Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/MEGKEZDTÜK A FELKÉSZÜLÉST

MEGKEZDTÜK A FELKÉSZÜLÉST

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Tegnap késő délután kezdte meg csapatunk a 2021/2022-es bajnoki szezont megelőző hat hetes felkészülését. Mint az ismeretes a Kolorcity Kazincbarcika SC Varga Attila személyében új vezetőedzővel vág neki az előttünk álló bajnokságnak. A tréner munkáját a korábbi román válogatott labdarúgó Sorin Cigan segíti majd, mint másodedző. Sorin Cigan labdarúgóként Magyarországon is bizonyított, hiszen a Ferencváros, az Újpest meghatározó játékosa volt a 90'-es évek elején, mely csapatokkal három egymást követő szezonban nyerte el a Magyar Kupát (Újpest: 1991/1992; Ferencváros: 1992/1993, 1993/1994). A kapusedzői feladatokat változatlanul Botló Ádám látja el csapatunknál.

A Kolorcity Kazincbarcika SC kerete nagyban átalakult az első edzést megelőzően, mint arról már hírt adtunk számos távozóval és jó pár érkezővel kezdtük el a felkészülést. A rutinos labdarúgók mellett, mint Ur László és Dvorschák Gábor egyesületünk számos fiatal játékosa is részt vett a tegnapi edzésen.

Csapatunk a héten még napi egy edzéssel kezd, amit szombaton már egy felkészülési mérkőzés is követ. A Kolorcity Kazincbarcika 2021. június 26-án 11:00-tól az OTP Bank Ligában szereplő Kisvárdát fogadja majd a Kolorcity Arénában. Fontos, hogy a mérkőzés nem zárt kapus, így a helyszínen várjuk szurkolóinkat, azonban a mérkőzések látogatására vonatkozó hatályban lévő kormányrendelet értelmében csak védettségi igazolvánnyal léphetnek be a stadion területére, melyet a rendőrség ellenőrizni fog.

Szurkolóink honlapunkon a teljes felkészülésről -beleértve az edzőmeccseket- továbbra is folyamatosan informálódhatnak!

További híreink

ELINDULT A JEGY- ÉS BÉRLETÉRTÉKESÍTÉS

Dátum: 2021. júl 27. 15:00

A mai naptól a Mezey István Művészeti Központban és online is megvásárolhatják elővételes jegyeiket és bérleteiket.

EDZŐMÉRKŐZÉS A MOL FEHÉRVÁR FC ELLEN

Dátum: 2021. júl 21. 15:00

Pénteken a MOL Fehérvár FC ellen lépünk pályára Székesfehérváron.

EDZŐMÉRKŐZÉS A TÁLLYA ELLEN

Dátum: 2021. júl 19. 15:30

Holnap 19:00-tól a Tállya KSE csapatát fogadjuk a Kolorcity Arénában.

MOL MAGYAR KUPA - A CSENGER AZ ELSŐ ELLENFÉL

Dátum: 2021. júl 19. 12:30

A mai nap délelőttjén sorsoltak a MOL Magyar Kupában. A Kolorcity Kazincbarcika SC elsőként a Csenger együttese ellen lép majd pályára.

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk