Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/ZÁRT KAPUK MÖGÖTT FOLYTATJUK

ZÁRT KAPUK MÖGÖTT FOLYTATJUK

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Tegnap újabb szigorító intézkeseket jelentett be a kormányfő, melyre reagálva a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke, Csányi Sándor is kifejtette a szövetség álláspontját. Az MLSZ teljes mértékben azonosul a kormány döntéseivel, így a szerdai naptól a teljes amatőr futball leáll.

Ez nagyban érinti egyesületünket is, hiszen csapataink közül most csak az NB2-es együttes folytathatja a bajnokságot. Az utánpótlás, a női NB2-es csapat, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei első osztályban szereplő Bánhorváti, valamint az NB3-as Putnok FC egy ideig biztos nem lépnek pályára. Holnaptól csak a profi bajnokságok, azaz az OTP Bank Liga, a Simple Női Liga és a Merkantil Bank Liga folytatódnak.

A közönségünktől viszont legnagyobb sajnálatunkra búcsúznunk kell, hiszen november 11-től kezdődően az elkövetkezendő harminc napban csak zárt kapus mérkőzéseket rendezhetünk, így a Szolnoki MÁV FC, a Szeged-Csanád Grosics Akadémia és a tavaszi szezonból előrehozott Vasas FC ellen a Kolorcity Aréna lelátóján biztos nem fogadhatunk szurkolókat.

 

További híreink

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS: KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA

Dátum: 2020. nov 29. 16:45

A Merkantil Bank Liga 2020/2021-es versenykiírásának utolsó őszi fordulójában a Szeged-Csanád Grosics Akadémia csapata ellen lépünk pályára.

AZ UTOLSÓ ŐSZI FORDULÓ KÖVETKEZIK

Dátum: 2020. nov 28. 18:30

A Merkantil Bank Liga 2020/2021-es szezonjának utolsó őszi fordulójára kerül sor holnap. Csapatunk ellenfele a Szeged-Csanád Grosics Akadémia lesz.

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS: GYIRMÓT FC GYŐR - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2020. nov 25. 17:30

A Merkantil Bank Liga 2020/2021-es szezonjának tizennyolcadik fordulójában a Gyirmót FC Győr otthonában lépünk pályára.

GYIRMÓTON A TIZENNYOLCADIK FORDULÓBAN

Dátum: 2020. nov 24. 20:00

Holnap újabb hétközi forduló vár a Merkantil Bank Liga csapataira. A Kolorcity Kazincbarcika SC a bajnokság tizennyolcadik fordulójában a Gyirmót FC Győr otthonában lép pályára.

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk