Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/

"A CÉL NEM VÁLTOZOTT" - SZURKOLÓI FÓRUMOT TARTOTTUNK

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

Klubunk tegnap kora este szurkolói fórumot tartott, melyen a helyszínen, illetve online is lehetőség nyílt a drukkereket foglalkoztató kérdések feltevésére, megválaszolására. Az eseményen részt vett klubunk ügyvezető igazgatója Wächter Balázs, vezetőedzőnk Varga Attila, csapatkapitányunk Dvorschák Gábor, házi góllövő listánk élén álló Laczkó Milán és a Kolorcity Kazincbarcika SC idei kezdőcsapatának egyik alapembere Nagy János is

  • Edzőnk illetve játékosaink az elmúlt tíz fordulót értékelték, mindannyian egyetértettek abban, hogy az egyéni teljesítmények mellett nagyon fontos az a csapategység, ami most nálunk meg van, illetve az egyértelmű cél továbbra is a szezon végi bajnoki cím, mellyel a Kolorcity Kazincbarcika SC jövőre újra a Merkantil Bank Liga csapatai között versenghet majd.
  • A játékosoknak feltett kérdések többnyire az egyéni teljesítményre irányultak, Varga Attilától inkább a taktikával és a kezdőcsapat összeállításával kapcsolatban érdeklődtek szurkolóink. 
  • Természetesen felmerült az előttünk álló meccsek sokasága, amire vezetőedzőnk mindenkit megnyugtatva nyilatkozott:
    "Egyrészről nehéz, ám de nagyon várt időszak ez, hiszen a kihívások a nehéz mérkőzésekben és az egyre sűrűsödő menetrendben rejlenek, mindenki a lehető legjobb formájában fog ezeken a találkozókon pályára lépni."
  • A feltett kérdések a MOL Magyar Kupa következő fordulójában esedékes DVTK elleni találkozót is érintették. Varga Attila vezetőedző és a labdarúgók is egyetértettek abban, hogy a bajnokság mellett a kupa sorozat nem tekinthető másodlagosnak, így itt is úgy lépünk a pályára, hogy célként csak a továbbjutás van a szemünk előtt.  A "szomszédvár" elleni meccs jó alkalom arra, hogy a csapat megmutassa magát a agy közönségnek, hiszen egy harmadosztályú klub életében ritkán fordul elő, hogy országos televízió közvetítse a mérkőzését.
  • A MOL Magyar Kupa negyedik fordulójával kapcsolatban elhangzott, hogy jegyértékesítés két körben zajlik majd, elsőként a bérletes szurkolók, majd azt követően a többiek is megválthatják jegyeiket. A hazai lelátóra csak személyesen a Mezey István Művész Kávézóban lehet belépőt venni, mellyel kapcsolatban bővebb és pontos tájékoztatást jövő hét elején adunk honlapunkon. A jegyértékesítés első körének kezdőidőpontja :2021. október 13. (szerda), a másodiké pedig október 18. (hétfő). 
  • A csapat számára fontos a közönség támogatása, különösen az előttünk álló rangadókon, így például igény esetén a játékosok hozzájárulnak a DEAC ellen tervezett szurkolói busz költségeihez.

Hajrá Vegyész! Hajrá Barcika!

További híreink

Fehér Balázs: a támadószekcióban javulnunk kell!

Dátum: 2024. ápr 25. 08:00

Ismét a gyenge helyzetkihasználásunk miatt maradtunk alul.

A Szeged is újra becsekkolt a feljutásért, vége a Vasas veretlenségének, győztes „menekülők” és újabb edzőváltás

Dátum: 2024. ápr 23. 11:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára, ami ismét bebizonyította, hogy egyszerre lehet hullámzó és kiegyensúlyozott egy liga.

Rossz kezdés és vereség Tiszakécskén

Dátum: 2024. ápr 22. 14:00

Továbbra is „hullámzó” a bajnokság, egy-két csapat kivételével bárki, bárki ellen tud botlani vagy nyerni.

TISZAKÉCSKEI LC - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2024. ápr 21. 15:00

MERKANTIL BANK LIGA 29. forduló

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk