Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/LUKÁCS GERGŐVEL KÖTÖTTÜNK PROFI SZERZŐDÉST

LUKÁCS GERGŐVEL KÖTÖTTÜNK PROFI SZERZŐDÉST

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

A tizenhat éves kazincbarcikai nevelésű Lukács Gergő első profi szerződést kötötte a Kolorcity Kazincbarcika SC-nél.

"A klub egyik fontos jövőbeli törekvése, hogy a tehetséges fiatal barcikai nevelésű labdarúgókat be tudjuk építeni NB2-es csapatunkba. Ennek egyik lépése az is, hogy a tizenhat éves Lukács Gergő eddigi teljesítménye elismeréseként profi szerződést kapott." - mondta Koszta Péter klubunk sportigazgatója.


A 2004-es születésű Lukács Gergő kilenc éves korától futballozik Kazincbarcikán, melyet csak egy rövid diósgyőri kitérő szakított meg tavaly. Gergő a 2016/2017-es szezon az U14-es bajnokságban már nyolc góllal segítette a barcikai csapatot, mely találatok száma a következő bajnokságban negyenhatra rúgott, ezzel az összesített góllövő lista negyedik helyére ért oda a fiatal játékos.
A 2018/2019-es szezonban U15-ös együttesünkben huszonkét bajnokin nem kevesebb, mint negyvenkét gólt szerzett, mellyel a bajnokság második legeredményesebb játékosa lett, ugyanebben az évben mutatkozott be U17-es csapatunkban is.
A labdarúgó a tavalyi évben az U17-es KBSC tizenegy mérkőzésén lépett pályára, melyeken tizennyolcszor talált be soros ellenfelünk kapujába, a tavaszi szezont a DVTK-nál kezdte meg akkor, azonban a korosztályos bajnokságok lefújása miatt ott nem léphetett pályára.
Lukács Gergő nyáron visszatért Barcikára, ahol idén nem csak az utánpótlás csapatokban kapott lehetőséget. A játékos a 2020/2021-es bajnoki évben főként korosztályában, az U17-es csapatban játszott, ahol tizenhét meccsen szerzett negyvenegy találatával jelenleg vezeti csoportjuk góllövő listáját, emellett az U19 Nagykáta elleni meccsén is pályára lépett, ahol két találattal vette ki részét a 6:1-es barcikai sikerből. Lukács idén már a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei első osztályú Bánhorváti-KBSC-nél is játszhatott, ahol négy meccsen négy gól került neve mellé. A labdarúgó mindezek mellett ősszel edzés lehetőséget kapott a Kolorcity Kazincbarcika SC NB2-es csapatánál, illetve öt másodosztályú bajnokin (Szolnoki MÁV FC. Gyirmót FC Győr, Szeged-Csanád Grosics Akadémia, Vasas FC, FC Ajka) volt keretünk tagja.

Lukács Gergő bemutatkozása:

"Kilenc éves korom óta játszom a KBSC utánpótlás csapataiban, féléves diósgyőri kitérő után tavaly nyáron visszatértem a klubhoz. A sport és a mozgás az életem meghatározó része, több sportágban kipróbáltam magam a foci mellett. Jelenleg a Földes Ferenc Gimnázium tanulója vagyok. Nagy lehetőség számomra, hogy ilyen fiatalon szerződést kaptam, amivel szeretnék élni és itt is szeretném megköszönni a bizalmat! Mindent meg fogok tenni azért, hogy fejlődjek és hozzájáruljak a klub sikereihez!"

További híreink

A legnagyobb múltú csapat érkezik

Dátum: 2024. ápr 26. 15:30

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában a Budapest Honvéd csapatát látjuk vendégül

Fehér Balázs: a támadószekcióban javulnunk kell!

Dátum: 2024. ápr 25. 08:00

Ismét a gyenge helyzetkihasználásunk miatt maradtunk alul.

A Szeged is újra becsekkolt a feljutásért, vége a Vasas veretlenségének, győztes „menekülők” és újabb edzőváltás

Dátum: 2024. ápr 23. 11:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára, ami ismét bebizonyította, hogy egyszerre lehet hullámzó és kiegyensúlyozott egy liga.

Rossz kezdés és vereség Tiszakécskén

Dátum: 2024. ápr 22. 14:00

Továbbra is „hullámzó” a bajnokság, egy-két csapat kivételével bárki, bárki ellen tud botlani vagy nyerni.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk