak és Makra Zsoltnak sok sikert kívánunk új klubjuknál. Az edzőpárossal megállapodva a klubvezetés biztosítja a felkészülés zavartalan folytatását és hamarosan megnevezzük az új vezetőedzőt.   

 

 

További híreink

Döntetlennel és a 10. helyen zártuk az idényt

Dátum: 2024. máj 27. 07:00

A Budafoki MTE volt a záró fordulóban a vendégünk.

KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - BUDAFOKI MTE

Dátum: 2024. máj 26. 15:00

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS A MERKANTIL BANK LIGA 34. FORDULÓJÁRÓL

Tizenkilencedszer a Budafok ellen

Dátum: 2024. máj 26. 09:00

A Merkantil Bank Liga utolsó, 34. fordulójában a Budafoki MTE lesz a vendégünk.

Most is „kifeszítve” készülünk!

Dátum: 2024. máj 25. 17:00

A Merkantil Bank Liga utolsó fordulójában a Budafoki MTE csapata ellen készülnek játékosaink.

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk