Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/MOL MAGYAR KUPA - A CSENGER AZ ELSŐ ELLENFÉL

MOL MAGYAR KUPA - A CSENGER AZ ELSŐ ELLENFÉL

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Az idei kupasorozatot százhatvan csapat kezdi meg, a tizenkét NB1-es és húsz NB2-es klub mellett az összes olyan NB3-as sportszervezet is, ami nem indít csapatot az élvonalban vagy a másodosztályban. A három legmagasabb osztály nyolcvanegy csapata mellett a megyei osztályokból hetvenkilenc együttes vesz még részt a sorozatban, ezek azok, akik a tavalyi Magyar Kupában a legjobban szerepeltek (megyénkét két-hat csapat). A MOL Magyar Kupa első és második fordulójában az OTP Bank Liga és a Merkantil Bank Liga együttesei még nem vesznek részt, így az első körben ma 128 csapat kapott ellenfelet.

Az MLSZ Versenybizottsága a 2021/2022-es MOL Magyar Kupa versenykiírásában benevezett NB3-as és megyei első, valamint másodosztályú férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokságokban résztvevő csapatokat földrajzi elhelyezkedésük alapján négy sorsolási csoportba sorolta be (Észak-Kelet, Dél-Kelet, Észak-Nyugat,Dél-Nyugat).

A Kolorcity Kazincbarcika SC és további harmincegy csapat (Balassagyarmati VSE, Berkenye SE, BTE Felsőzsolca, Cigánd SE, Csenger FC, DEAC, Tüzépker-Derecskei LSE, Eger SE, Encs VSC, Energia SC Gyöngyös, Érsekvadkerti SE, FC Hatvan, Termálfürdő FC Tiszaújváros, Gyöngyösi AK-Mátra-Beton, Aqua-General Hajdúszoboszló SE, Heréd LC, Hidasnémeti VSC Polgári Kft., Ibrány SE, Karancslapújtő KSE, Monostorpályi SE, Nagydobosi LSE, Putnok FC, Rakamazi Spartacus SE, Sajóbábonyi VSE, SBTC, Sényő-Carnifex FC, Tállya KSE, Tarpa SC,Tiszafüredi VSE, Vác FC, Austria-J. Vásárosnamény) a MOL Magyar Kupa Észak-Keleti csoportjába került besorolásra.

A Magyar Labdarúgó Szövetség ma elkészítette a sorsolást, mely szerint 2021. augusztus 8-án a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei első osztályban szereplő Csenger FC ellen kezdjük meg az idei kupasorozatot.

További híreink

ELINDULT A JEGY- ÉS BÉRLETÉRTÉKESÍTÉS

Dátum: 2021. júl 27. 15:00

A mai naptól a Mezey István Művészeti Központban és online is megvásárolhatják elővételes jegyeiket és bérleteiket.

EDZŐMÉRKŐZÉS A MOL FEHÉRVÁR FC ELLEN

Dátum: 2021. júl 21. 15:00

Pénteken a MOL Fehérvár FC ellen lépünk pályára Székesfehérváron.

EDZŐMÉRKŐZÉS A TÁLLYA ELLEN

Dátum: 2021. júl 19. 15:30

Holnap 19:00-tól a Tállya KSE csapatát fogadjuk a Kolorcity Arénában.

SZURKOLÓI ANKÉT CSÜTÖRTÖKÖN

Dátum: 2021. júl 18. 20:00

Szeretettel várunk minden érdeklődőt a csütörtöki szurkolói ankéton.

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk