Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/SZURKOLÓI INFORMÁCIÓK

SZURKOLÓI INFORMÁCIÓK

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Szurkolói információk a Merkantil Bank Liga 37. fordulójában 2021. május 9-én (vasárnap) 17:00-tól megrendezésre kerülő Kolorcity Kazincbarcika SC-Gyirmót FC Győr mérkőzéssel kapcsolatban.


JEGYVÁSÁRLÁS

A Gyirmót FC Győr elleni találkozó ingyenes regisztrációs jegy váltása után látogatható. Regisztrációs jegy váltására elővételben nincs lehetőség azonban a jegypénztárak vasárnap a mérkőzés kezdete előtt három órával, azaz 14:00-kor kinyitnak a Kolorcity Arénánál.
Kapunyitás: 16:00


VÉDETTSÉG IGAZOLÁSA

A koronavírus elleni védettség igazolása beléptetéskor a védettségi igazolvány bemutatásával történik. A védettségi igazolványt (6 éves kor feletti és 18 év alatti személy esetében személyi igazolványt, vagy más személyi azonosításra alkalmas iratot) a belépéskor kötelezően fel kell mutatni a személyi igazolvánnyal, vagy más arcképes személyazonosításra alkalmas igazolvánnyal együtt a biztonsági személyzetnek. Tehát minden egyéb igazolás (COVID-19 fertőzésen történő átesésről, védőoltásról, negatív PCR-tesztről) nem megfelelő igazolás a belépéshez, ugyanis belépési jogosultságot nézőként csak és kizárólag a védettségi igazolvány adhat, más nem.

Amennyiben a klub a belépéskor a védettség tényét nem ellenőrzi, súlyos bírságra számíthat, illetve stadion bezárással is sújtható.

A védettségi igazolvány közokirat, tehát a hamis, hamisított vagy más nevére szóló valódi védettségi igazolvány felhasználására közokiratra vonatkozó jogkövetkezmények irányadóak.


MASZK HASZNÁLATA

A maszkhasználat a jogszabályok értelmében a lelátókon belül nem kötelező, a stadionon kívül és a személyes jegyvásárlásnál azonban igen, ezért kérjük szurkolóinkat vegyék fel a maszkot.


BÜFÉK

A mérkőzés ideje alatt a lelátók alatt ezúttal egy büfé üzemel majd, melyek kizárólag műanyag pohárban szolgálnak ki!
A büfében kapható termékek: sör és üdítő; illetve a következő csomagolt termékek: chips, ropi, napraforgómag, csokoládé


DOHÁNYZÁS

A Kolorcity Aréna nemdohányzó!
A lelátókon szigorúan tilos cigarettázni! Dohányozni csak az erre kijelölt helyeken engedélyezett, amik a lelátók alatt lévő büfékkel szemben kerültek kialakításra.


SPORTSZERŰ SZURKOLÁS

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a hazai csapatot! Kérjük, hogy tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat és semmilyen körülmények között ne lépjenek a nézőktől elzárt területre ( ellenkező esetben minden jogsértő magatartás rendőri intézkedést von maga után). Tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, hiszen ezek használatát az MLSZ szigorúan tiltja és bünteti.


KÖZVETÍTÉS

Azon szurkolóink, akik védettség hiányában, vagy egyéb okokból kifolyólag nem tudnak kilátogatni a mérkőzésre természetesen holnap is élőben követhetik az eseményeket. A Kolor TV a Gyirmót FC Győr elleni találkozót is közvetíti, illetve élő szöveges tudosításunk is elérhető lesz honlapunkon.

További híreink

HÁROM JÁTÉKOS ÉRKEZETT

Dátum: 2021. jún 18. 19:00

Fila Károly, Kálmán Szilárd és személyében újabb három játékost mutatunk be.

SZEMERE BALÁZS VISSZATÉR

Dátum: 2021. jún 16. 20:00

A huszonhét éves játékos három év elteltével újra a Kolorcity Kazincbarcika SC keretér erősíti.

UR LÁSZLÓ KAZINCBARCIKÁN FOLYTATJA

Dátum: 2021. jún 11. 21:00

A Kaposvári Rákóczi FC korábbi játékosa, Ur László a Kolorcity Kazincbarcika SC-nél folytatja a pályafutását.

ZÁRÓRENDEZVÉNYT TARTOTTAK AZ UTÁNPÓTLÁS CSAPATAINK

Dátum: 2021. jún 10. 20:00

Tegnap délután került megrendezésre utánpótlás csapataink évzáró rendezvénye.

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk