Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/A MÉRKŐZÉS LEGJOBBJA: DÁVID ZOLTÁN

A MÉRKŐZÉS LEGJOBBJA: DÁVID ZOLTÁN

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

Nyáron érkezett csapatunkhoz Dávid Zoltán, aki eddig tizenegy bajnoki mérkőzésünkből ötön kezdőként, egyen pedig csereként lépett pályára. A fiatal játékos tegnap is bizonyította, hogy helye van a Kolorcity Kazincbarcika SC kezdő tizenegyében, így Vitelki Zoltán vezetőedző őt nevezte meg a mérkőzés legjobbjának.


Két bajnoki siker után első hazai győzelmünkre készültünk az Aqvital FC Csákvár ellen. Volt rajtatok nyomás a barcikai közönségnek való bizonyítás vágyán?

A Mester is mondta meccs előtt, hogy próbáljunk meg nyomás nélkül játszani, ne legyen teher, hogy hazai pályán még nem sikerült nyernünk, ugyanazt játszuk amit az előző két meccsen és nem lehet probléma.

Nincs könnyű mérkőzés az NB2-ben, főleg ha egy stabil, de éppen a tabellán rosszabb helyet elfoglaló csapat ellen kell pályára lépni. Mennyire volt nehéz a tegnapi találkozó?

A járvány miatt nehezebb helyzetbe került a Csákvár az előző fordulókba emiatt kezdték az emberek leírni őket, de tudtuk, hogy nem lesz könnyű mérkőzés, mert a hiányzóik kezdenek visszatérni és a tabellán elfoglalt helyük nem feltétlen tükrözi a játékerősségüket.

Az első játékrészben a Csákvár szerzett vezetést, majd a másodikban felpörögtek az események, több helyzetünk volt, aztán Fótyik értékesített egy büntetőt, illetve szerzett még egy gólt. Mi változott a szünetben? 

A szünetben formációt is váltottunk, illetve cseréltünk is csatárposztra. Utóbbi úgy gondolom, jól sült el és még támadóbb felfogásban tudtunk kijönni a második félidőre, aminek meg is lett az eredménye.

Hogyan láttad tegnap a csapat és a saját játékodat? Mit gondolsz mi kellett ahhoz hogy a mérkőzés legjobbja legyél?

Én belülről úgy érzékeltem, hogy az első félidőben is, de a másodikban méginkább mi tudtunk dominálni, helyzeteket alakítottunk ki, ziccerekig jutottunk. Szerencsére előrefelé tudtuk hozni azt a kombinatív játékot amit a Békéscsaba ellen, így sikerült megfordítani a mérkőzést.

A találkozó után Vitelki Zoltán vezetőedző és Majzik Adrián is azt nyilatkozták, hogy nem jókor jön a szünet. Szerinted tudjuk ugyaninnen folytatni?

Én is úgy gondolom, hogy most egy jó szériában vagyunk, nem a legjobbkor jön ez a szünet, de vagyunk olyan jó csapat, hogy a következő bajnokira is megmaradjon ez a forma és győzelemmel folytassuk a bajnokságot!

További híreink

Fehér Balázs: a támadószekcióban javulnunk kell!

Dátum: 2024. ápr 25. 08:00

Ismét a gyenge helyzetkihasználásunk miatt maradtunk alul.

A Szeged is újra becsekkolt a feljutásért, vége a Vasas veretlenségének, győztes „menekülők” és újabb edzőváltás

Dátum: 2024. ápr 23. 11:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára, ami ismét bebizonyította, hogy egyszerre lehet hullámzó és kiegyensúlyozott egy liga.

Rossz kezdés és vereség Tiszakécskén

Dátum: 2024. ápr 22. 14:00

Továbbra is „hullámzó” a bajnokság, egy-két csapat kivételével bárki, bárki ellen tud botlani vagy nyerni.

TISZAKÉCSKEI LC - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2024. ápr 21. 15:00

MERKANTIL BANK LIGA 29. forduló

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk