Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/VÁLTOZÁSOK A KERETBEN

VÁLTOZÁSOK A KERETBEN

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

Az NB2-es kiesést követően a klubvezetésünk folyamatosan tárgyal az érkező, illetve távozó játékosokkal is. 



ÉRKEZŐK


A Kolorcity Kazincbarcika SC vezetősége a héten már több labdarúgóval is megállapodott, akik között ismerős arcokkal is találkozozhatunk. Ilyen például Kristófi Sándor, aki a 2017/2018-as bajnoki idényben játszott már klubunknál. A huszonhét éves labdarúgó az elmúlt éveket a Sényő-Carnifex FC és a Termálfürdő Tiszaújváros csapatainál töltötte, amely egyesületeknél alapembernek számított.
Szintén nem kell bemutatni Ádám Ferencet sem, hiszen a támadó egy másfél éves putnoki kitérőt követően újra csapatunkál bizonyíthat. 
Magyar Máté ugyancsak nem ismeretlenként csöppen a kazincbarcikai labdarúgásba, hiszen itt kezdett el futballozni, majd pár a Sajóvölgye Focisulinál eltöltött év után vissza is tért hozzánk. A tizenkilenc éves játékos tavaly előtt fiókcsapatunkál a Bánhorvátinál is játszott, ezt követően pedig a Putnok FC-nél mutatkozott be a felnőtt futballban.
Új igazolásként mutathatjuk be Márton Andrást , aki Nyíregyházán, majd a Budapest Honvéd akadémiáján nevelkedett. A huszonnégy éves játékos a 2017/18-as bajnoki idénytől játszik a magyar harmadosztályban, a Sényő és  a Tiszaújváros kiemelkedő játékosa volt és jövőre már Barcikán szerepel majd.
Szintén csapatunknál folytatja pályafutását Keményffy Máté, akinek neve parnerklubunk, a Putnok FC keretéből lehet ismerős. Keményffy a Puskás Akadémiánál nevelkedett, majd az Ózd, az ESMTK és a Putnok csapataiban játszott. A huszonkét éves labdarúgó tavaly harminckét NB3-as mérkőzésen lépett pályára.

TÁVOZÓK


Szerződésük lejártát követően több játékos is távozik. Így Farkas András és Oldal Tibor két, Oltean Sergiu Adrián pedig három barcikán eltöltött idénnyel a háta mögött keresnek új kihívásokat. Szintén nem erősítik továbbiakban csapatunkat  Szemerédi Norbert és Kovác Alan sem. Köszönjük a játékosok munkáját, további sikereket kívánunk nekik, a sportban és magánéletükben egyaránt.

KÖLCSÖNBŐL VISSZA


A kölcsönadási szerződés lejárta után visszatérnek csapatukhoz a következő játékosok: Tóth-Gábor Kristóf, Takács Tamás, Kovács Máté, Csősz Richárd, Kalmár Benedek és Auer Ákos, Korbély Kristóf, Tóth Borisz és Szűcs Kornél.További sportsikereket kívánunk nekik!

Az érkező és távozó játékosokról honlapunkon haladéktalanul hírt adunk! 

További híreink

A legnagyobb múltú csapat érkezik

Dátum: 2024. ápr 26. 15:30

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában a Budapest Honvéd csapatát látjuk vendégül

Fehér Balázs: a támadószekcióban javulnunk kell!

Dátum: 2024. ápr 25. 08:00

Ismét a gyenge helyzetkihasználásunk miatt maradtunk alul.

A Szeged is újra becsekkolt a feljutásért, vége a Vasas veretlenségének, győztes „menekülők” és újabb edzőváltás

Dátum: 2024. ápr 23. 11:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára, ami ismét bebizonyította, hogy egyszerre lehet hullámzó és kiegyensúlyozott egy liga.

Rossz kezdés és vereség Tiszakécskén

Dátum: 2024. ápr 22. 14:00

Továbbra is „hullámzó” a bajnokság, egy-két csapat kivételével bárki, bárki ellen tud botlani vagy nyerni.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk