Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/A MÉRKŐZÉS LEGJOBBJA: DÁVID ZOLTÁN

A MÉRKŐZÉS LEGJOBBJA: DÁVID ZOLTÁN

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Nyáron érkezett csapatunkhoz Dávid Zoltán, aki eddig tizenegy bajnoki mérkőzésünkből ötön kezdőként, egyen pedig csereként lépett pályára. A fiatal játékos tegnap is bizonyította, hogy helye van a Kolorcity Kazincbarcika SC kezdő tizenegyében, így Vitelki Zoltán vezetőedző őt nevezte meg a mérkőzés legjobbjának.


Két bajnoki siker után első hazai győzelmünkre készültünk az Aqvital FC Csákvár ellen. Volt rajtatok nyomás a barcikai közönségnek való bizonyítás vágyán?

A Mester is mondta meccs előtt, hogy próbáljunk meg nyomás nélkül játszani, ne legyen teher, hogy hazai pályán még nem sikerült nyernünk, ugyanazt játszuk amit az előző két meccsen és nem lehet probléma.

Nincs könnyű mérkőzés az NB2-ben, főleg ha egy stabil, de éppen a tabellán rosszabb helyet elfoglaló csapat ellen kell pályára lépni. Mennyire volt nehéz a tegnapi találkozó?

A járvány miatt nehezebb helyzetbe került a Csákvár az előző fordulókba emiatt kezdték az emberek leírni őket, de tudtuk, hogy nem lesz könnyű mérkőzés, mert a hiányzóik kezdenek visszatérni és a tabellán elfoglalt helyük nem feltétlen tükrözi a játékerősségüket.

Az első játékrészben a Csákvár szerzett vezetést, majd a másodikban felpörögtek az események, több helyzetünk volt, aztán Fótyik értékesített egy büntetőt, illetve szerzett még egy gólt. Mi változott a szünetben? 

A szünetben formációt is váltottunk, illetve cseréltünk is csatárposztra. Utóbbi úgy gondolom, jól sült el és még támadóbb felfogásban tudtunk kijönni a második félidőre, aminek meg is lett az eredménye.

Hogyan láttad tegnap a csapat és a saját játékodat? Mit gondolsz mi kellett ahhoz hogy a mérkőzés legjobbja legyél?

Én belülről úgy érzékeltem, hogy az első félidőben is, de a másodikban méginkább mi tudtunk dominálni, helyzeteket alakítottunk ki, ziccerekig jutottunk. Szerencsére előrefelé tudtuk hozni azt a kombinatív játékot amit a Békéscsaba ellen, így sikerült megfordítani a mérkőzést.

A találkozó után Vitelki Zoltán vezetőedző és Majzik Adrián is azt nyilatkozták, hogy nem jókor jön a szünet. Szerinted tudjuk ugyaninnen folytatni?

Én is úgy gondolom, hogy most egy jó szériában vagyunk, nem a legjobbkor jön ez a szünet, de vagyunk olyan jó csapat, hogy a következő bajnokira is megmaradjon ez a forma és győzelemmel folytassuk a bajnokságot!

További híreink

MOL MAGYAR KUPA : TÚL A HETEDIK FORDULÓN

Dátum: 2020. okt 28. 13:00

A Kolorcity Kazincbarcika SC csapata az Érdi VSE ellen jutott tovább a MOL Magyar Kupa hetedik fordulójában.

MOL MAGYAR KUPA : ÉRDEN A HETEDIK FORDULÓBAN

Dátum: 2020. okt 27. 17:00

A MOL Magyar Kupa hetedik fordulójában az Érdi VSE csapata lesz az ellenfelünk.

EDZŐI ÉRTÉKELÉSEK

Dátum: 2020. okt 26. 10:00

Megszakadt a Kolorcity Kazincbarcika SC négy meccse tartó veretlenségi sorozata. A csapat a Szombathelyi Haladástól kapott ki 0:1-re.

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS: KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - SZOMBATHELYI HALADÁS

Dátum: 2020. okt 25. 16:15

A Merkantil Bank Liga tizenharmadik fordulójában a Szombathelyi Haladás csapatát fogadjuk a Kolorcity Arénában.

Mérkőzések

KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - BUDAÖRS

Kazincbarcika

KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - DVSC

Kazincbarcika

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk