Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/TELJES AZ EDZŐI STÁB

TELJES AZ EDZŐI STÁB

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Pacsi Bálintot, mint csapatunk új vezetőedzőjét múlt hét csütörtökön jelentettük be, azóta már természetesen az őt segítő szakmai stáb is teljessé vált. Kapusedzőként marad a Kolorcity Kazincbarcika SC kötelékében Botló Ádám, azonban a januári felkészülést új asszisztens edzővel, mentál edzővel és videóelemzővel kezdjük meg,


Elek Norbert - asszisztens edző

Elsőként csatlakozott Pacsi Bálinthoz a korábban már labdarúgóként is bizonyító Elek Norbert. A negyvenhárom éves sportszakember, mint asszisztens edző kap szerepet csapatunknál. Elek Norbert sportkarrierje során a DVTK, a Vasas és a Mezőkövesd csapatainál is megfordult, majd később edzői pályafutása alatt a Felsőtárkány, valamint az NB3-as Mezőkövesd Zsóry vezetőedzői posztját töltötte be, illetve az NB1-ben szereplő Kövesd másodedzői pozíciójában is dolgozott.

Szabó Attila - erőfejlesztő-mentál edző

Szabó Attila, mint erőfejlesztő- és mentál edző segíti majd a csapat munkáját januártól. A sportszakember korábban két évet dolgozott a Videoton utánpótlásnál, illetve mint edző Spanyolországban, Madridban is megfordult.

Simon László - videóelemző

A Kolorcity Kazincbarcika szakmai stábját erősíti a továbbiakban Simon László is, aki videóelemzőként segíti majd a csapat munkáját. Simon László főállásban a DVTK Labdarúgó Akadémia kötelékében  videóelemzőként dolgozik, nálunk pedig hatékony együttműködés érdekében, mint videóelemző segíti a csapat mérkőzésekre való felkészülését.

Botló Ádám - kapusedző

A kapusedzőnk személye nem változott, csapatunk hálóőreinek megfelelő felkészüléséről továbbra is Botló Ádám gondoskodik. 

 

Ezúton szeretnénk megköszönni  a távozó Kriston Istvánnak és Nagy Zsoltnak a Kolorcity Kazincbarcika SC-nél végzett munkájukat, mind nekik, mind az újonnan bemutatott stábnak sok sikert kívánunk!

További híreink

KOVÁCS MÁTÉ KAZINCBARCIKÁN

Dátum: 2021. jan 22. 15:00

A 2001-es születésű játékos az MTK Budapest csapatától érkezik kölcsönbe Kazincbarcikára.

KORBÉLY KRISTÓF KÖLCSÖNBEN FOLYTATJA KLUBUNKNÁL

Dátum: 2021. jan 20. 18:00

Korbély Kristóf fél évre a Kolorcity Kazincbarcika SC csapatához érkezik kölcsönbe.

TELJES A TAVASZI MENETREND

Dátum: 2021. jan 15. 18:00

A Magyar Labdarúgó Szövetség elkészítette a Merkantil Bank Liga 2020/2021-es tavaszi menetrendjét.

VERESÉG A KISVÁRDA ELLEN

Dátum: 2021. jan 13. 15:00

Ma kora délután hazai pályán a Kisvárda Master Good ellen játszottuk második edzőmérkőzésünket.

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk