Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/SZERDÁN SZURKOLJUNK EGYÜTT A BARCIKÁNAK!

SZERDÁN SZURKOLJUNK EGYÜTT A BARCIKÁNAK!

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Fontos mérkőzés vár 2021. október 20-án (szerdán) a Kolorcity Kazincbarcika SC-re, hiszen az NB3-as bajnokság tizenharmadik fordulójában közvetlen riválisunkat, a BKV Előrét fogadjuk a Kolorcity Arénában. Az MLSZ és a klub rendezésében megszervezésre kerülő találkozóra invitáljuk a kazincbarcikai iskolás gyermekeket és kísérő tanáraikat, akik szervezett csoportokban ingyenesen tekinthetik meg az őszi szezon talán egyik legfontosabb mérkőzését. Kérjük azon pedagógusokat, akik csoportjukkal részt kívánnak venni a találkozón, 2021. október 19. (kedd) 18:00-ig jelezzék azt a szeman.norbert@kbsc.hu e-mail címen. Az előzetes regisztráció szükséges a beléptetéshez. A legtöbb diákot adó intézmény, illetve a mérkőzésen leghangosabban, legkreatívabban szurkoló diákcsoport ajándékban részesül.

Az akcióval szeretnénk a kazincbarcikai fiataloknak a sporthoz, labdarúgáshoz, illetve a klubhoz való kötődését elősegíteni.

Ugyanitt hívánk fel kedves szurkolóink figyelmét, hogy a BKV Előre elleni találkozóra online a LINK-re kattintva és személyesen a Mezey István Művészeti Központban is megvásárolhatják jegyeinket.

 

 

További híreink

DÖNTETLEN A SZEZONZÁRÓN

Dátum: 2021. nov 29. 09:00

Az idei évi utolsó mérkőzését játszotta le hétvégén a Bánhorváti csapata, a Borsodnádasd elleni szezonzárón egy gól nélküli döntetlennel búcsúztatták az őszt.

DÖNTETLEN BÉKÉSCSABÁN - VARGA ATTILA ÉRTÉKELT

Dátum: 2021. nov 28. 13:30

Az NB3 Keleti csoportjának utolsó őszi fordulójában a Békéscsaba 1912 Előre II. csapata vendégeként egy pontot gyűjtöttünk.

BÉKÉSCSABÁN AZ UTOLSÓ ŐSZI FORDULÓBAN

Dátum: 2021. nov 27. 21:30

Utolsó őszi fordulójához érkezett az NB3-as bajnokság. A Kolorcity Kazincbarcika SC holnap 11:00-től a Békéscsaba 1912 Előre II vendégeként zárja a szezont.

FOCIZZ A KBSC-BEN ÉS TANULJ AZ IRINYIBEN! - KILENCEDIKESEKNEK

Dátum: 2021. nov 26. 07:00

Klubunk együttműködésével indul sport szakirányú érettségit adó képzés kilencedikeseknek Kazincbarcikán, az Irinyi középiskolában. Érdeklődés KBSC-nél 06/70639-4784-es telefonszámon.

Mérkőzések

TISZAFÜREDI VSE - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Lipcsey Elemér Sporttelep

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk