Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/ÉLŐBEN KÖZVETÍTJÜK A BKV ELŐRE ELLENI MÉRKŐZÉST

ÉLŐBEN KÖZVETÍTJÜK A BKV ELŐRE ELLENI MÉRKŐZÉST

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Holnap 13:00-tól igazi rangadónak ad otthont a Kolorcity Aréna, hiszen az NB3-as bajnokság Keleti csoportjának tizenharmadik fordulójában a listavezető BKV Előre csapatát fogadjuk. A hétközi forduló fontossága miatt a Kolor TV-nek köszönhetően ezúttal élőben közvetítjük a találkozót.

2021. OKTÓBER 20. 13:00
KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - BKV ELŐRE
Kolorcity Aréna
A mérkőzést holnap 13:00-tól Kolor TV YouTube csatornáján a LINK-re kattintva élőben nézhetik!

 

EGYÉB FONTOS TUDNIVALÓK A MÉRKŐZÉSSEL KAPCSOLATBAN

A BKV Előre elleni találkozóra invitáljuk a kazincbarcikai iskolás gyermekeket és kísérő tanáraikat, akik szervezett csoportokban ingyenesen tekinthetik meg az őszi szezon talán egyik legfontosabb mérkőzését. Kérjük azon pedagógusokat, akik csoportjukkal részt kívánnak venni a találkozón, 2021. október 19. (kedd) , azaz ma 18:00-ig jelezzék azt a szeman.norbert@kbsc.hu e-mail címen. Az előzetes regisztráció szükséges a beléptetéshez. 

Szurkolóink a holnapi mérkőzésre természetesen online a LINK-re kattintva, illetve a Mezey István Művészeti Központban is megvásárolhatják belépőiket. A Kolorcity Aréna jegypénztárai a találkozót megelőzően egy órával, vagyis 12:00-kor nyitnak.

A hetedik életévét be nem töltött gyermekek ingyenesen látogathatják a Kolorcity Kazincbarcika SC hazai mérkőzéseit. Ennek feltétele, hogy a szülő érvényes belépővel vagy bérlettel rendelkezzen. A gyermek életkorát belépéskor hivatalos irattal kell igazolni és külön ülőhelyet nem foglalhat el. Amennyiben a szülő külön ülőhelyet szeretne gyermeke számára akkor lehetősége van DIÁK JEGY MEGVÁLTÁSÁRA.

JEGYÁRAK:

Diák/ Nyugdíjas/ Mozgáskorlátozott: 
Elővételben: 500 Ft
Helyszínen: 600 Ft
 

Normál:
Elővételben: 800 Ft
Helyszínen: 1000 Ft

A koronavírus elleni védettség igazolása beléptetéskor a védettségi igazolvány bemutatásával történik. A védettségi igazolványt a belépéskor kötelezően fel kell mutatni a személyi igazolvánnyal, vagy más arcképes személyazonosításra alkalmas igazolvánnyal együtt a biztonsági személyzetnek. Tehát minden egyéb igazolás (COVID-19 fertőzésen történő átesésről, védőoltásról, negatív PCR-tesztről) nem megfelelő igazolás a belépéshez, ugyanis belépési jogosultságot nézőként csak és kizárólag a védettségi igazolvány adhat, más nem.

A hazai szurkolók a BKV Előre bajnoki mérkőzést követően a Kolorcity Aréna hazai jegypénztában 17:00-ig is megvásárolhatják majd jegyeiket a MOL Magyar Kupa következő fordulójában megrendezésre kerülő DVTK elleni mérkőzésre.

 

További híreink

DÖNTETLEN BÉKÉSCSABÁN - VARGA ATTILA ÉRTÉKELT

Dátum: 2021. nov 28. 13:30

Az NB3 Keleti csoportjának utolsó őszi fordulójában a Békéscsaba 1912 Előre II. csapata vendégeként egy pontot gyűjtöttünk.

BÉKÉSCSABÁN AZ UTOLSÓ ŐSZI FORDULÓBAN

Dátum: 2021. nov 27. 21:30

Utolsó őszi fordulójához érkezett az NB3-as bajnokság. A Kolorcity Kazincbarcika SC holnap 11:00-től a Békéscsaba 1912 Előre II vendégeként zárja a szezont.

FOCIZZ A KBSC-BEN ÉS TANULJ AZ IRINYIBEN! - KILENCEDIKESEKNEK

Dátum: 2021. nov 26. 07:00

Klubunk együttműködésével indul sport szakirányú érettségit adó képzés kilencedikeseknek Kazincbarcikán, az Irinyi középiskolában. Érdeklődés KBSC-nél 06/70639-4784-es telefonszámon.

INFORMÁCIÓK A BÉKÉSCSABAI MÉRKŐZÉSSEL KAPCSOLATBAN

Dátum: 2021. nov 24. 15:00

Az NB3-as bajnokság utolsó őszi fordulójára kerül sor hétvégén, amikor is a Kolorcity Kazincbarcika a Békéscsaba 1912 Előre II. csapatához utazik. A vasárnap 11:00-tól megrendezésre kerülő mérkőzéssel kapcsolatos információkat ebben a cikkben találhatják.

Mérkőzések

TISZAFÜREDI VSE - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Lipcsey Elemér Sporttelep

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk