Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/KORBÉLY KRISTÓF KÖLCSÖNBEN FOLYTATJA KLUBUNKNÁL

KORBÉLY KRISTÓF KÖLCSÖNBEN FOLYTATJA KLUBUNKNÁL

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Korbély Kristóf egy éve a DVTK-val közös kooperációnknak köszönhetően érkezett Kazincbarcikára, majd a mai napon fél éves kölcsönszerződést írt alá klubunknál.


A 2000-es születésű Korbély Kristóf Kazincbarcikán kezdett futballozni, ahol a 2008/2009-es szezontól a KBSC U13-as csapatának volt tagja három bajnoki éven keresztül. A barcikai évek után 2012-től a Diósgyőr kötelékében játszik, itt első szezonjában a harminc megrendezett bajnoki minden mérkőzésén kezdő volt, valamint ugyanennyi góllal is segítette a korosztályos együttes sikerét, ahogy a következő években végig értékes tagja maradt aktuális utánpótlás csapatainak. Korbély Kristóf a 2017/2018-as szezonban mutatkozott be a DVTK NB3 Keleti csoportjában szereplő együttesénél, ekkor tizenkét mérkőzésen lépett pályára. A 2018/19-es bajnokságban az U19-es és NB3-as csapatok mellett bemutatkozhatott a DVTK első osztályban szereplő együttesében is. A támadó játékos a 2018/2019-es bajnokság utolsó fordulójában, az Újpest elleni mérkőzésen a 82. percben szerzett góljával biztosította a Diósgyőr további NB1-ben való szereplését. A tavalyi szezonban hatszor kapott szerepet a harmadosztályban és az OTP Bank Liga tizennyolc mérkőzésén is bizonyíthatott, valamint tavasszal négy meccsen csapatunknál is játszott. Ősszel tizenkét alkalommal öltötte magára a Kazincbarcika mezét és a fél éves kölcsönszerződésnek köszönhetően a mai naptól Pacsi Bálint vezetőedző már minden mérkőzésen számíthat a húsz éves játékosra. 

 

További híreink

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS : KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - GYIRMÓT FC GYŐR

Dátum: 2021. máj 09. 16:30

Ma 17:00-tól idei utolsó hazai mérkőzésünket játsszuk a Kolorcity Arénában. A Merkantil Bank Liga 2020/2021-es versenykiírásának harminchetedik fordulójában a Gyirmót FC Győr lesz az ellenfelünk.

AZ UTOLSÓ HAZAI MÉRKŐZÉS KÖVETEZIK

Dátum: 2021. máj 09. 12:00

A Merkantil Bank Liga 37. fordulójában idei utolsó hazai mérkőzésünket a Gyirmót FC Győr ellen játsszuk a Kolorcity Arénában.

SZURKOLÓI INFORMÁCIÓK

Dátum: 2021. máj 08. 12:00

Fontos információk a Gyirmót FC Győr elleni utolsó hazai mérkőzésünkkel kapcsolatban. Jegyvásárlás, védettség igazolása, maszk használat, közvetítés, stb. minden egy helyen.

NÉZŐK ELŐTT A GYIRMÓT ELLEN - FONTOS INFORMÁCIÓK

Dátum: 2021. máj 05. 13:00

A vasárnap 17:00-kor kezdődő Gyirmót FC Győr elleni mérkőzésünket már szurkolóink jelenlétében játszhatjuk le.

Mérkőzések

SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Szeged, Szent Gellért Fórum

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk