Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/SZURKOLÓI INFORMÁCIÓK

SZURKOLÓI INFORMÁCIÓK

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Szurkolói információk a Merkantil Bank Liga 37. fordulójában 2021. május 9-én (vasárnap) 17:00-tól megrendezésre kerülő Kolorcity Kazincbarcika SC-Gyirmót FC Győr mérkőzéssel kapcsolatban.


JEGYVÁSÁRLÁS

A Gyirmót FC Győr elleni találkozó ingyenes regisztrációs jegy váltása után látogatható. Regisztrációs jegy váltására elővételben nincs lehetőség azonban a jegypénztárak vasárnap a mérkőzés kezdete előtt három órával, azaz 14:00-kor kinyitnak a Kolorcity Arénánál.
Kapunyitás: 16:00


VÉDETTSÉG IGAZOLÁSA

A koronavírus elleni védettség igazolása beléptetéskor a védettségi igazolvány bemutatásával történik. A védettségi igazolványt (6 éves kor feletti és 18 év alatti személy esetében személyi igazolványt, vagy más személyi azonosításra alkalmas iratot) a belépéskor kötelezően fel kell mutatni a személyi igazolvánnyal, vagy más arcképes személyazonosításra alkalmas igazolvánnyal együtt a biztonsági személyzetnek. Tehát minden egyéb igazolás (COVID-19 fertőzésen történő átesésről, védőoltásról, negatív PCR-tesztről) nem megfelelő igazolás a belépéshez, ugyanis belépési jogosultságot nézőként csak és kizárólag a védettségi igazolvány adhat, más nem.

Amennyiben a klub a belépéskor a védettség tényét nem ellenőrzi, súlyos bírságra számíthat, illetve stadion bezárással is sújtható.

A védettségi igazolvány közokirat, tehát a hamis, hamisított vagy más nevére szóló valódi védettségi igazolvány felhasználására közokiratra vonatkozó jogkövetkezmények irányadóak.


MASZK HASZNÁLATA

A maszkhasználat a jogszabályok értelmében a lelátókon belül nem kötelező, a stadionon kívül és a személyes jegyvásárlásnál azonban igen, ezért kérjük szurkolóinkat vegyék fel a maszkot.


BÜFÉK

A mérkőzés ideje alatt a lelátók alatt ezúttal egy büfé üzemel majd, melyek kizárólag műanyag pohárban szolgálnak ki!
A büfében kapható termékek: sör és üdítő; illetve a következő csomagolt termékek: chips, ropi, napraforgómag, csokoládé


DOHÁNYZÁS

A Kolorcity Aréna nemdohányzó!
A lelátókon szigorúan tilos cigarettázni! Dohányozni csak az erre kijelölt helyeken engedélyezett, amik a lelátók alatt lévő büfékkel szemben kerültek kialakításra.


SPORTSZERŰ SZURKOLÁS

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a hazai csapatot! Kérjük, hogy tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat és semmilyen körülmények között ne lépjenek a nézőktől elzárt területre ( ellenkező esetben minden jogsértő magatartás rendőri intézkedést von maga után). Tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, hiszen ezek használatát az MLSZ szigorúan tiltja és bünteti.


KÖZVETÍTÉS

Azon szurkolóink, akik védettség hiányában, vagy egyéb okokból kifolyólag nem tudnak kilátogatni a mérkőzésre természetesen holnap is élőben követhetik az eseményeket. A Kolor TV a Gyirmót FC Győr elleni találkozót is közvetíti, illetve élő szöveges tudosításunk is elérhető lesz honlapunkon.

További híreink

IDŐPONTVÁLTOZÁS : KÉSŐBB KEZDÜNK A HIDASNÉMETI ELLEN

Dátum: 2021. szept 23. 08:00

Változott a vasárnapi Hidasnémeti elleni hazai mérkőzésünk időpontja. A találkozó 16:00 helyett 17:30-kor kezdődik.

GYŐZELEM TÖRÖKSZENTMIKLÓSON - VARGA ATTILA ÉRTÉKELT

Dátum: 2021. szept 22. 19:00

Az NB3 Keleti csoportjának nyolcadik fordulójában a Törökszentmiklós csapata otthonában szereztünk három pontot.

HÉTKÖZI FORDULÓ TÖRÖKSZENTMIKLÓSON

Dátum: 2021. szept 21. 18:00

Újabb hétközi forduló vár az NB3-as csapatokra, a Keleti csoport nyolcadik fordulójában Törökszentmiklóson lépünk pályára.

Gólgazdag hétvégét zárt az utánpótlás

Dátum: 2021. szept 20. 20:00

Két győzelem, egy döntetlen és egy vereség az utánpótlás csapataink hétvégi mérlege.

Mérkőzések

KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - HIDASNÉMETI VSC

Kazincbarcika, Kolorcity Aréna

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk