Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/SZURKOLÓI ANKÉTOT TARTOTTUNK

SZURKOLÓI ANKÉTOT TARTOTTUNK

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Csütörtök délután szurkolói ankétra vártuk a Kolorcity Kazincbarcika SC csapatának drukkereit, ahol egy jó hangulatú, kötetlen beszélgetés keretein belül mindenki választ kaphatott kérdéseire.


Július eleji klubdélutánunkat követően a bajnokság rajtja előtt újra az új centerpálya lelátóján vártuk csapatunk szurkolóit. A Kolorcity Kazincbarcika SC-től Wächter Balázs ügyvezető, Koszta Péter sportigazgató, Vitelki Zoltán vezetőedző és játékosaink közül Fótyik Dominik, Horváth László és Tóth László fogadták az érdekődőket. Elsőként ügyvezetőnk köszöntötte a megjelenteket, aki hamar át is adta a szót múlt héten kinevezett edzőnknek.

Vitelki Zoltánnak nem kellett bemutatkoznia, hiszen szurkolóink őt már jól ismerik. Vezetőedzőnk jó szereplést vár csapatától, hiszen a keret stabil, valamint még a jövőbeli igazolásokkal  is sokat erősödhet a gárda. Koszta Péter a játékos keretben történt minimális változásokról beszélt és elmondta azt is, hogy a vasárnapi Vasas ellen játszott bajnokink után a Kazincbarcika nem utazik haza. A következő egy hetet Aján töltjük majd, ahol egy hétközi fordulón szerdán játszunk és csak a vasárnapi kaposvári találkozó után indulunk vissza, remélhetően minél több pontot összegyűjtve. Az egy hetes "edzőtáborra" azért volt szükség, hogy Vitelki Zoltán munkáját még inkább segíteni tudjuk, hiszen a csapat vezetősége tisztában van azzal, hogy az új edzőknek késői érkezésük miatt bőven van még feladatuk a megfelelő játékrendszer kialakítását illetően.

A keretből itt megjelent játékosok természetesen értékelték a felkészülést, kitértek az edzőváltásból adódott nehézségekre, illetve egyéni és csapatszinten történő céljaikat vetített előre. Az idei bajnokság kiemelkedő mezőnye valóban nagy feladat elé állítja őket is, de nem elégszenek meg a biztos bentmaradással, így egyértelműen arra törekszenek majd, hogy minél előrébb végezzenek a tabellán.

Szurkolóink több kérdésben is a végre hazai pályán történő meccsekről érdeklődtek. A vezetőség által kapott válaszokból kiderült, hogy a sokak által megkérdőjelezett bérletárak különböző előnyöket adnak az azt megvásárlók számára, valamint már biztosan kijelenthetővé vált, hogy az augusztus 16-án megrendezésre kerülő Pécsi MFC elleni bajnokit már ténylegesen hazai pályán, Kazincbarcikán játszuk majd. 

Köszönjük minden szurkolónknak és érdeklődőnek, hogy részt vett az eseményen!
Vasárnap a Vasas elleni bajnokin találkozunk! #hajrábarcika

 

Képek: Bartók Alexandra - Kolorline

 

 

További híreink

HAJDÚ B. ISTVÁN LESZ A SPEAKER AZ ÜNNEPÉLYES PÁLYAÁTADÓN

Dátum: 2020. aug 12. 15:53

Vasárnap augusztus 16-án a 19:30-kor kezdődő ünnepélyes pályaavató után újra itthon játssza hazai mérkőzéseit a Kolorcity Kazincbarcika SC felnőtt labdarúgócsapata. A Pécsi MFC elleni mérkőzésre már nem csak a helyszínen, hanem elővételben online, vagy augusztus 6-tól a Mezey István Művészeti Központ jegypénztárában is lehet jegyeket váltani.

SZURKOLÁS, ULTRÁK, BIZTONSÁG

Dátum: 2020. aug 12. 15:14

Közös beszélgetésre invitálja a Kolorcity Kazincbarcika SC a szurkolókat csütörtökön, azaz augusztus 13-án a Kolorcity Arénába. A téma a sportszerű szurkolás, valamint az ezzel kapcsolatos kérdések, a biztonsági elvárások, illetve a szurkolói viselkedés különböző formái lesznek.

FÓTYIK DOMINIK VOLT A MECCS LEGJOBBJA

Dátum: 2020. aug 11. 19:00

Fótyik Dominik rendszeresen kimagasló teljesítmények köszönhetően Kaposváron is csapatunk egyik legjobbja volt.

NÉGY MECCSES ELTILTÁS VÁR KELEMEN MARKORA

Dátum: 2020. aug 11. 17:00

Első barcikai mérkőzése után négy meccses eltiltást kapott Kelemen Marko.

Mérkőzések

KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - PMFC

Kazincbarcika

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk