Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/SZERDÁN SZURKOLJUNK EGYÜTT A BARCIKÁNAK!

SZERDÁN SZURKOLJUNK EGYÜTT A BARCIKÁNAK!

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Fontos mérkőzés vár 2021. október 20-án (szerdán) a Kolorcity Kazincbarcika SC-re, hiszen az NB3-as bajnokság tizenharmadik fordulójában közvetlen riválisunkat, a BKV Előrét fogadjuk a Kolorcity Arénában. Az MLSZ és a klub rendezésében megszervezésre kerülő találkozóra invitáljuk a kazincbarcikai iskolás gyermekeket és kísérő tanáraikat, akik szervezett csoportokban ingyenesen tekinthetik meg az őszi szezon talán egyik legfontosabb mérkőzését. Kérjük azon pedagógusokat, akik csoportjukkal részt kívánnak venni a találkozón, 2021. október 19. (kedd) 18:00-ig jelezzék azt a szeman.norbert@kbsc.hu e-mail címen. Az előzetes regisztráció szükséges a beléptetéshez. A legtöbb diákot adó intézmény, illetve a mérkőzésen leghangosabban, legkreatívabban szurkoló diákcsoport ajándékban részesül.

Az akcióval szeretnénk a kazincbarcikai fiataloknak a sporthoz, labdarúgáshoz, illetve a klubhoz való kötődését elősegíteni.

Ugyanitt hívánk fel kedves szurkolóink figyelmét, hogy a BKV Előre elleni találkozóra online a LINK-re kattintva és személyesen a Mezey István Művészeti Központban is megvásárolhatják jegyeinket.

 

 

További híreink

DÖNTETLEN HAJDÚSZOBOSZLÓN - VARGA ATTILA ÉRTÉKELT

Dátum: 2022. máj 16. 12:00

A Kolorcity Kazincbarcika SC a bajnokság harminchatodik fordulójában az Aqua-General Hajdúszoboszló vendége volt.

HAJDÚSZOBOSZLÓRA UTAZUNK

Dátum: 2022. máj 15. 08:30

A bajnokság harminchatodik fordulójában utolsó előtti idegenbeli mérkőzésünket játszuk ma 17:00-tól Hajdúszoboszlón.

NŐI NB2 - GÓLZÁPOROS GYŐZELEM

Dátum: 2022. máj 13. 15:00

A Női NB2-es bajnokság Keleti csoportjában szereplő Kazincbarcika huszonkét gólos győzelmet aratott a Cigánd csapata ellen.

LACZKÓ MILÁN HAMAROSAN VISSZATÉR

Dátum: 2022. máj 13. 12:00

Játékosunk a téli felkészülés alatt szenvedett súlyos sérülést, azonban rehabilitéciója a legjobb úton halad és hamarosan visszatérhet a pályára.

Mérkőzések

FÜZESGYARMATI SK - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Lázár Gyula Városi Sporttelep

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk