Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/

"A CÉL NEM VÁLTOZOTT" - SZURKOLÓI FÓRUMOT TARTOTTUNK

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Klubunk tegnap kora este szurkolói fórumot tartott, melyen a helyszínen, illetve online is lehetőség nyílt a drukkereket foglalkoztató kérdések feltevésére, megválaszolására. Az eseményen részt vett klubunk ügyvezető igazgatója Wächter Balázs, vezetőedzőnk Varga Attila, csapatkapitányunk Dvorschák Gábor, házi góllövő listánk élén álló Laczkó Milán és a Kolorcity Kazincbarcika SC idei kezdőcsapatának egyik alapembere Nagy János is

  • Edzőnk illetve játékosaink az elmúlt tíz fordulót értékelték, mindannyian egyetértettek abban, hogy az egyéni teljesítmények mellett nagyon fontos az a csapategység, ami most nálunk meg van, illetve az egyértelmű cél továbbra is a szezon végi bajnoki cím, mellyel a Kolorcity Kazincbarcika SC jövőre újra a Merkantil Bank Liga csapatai között versenghet majd.
  • A játékosoknak feltett kérdések többnyire az egyéni teljesítményre irányultak, Varga Attilától inkább a taktikával és a kezdőcsapat összeállításával kapcsolatban érdeklődtek szurkolóink. 
  • Természetesen felmerült az előttünk álló meccsek sokasága, amire vezetőedzőnk mindenkit megnyugtatva nyilatkozott:
    "Egyrészről nehéz, ám de nagyon várt időszak ez, hiszen a kihívások a nehéz mérkőzésekben és az egyre sűrűsödő menetrendben rejlenek, mindenki a lehető legjobb formájában fog ezeken a találkozókon pályára lépni."
  • A feltett kérdések a MOL Magyar Kupa következő fordulójában esedékes DVTK elleni találkozót is érintették. Varga Attila vezetőedző és a labdarúgók is egyetértettek abban, hogy a bajnokság mellett a kupa sorozat nem tekinthető másodlagosnak, így itt is úgy lépünk a pályára, hogy célként csak a továbbjutás van a szemünk előtt.  A "szomszédvár" elleni meccs jó alkalom arra, hogy a csapat megmutassa magát a agy közönségnek, hiszen egy harmadosztályú klub életében ritkán fordul elő, hogy országos televízió közvetítse a mérkőzését.
  • A MOL Magyar Kupa negyedik fordulójával kapcsolatban elhangzott, hogy jegyértékesítés két körben zajlik majd, elsőként a bérletes szurkolók, majd azt követően a többiek is megválthatják jegyeiket. A hazai lelátóra csak személyesen a Mezey István Művész Kávézóban lehet belépőt venni, mellyel kapcsolatban bővebb és pontos tájékoztatást jövő hét elején adunk honlapunkon. A jegyértékesítés első körének kezdőidőpontja :2021. október 13. (szerda), a másodiké pedig október 18. (hétfő). 
  • A csapat számára fontos a közönség támogatása, különösen az előttünk álló rangadókon, így például igény esetén a játékosok hozzájárulnak a DEAC ellen tervezett szurkolói busz költségeihez.

Hajrá Vegyész! Hajrá Barcika!

További híreink

LEGYŐZTE A BKV-T ÉS ÉLRE ÁLLT A BARCIKA - VARGA ATTILA ÉRTÉKELT

Dátum: 2021. okt 20. 16:30

A Kolorcity Kazincbarcika SC ma 2:0-ás arányban legyőzte a BKV Előre csapatát, mely győzelemmel a tabella élére állt együttesünk.

HÉTKÖZI FORDULÓ A BKV ELŐRE ELLEN

Dátum: 2021. okt 19. 21:00

Fontos mérkőzés vár holnap a Kolorcity Kazincbarcika SC csapatára, hiszen a listavezető BKV Előre csapatát fogadjuk.

ÉLŐBEN KÖZVETÍTJÜK A BKV ELŐRE ELLENI MÉRKŐZÉST

Dátum: 2021. okt 19. 11:00

Holnap 13:00-tól igazi rangadóra kerül sor a Kolorcity Arénában. A BKV Előre elleni találkozót a Kolor TV élőben közvetíti.

Bajnokesélyesekkel találkoztak hétvégén csapataink

Dátum: 2021. okt 18. 22:00

Utánpótlás csapataink a hétvégén erős csapatok ellen játszottak.

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk