Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/BERKI ISTVÁN TÁVOZIK

BERKI ISTVÁN TÁVOZIK

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Huszonöt mérkőzés, négy gól és hét gólpassz után Berki István a mai napon távozott a Kolorcity Kazincbarcika SC csapatától.


Berki István a 2019/2020-as bajnoki szezont megelőző felkészülési időszak utolsó hetében érkezett klubunkhoz. A játékos itt eltöltött egy szezonja alatt összesen huszonöt alkalommal öltötte magára a Kazincbarcika mezét. Berki István az előző idény huszonkilenc bajnoki fordulójából huszonkétszer volt kezdő és kétszer lépett csereként pályára. A Merkantil Bank Ligában négy gólt szerzett és hét gólpasszt adott a Kazincbarcika színeiben. A korábban a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő, a BFC Siófok, Rákosmenti KSK és Monor SE csapataiban is játszó futballista a mai napon közös megegyezéssel bontott szerződést a Kolorcity Kazincbarcika SC csapatával. További sikeres éveket kívánunk neki!

 

Fotó: Molnár István /boon.hu

További híreink

HAJDÚ B. ISTVÁN LESZ A SPEAKER AZ ÜNNEPÉLYES PÁLYAÁTADÓN

Dátum: 2020. aug 12. 15:53

Vasárnap augusztus 16-án a 19:30-kor kezdődő ünnepélyes pályaavató után újra itthon játssza hazai mérkőzéseit a Kolorcity Kazincbarcika SC felnőtt labdarúgócsapata. A Pécsi MFC elleni mérkőzésre már nem csak a helyszínen, hanem elővételben online, vagy augusztus 6-tól a Mezey István Művészeti Központ jegypénztárában is lehet jegyeket váltani.

SZURKOLÁS, ULTRÁK, BIZTONSÁG

Dátum: 2020. aug 12. 15:14

Közös beszélgetésre invitálja a Kolorcity Kazincbarcika SC a szurkolókat csütörtökön, azaz augusztus 13-án a Kolorcity Arénába. A téma a sportszerű szurkolás, valamint az ezzel kapcsolatos kérdések, a biztonsági elvárások, illetve a szurkolói viselkedés különböző formái lesznek.

FÓTYIK DOMINIK VOLT A MECCS LEGJOBBJA

Dátum: 2020. aug 11. 19:00

Fótyik Dominik rendszeresen kimagasló teljesítmények köszönhetően Kaposváron is csapatunk egyik legjobbja volt.

NÉGY MECCSES ELTILTÁS VÁR KELEMEN MARKORA

Dátum: 2020. aug 11. 17:00

Első barcikai mérkőzése után négy meccses eltiltást kapott Kelemen Marko.

Mérkőzések

KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - PMFC

Kazincbarcika

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk