Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/TULAJDONOSI KÖZLEMÉNY

TULAJDONOSI KÖZLEMÉNY

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

Tisztelt Barcika Szurkolók!
A KBSC FC Kft. tulajdonosaként a vasárnapi stadionavatóról és labdarúgó-mérkőzésről megosztanám Önökkel gondolataimat.

A csapat néhány évvel ezelőtti NB II-be való visszajutása előtt a klub vezetősége új célokat, új irányokat tűzött ki maga elé, többek között azt, hogy városunkban a sportág barcikai hagyományaihoz méltó komplexum jöhessen létre, ahol nemcsak a felnőtt rangadók kerülhetnek megrendezésre, hanem egy erős utánpótlás-nevelésre is alkalmas bázis létesüljön.

Pénzt, időt, energiát nem sajnálva, állami, önkormányzati, támogatói és saját forrásból mostanra, sok-sok nehézség után eljutottunk oda, hogy az említett futball komplexum magas minőségben, magas műszaki tartalommal elkészülhetett (pl. ledes pályavilágítás alig van Magyarországon). Legfőbb célunk az volt, hogy az utánpótlásban szereplő gyermekeink, szüleik, felnőtt játékosaink és hűséges szurkolóink is jól érezzék magukat itt, a megújult létesítményeinkben. A hétvégi nyitómérkőzésre is nagy lelkesedéssel és rengeteg energiával készültünk, hogy megfelelhessünk az elvárásoknak.

Azt gondolom, nem csak a létesítménnyel, hanem a mérkőzés színvonalas szervezésével, az esti rendezéssel, a büfével, a jegyértékesítés módjainak bővítésével szintet tudtunk lépni szurkolóink megelégedésére.

Focistáink is rengeteget készültek erre az eseményre: Ők is és jómagam is nagyon izgatottan vártuk a megnyitó napját, ami nagyon nem úgy alakult, ahogy azt szerettük volna.

Én egy dolgot kértem a pályaavató mérkőzés előtt a csapattól:
Itthon játszunk, ezért ha vesztésre állunk, vagy akár ki is kapunk, küzdjetek úgy a végtelenségig, hogy emelt fővel jöjjünk le a pályáról, de sajnos ez nem így alakult.

Nagyon szomorúan álltam én is a pálya mellett, és amikor utoljára belefújt a mérkőzés játékvezetője a sípjába, legszívesebben azonnal hazamentem volna a standionból. Persze ezt nem tettem meg, hiszen a munkatársaim, akik a kiváló rendezésben, valamint az évekig tartó előkészületekben részt vettek, megérdemelték a dicséretet, és sok szurkoló gratuláló jókívánságát közvetítettem feléjük. A játékosaink is nagyon szomorúak voltak, hogy így sikerült a mérkőzés, persze ez semmiség volt, a szurkolóink és jómagam csalódottságához képest.

Akárhogy is sikerült ez a vasárnap, ők a klub focistái, a mi labdarúgóink, hibáikkal, erősségeikkel együtt is. Biztos vagyok benne, hogy lesz még sokkal jobb is az ő játékuk, hiszen nem is oly rég legyőztük az MTK-t, döntetlent játszottunk a Vasassal és a Kaposvárral. Most vasárnap kikaptunk.

Meg nem történtté az esetet sajnos nem tudják sem Ők, sem mi, vezetők tenni – bár nagyon szeretnénk - de közösen vállalva felelősségünket, úgy érezzük, hogy ezzel a vasárnap estével tartozunk kedves szurkolóinknak.
Így olyan közös döntés született, hogy a Kolorcity Kazincbarcika SC játékosai az augusztus 26-i Dorog elleni hazai mérkőzésre meghívják a Tisztelt Szurkolóinkat azzal, hogy a jegyek árát most a játékosok maguk fogják állni. Ennek értelmében a játékoskeret vásárolja meg minden kilátogató szurkoló jegyét.

És hogy még jobb kedvvel érkezzenek hozzánk a szurkolók, a mérkőzésen a KBSC FC Kft. vendégül lát minden szurkolót egy italra (sör vagy üdítő).

A csalódottságomat a mérkőzés képe miatt nem tudtam, és nem is akarom elrejteni, őszintén szólva senki sem így készült erre az estére. Viszont azt is el kell mondanom, hogy örömmel töltött el az a meglepődés, amit a jelenlévők arcán tapasztaltam én is, és a Kollégáim, is, mikor meglátta a nagyközönség az új pályánkat, amit reményeim szerint sok kazincbarcikai gyermek és felnőtt fog majd a következő évtizedben élvezni!
Ezért érdemes volt dolgozni, ezért érdemes minket támogatni!

Hajrá Vegyész!

Sztupák Péter
tulajdonos

További híreink

Szoros vereség, féllábbal már az élvonalban a Nyíregyháza

Dátum: 2024. ápr 15. 10:00

A Merkantil Bank Liga 28. fordulójában az éllovas Nyíregyháza Spartacus FC-t fogadtuk.

Harcoljunk a pontokért!

Dátum: 2024. ápr 14. 13:00

Így készül csapatunk a Merkantil Bank Liga 28. fordulójára.

Nagyon közel volt a pontszerzés ősszel

Dátum: 2024. ápr 13. 12:52

A Merkantil Bank Liga 28. fordulójában a bajnokesélyes érkezik a Kolorcity Arénába.

U15: komoly gólkülönbségű vereséget szenvedett a csapat

Dátum: 2024. ápr 12. 13:00

Balogh József edző szerint ellenfelük győzelme megérdemelt, de a különbség túlzó.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk