Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/SZURKOLÓI INFORMÁCIÓK A DOROG ELLENI MÉRKŐZÉSRE

SZURKOLÓI INFORMÁCIÓK A DOROG ELLENI MÉRKŐZÉSRE

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

Szurkolói információk a Merkantil Bank Liga 7. fordulójában 2020. augusztus 26-án (szerdán) 19:00-tól megrendezésre kerülő Kolorcity Kazincbarcika SC- Dorogi FC mérkőzésre kapcsolatban.


JEGYINFORMÁCIÓK

A Kolorcity Kazincbarcika - Dorogi FC bajnoki mérkőzés ingyenesen megtekinthető, mivel a játékoskeret vállalja a belépőjegyek finanszírozását.
Fontos, hogy a mérkőzés kizárólag regisztrációs jeggyel látogatható!
A regisztrációs jegyek váltása a Mezey István Művészeti Központban, illetve meccsnapon a helyszíni pénztárakban lehetséges!
Annak érdekében, hogy elkerüljük a fennakadást a helyszíni jegyértékesítés során, kérünk mindenkit, hogy lehetőség szerint elővételben váltsa meg regisztrációs jegyét! A jegyek a stadion befogadó képességének függvényében korlátozott számban kaphatóak.

Augusztus 24-én (hétfőn) azon szurkolók válthattak regisztrációs jegyet, akik még rendelkeztek az augusztus 16-i, Kolorcity Kazincbarcika SC - Pécsi MFC mérkőzésre szóló online vagy nyomtatott jeggyel. Akik az első hazai mérkőzésre online vásárolták meg belépőjegyeiket e-mailben is kiértesítettük a lehetőségről.

Augusztus 25-től (kedd)  minden Kazincbarcika szurkoló ingyenesen válthatja meg jegyét a Dorogi FC elleni hazai találkozóra.

Bérlettel rendelkező szurkolóink meccsnapon szurkolói sálat kapnak ajándékba, melyet a hazai pénztár mellett bérletük felmutatásával tudnak átvenni. Egy bérlet felmutatásával - amelyet a helyszínen ellenőriznek - egy sál váltható.

Mindemellett a KBSC FC Kft. minden a mérkőzésre kilátogató szurkolót meghív egy fél literes üdítőre, vagy egy korsó sörre, melyet a belépés  után kiosztott italjegy felmutatásával lehet elfogyasztani a hazai büféknél. Egy jegy, vagy bérlet felmutatásával - ezeket szintén ellenőrzik-  egy italjegy váltható.

JEGYÉRTÉKESÍTÉSI PONTOK:

Az elővételes jegyvásárlás a Mezey István Művészeti Központ pénztáraiban szerdán 18:00 óráig (pénztárzárásig) lehetséges.
Mezey István Művészeti Központ nyitva tartása:
Augusztus 24-25-26. között 10:00-18:00

Belépőjegyek személyesen a Kolorcity Aréna jegypénztáraiban meccsnapon, augusztus 26- án (szerdán) a 17:00 órai pénztárnyitástól válthatóak.

A DOROGI FC ELLENI MÉRKŐZÉSRE NINCS ONLINE JEGYÉRTÉKESÍTÉS!

Megkérünk mindenkit, hogy a jegyének megfelelő kategóriájú szektorban és széken foglaljon helyet, ennek betartást a biztonsági szolgálat munkatársai fokozottan ellenőrzik. Kérjük szurkolóinkat, hogy utóbbi miatt a mérkőzés végéig őrizzék meg belépőjegyeiket.
 


MEGKÖZELÍTÉS, PARKOLÁS

Kérjük szurkolóinkat, hogy a Kolorcity Arénát az Irinyi Tornacsarnok felől (Egressy Béni út) közelítsék meg. A gépjárművel érkezők a létesítmény mellett kialakított új parkolót tudják igénybe venni.

A Csontváry utca felőli kapu mérkőzés napján zárva lesz, így szurkolóink onnan nem fogják tudni megközelíteni a pályát.
 


BELÉPTETÉS

A mérkőzés normál biztonsági kockázatú. A Kolorcity Aréna kapui a mérkőzés kezdetét megelőzően egy órával, 18:00-kor nyitnak.

A Kolorcity Arénában beléptető rendszer működik, dupla belépés kiszűrésének érdekében forgókapukon keresztül lehet bejutni a létesítménybe. A biztonsági szolgálat munkatársai szurkolóink biztonsága érdekében átvizsgálják a ruházatot és a csomagokat, a helyszínen csomagmegörzővel várjuk Önöket. Megkérjük kedves szurkolóinkat, hogy érkezzenek időben!

A Kolorcity Aréna területére tilos bevinni a következőeket:

Az új létesítményben mind a lelátókon, mind a lelátó alatti területeken megfigyelő kamerarendszer működik.
 


BÜFÉK

A mérkőzés ideje alatt a lelátók alatt büfék üzemelnek, melyek kizárólag műanyag pohárban szolgálnak ki!
A büfében kapható termékek: sör és üdítő; illetve a következő csomagolt termékek: chips, ropi, napraforgómag, csokoládé
 


DOHÁNYZÁS

A Kolorcity Aréna nemdohányzó!
A lelátókon szigorúan tilos cigarettázni! Dohányozni csak az erre kijelölt helyeken engedélyezett, amik a lelátók alatt lévő büfékkel szemben kerültek kialakításra.
 


SPORTSZERŰ SZURKOLÁS

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a hazai csapatot! Kérjük, hogy tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat és semmilyen körülmények között ne lépjenek a nézőktől elzárt területre ( ellenkező esetben minden jogsértő magatartás rendőri intézkedést von maga után). Tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, hiszen ezek használatát az MLSZ szigorúan tiltja és bünteti.

További híreink

A legnagyobb múltú csapat érkezik

Dátum: 2024. ápr 26. 15:30

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában a Budapest Honvéd csapatát látjuk vendégül

Fehér Balázs: a támadószekcióban javulnunk kell!

Dátum: 2024. ápr 25. 08:00

Ismét a gyenge helyzetkihasználásunk miatt maradtunk alul.

A Szeged is újra becsekkolt a feljutásért, vége a Vasas veretlenségének, győztes „menekülők” és újabb edzőváltás

Dátum: 2024. ápr 23. 11:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára, ami ismét bebizonyította, hogy egyszerre lehet hullámzó és kiegyensúlyozott egy liga.

Rossz kezdés és vereség Tiszakécskén

Dátum: 2024. ápr 22. 14:00

Továbbra is „hullámzó” a bajnokság, egy-két csapat kivételével bárki, bárki ellen tud botlani vagy nyerni.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk