Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/BOÉR GÁBOR AZ NB1-BEN FOLYTATJA

BOÉR GÁBOR AZ NB1-BEN FOLYTATJA

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

A Kolorcity Kazincbarcikai SC vezetőedzője, Boér Gábor az első osztályban szereplő Zalaegerszegtől kapott felkérést edzői pályafutásának folytatására. Miután klubunk bizalmat szavazott a szakembernek és segítőjének Makra Zsoltnak, már a felkészülési időszakban is számos pozitív folyamat indult el az első csapatnál.


"Hosszabb távra terveztünk Makra Zsolt kollégámmal, és hatalmas bizonyítási vággyal kezdtünk bele ebbe az új kihívásba. - nyilatkozta Boér Gábor-Mindketten minden egyes percét élveztük a munkának, mert azt érezhettük, hogy egy rendkívül nyitott, és támogató közegbe kerültünk, ahol a klub minden egyes munkatársa fogékony volt a komoly munkára, és minden lehetőséget biztosított is hozzá. Mindezek ellenére most búcsúzunk, mert Zsolttal egy olyan felkérést kaptunk, amire mindig vágytunk, amiért elkezdtünk edzősködni, és ami évek óta célként a szemünk előtt lebegett. Egy NB I-es csapat kért fel vezetőedzőnek, a kollégámat pedig pályaedzőnek, és a felkérés pillanatában emberileg olyan helyzetbe kerültünk, melynek a jó megoldása rendkívül nehéznek tűnt. Ebben a szituációban Sztupák Péter tulajdonos úrral leültünk beszélgetni, és ő ezt a nehéz helyzetet egy pillanat alatt feloldotta, olyan megértéssel és olyan jó szívvel fogadta a problémát, ami számomra elképzelhetetlennek tűnt. Első szóra, mindenben támogatott, olyan szintű emberségről, nagylelkűségről tett tanúbizonyságot, amihez foghatóval eddigi pályafutásom során nem találkoztam, és amelyet ezúton a nyilvánosság előtt is szeretnék még egyszer megköszönni. Köszönöm a tulajdonos úrnak és Wächter Balázs ügyvezetőnek, a megértésüket, korrektségüket, és bízom benne, hogy a jövőben lesz lehetőségem mindezt viszonozni. A klubnak, nagyon sok sikert kívánok a továbbiakban és biztos is vagyok benne, hogy ezek a sikerek elérkeznek majd, hiszen erre a klub vezetőinek, munkatársainak hozzáállása garancia."  

A szerződésben rögzített feltételek mellett távozó Boér Gábornak és Makra Zsoltnak sok sikert kívánunk új klubjuknál. Az edzőpárossal megállapodva a klubvezetés biztosítja a felkészülés zavartalan folytatását és hamarosan megnevezzük az új vezetőedzőt.   

 

 

További híreink

HAJDÚ B. ISTVÁN LESZ A SPEAKER AZ ÜNNEPÉLYES PÁLYAÁTADÓN

Dátum: 2020. aug 12. 15:53

Vasárnap augusztus 16-án a 19:30-kor kezdődő ünnepélyes pályaavató után újra itthon játssza hazai mérkőzéseit a Kolorcity Kazincbarcika SC felnőtt labdarúgócsapata. A Pécsi MFC elleni mérkőzésre már nem csak a helyszínen, hanem elővételben online, vagy augusztus 6-tól a Mezey István Művészeti Központ jegypénztárában is lehet jegyeket váltani.

SZURKOLÁS, ULTRÁK, BIZTONSÁG

Dátum: 2020. aug 12. 15:14

Közös beszélgetésre invitálja a Kolorcity Kazincbarcika SC a szurkolókat csütörtökön, azaz augusztus 13-án a Kolorcity Arénába. A téma a sportszerű szurkolás, valamint az ezzel kapcsolatos kérdések, a biztonsági elvárások, illetve a szurkolói viselkedés különböző formái lesznek.

FÓTYIK DOMINIK VOLT A MECCS LEGJOBBJA

Dátum: 2020. aug 11. 19:00

Fótyik Dominik rendszeresen kimagasló teljesítmények köszönhetően Kaposváron is csapatunk egyik legjobbja volt.

NÉGY MECCSES ELTILTÁS VÁR KELEMEN MARKORA

Dátum: 2020. aug 11. 17:00

Első barcikai mérkőzése után négy meccses eltiltást kapott Kelemen Marko.

Mérkőzések

KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - PMFC

Kazincbarcika

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk