Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/SZURKOLÓI ANKÉTOT TARTOTTUNK

SZURKOLÓI ANKÉTOT TARTOTTUNK

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

Csütörtök délután szurkolói ankétra vártuk a Kolorcity Kazincbarcika SC csapatának drukkereit, ahol egy jó hangulatú, kötetlen beszélgetés keretein belül mindenki választ kaphatott kérdéseire.


Július eleji klubdélutánunkat követően a bajnokság rajtja előtt újra az új centerpálya lelátóján vártuk csapatunk szurkolóit. A Kolorcity Kazincbarcika SC-től Wächter Balázs ügyvezető, Koszta Péter sportigazgató, Vitelki Zoltán vezetőedző és játékosaink közül Fótyik Dominik, Horváth László és Tóth László fogadták az érdekődőket. Elsőként ügyvezetőnk köszöntötte a megjelenteket, aki hamar át is adta a szót múlt héten kinevezett edzőnknek.

Vitelki Zoltánnak nem kellett bemutatkoznia, hiszen szurkolóink őt már jól ismerik. Vezetőedzőnk jó szereplést vár csapatától, hiszen a keret stabil, valamint még a jövőbeli igazolásokkal  is sokat erősödhet a gárda. Koszta Péter a játékos keretben történt minimális változásokról beszélt és elmondta azt is, hogy a vasárnapi Vasas ellen játszott bajnokink után a Kazincbarcika nem utazik haza. A következő egy hetet Aján töltjük majd, ahol egy hétközi fordulón szerdán játszunk és csak a vasárnapi kaposvári találkozó után indulunk vissza, remélhetően minél több pontot összegyűjtve. Az egy hetes "edzőtáborra" azért volt szükség, hogy Vitelki Zoltán munkáját még inkább segíteni tudjuk, hiszen a csapat vezetősége tisztában van azzal, hogy az új edzőknek késői érkezésük miatt bőven van még feladatuk a megfelelő játékrendszer kialakítását illetően.

A keretből itt megjelent játékosok természetesen értékelték a felkészülést, kitértek az edzőváltásból adódott nehézségekre, illetve egyéni és csapatszinten történő céljaikat vetített előre. Az idei bajnokság kiemelkedő mezőnye valóban nagy feladat elé állítja őket is, de nem elégszenek meg a biztos bentmaradással, így egyértelműen arra törekszenek majd, hogy minél előrébb végezzenek a tabellán.

Szurkolóink több kérdésben is a végre hazai pályán történő meccsekről érdeklődtek. A vezetőség által kapott válaszokból kiderült, hogy a sokak által megkérdőjelezett bérletárak különböző előnyöket adnak az azt megvásárlók számára, valamint már biztosan kijelenthetővé vált, hogy az augusztus 16-án megrendezésre kerülő Pécsi MFC elleni bajnokit már ténylegesen hazai pályán, Kazincbarcikán játszuk majd. 

Köszönjük minden szurkolónknak és érdeklődőnek, hogy részt vett az eseményen!
Vasárnap a Vasas elleni bajnokin találkozunk! #hajrábarcika

 

Képek: Bartók Alexandra - Kolorline

 

 

További híreink

Fehér Balázs: a támadószekcióban javulnunk kell!

Dátum: 2024. ápr 25. 08:00

Ismét a gyenge helyzetkihasználásunk miatt maradtunk alul.

A Szeged is újra becsekkolt a feljutásért, vége a Vasas veretlenségének, győztes „menekülők” és újabb edzőváltás

Dátum: 2024. ápr 23. 11:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára, ami ismét bebizonyította, hogy egyszerre lehet hullámzó és kiegyensúlyozott egy liga.

Rossz kezdés és vereség Tiszakécskén

Dátum: 2024. ápr 22. 14:00

Továbbra is „hullámzó” a bajnokság, egy-két csapat kivételével bárki, bárki ellen tud botlani vagy nyerni.

TISZAKÉCSKEI LC - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2024. ápr 21. 15:00

MERKANTIL BANK LIGA 29. forduló

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk