Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/ÉLŐ KÖZVETÍTÉS : KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - AQUA-GENERAL HAJDÚSZOBOSZLÓ

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS : KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - AQUA-GENERAL HAJDÚSZOBOSZLÓ

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

VÉGEREDMÉNY: KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - AQUA-GENERAL HAJDÚSZOBOSZLÓ 2-0

2. FÉLIDŐ

90+1. PERC: A hosszabbítás perceiben Megyeri véd hatalmasat.

90. PERC: A mérkőzés végén két perc a hosszabbítás.

84. PERC: Csere a Kazincbarcikánál 17-es Ádám Ferenc helyett 22-es Márton András a folytatásban.

75. PERC: Kettős csere a Kazincbarciknál 23-Bartos Julián és 24-es Heil Valter 9-es Szabó Balázs és 18-as Kovács Dávid helyett folytatják a játékot.

68. PERC: Hármat cserél a Hajdúszoboszló 12-es Csiki Norbert, 5-ös Kis Szabolcs és 8-as Fenyőfalvi Csaba helyett 4-es Balogh Krisztián, 17-es Szabó Lajos és 19-es Bódis István érkeznek.

62. PERC: Kovács kap labdát igazít rajta egyet, majd  a tizenhatos vonaláról lövi azt kapura, Mészáros azonban sokadik alkalommal bravúrral hárít.

61 PERC: Csere a Kazincbarcikánál 20-as Laczkó Milán helyett 11-es Vladul Stefan folytatja a játékot.

60. PERC: Szabó remek passzát követően a szélen érkező Ádám próbálkozik egy távoli kapuralövéssel, a labda a kapu előtt száll el.

55. PERC: A bal oldalon Kováccsal szemben szabálytalankodnak, a megítélt szabadrúgást Laczkó passzolja vissza Süttőnek, akinek lövése elakad a lábakban.

52. PERC: Dobi beadását követően előbb Kis, majd Lukács próbálkozik kapuralövéssel, Megyeri azonban hárítja a kísérleteket.

46. PERC: Elkezdődött a második félidő, a Hajdúszoboszló csapatában a szünetben 33-as Barnucz Gergőt 77-es Sütő Balázs váltotta.


1. FÉLIDŐ 

45. PERC: Az első félidő hosszabbítás nélkül, két gólos hazai vezetéssel ér véget.

44. PERC: Süttő szögletét követően a labda Szabó elé kerül, aki védőjéről leválva növelte a barcikaiak előnyét. KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - AQUA-GENERAL HAJDÚSZOBOSZLÓ 2-0

40. PERC: A vendégvédők hibáját kihasználva bal oldali beadást követően Ádám Ferenc góljával szerez vezetést a Kazincbarcikának. KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - AQUA-GENERAL HAJDÚSZOBOSZLÓ 1-0

40. PERC: Lukács szabadrúgását követően Barnucz próbálkozik kapuralövéssel.

35. PERC: Laczkó kap remek labdát, kapura is vezeti azt, azonban kiszolgáltatott helyzetbe kerül, így lövését könnyen fogja Mészáros.

32. PERC: Székely kap labdát a hazai térfélen, amit szépen vezet a tizenhatosig, a kapuralövésre azonban már nincs lehetősége.

29. PERC: Kovács beadását követően Ádám fejel a kapu mellé.

26. PERC: Laczkó jobb oldali beadására barcikai játékos nem érkezik, a vendégek védői szabítanak fel.

25. PERC: Kontrából indul a Barcika, Szabó a tizenhatoson belülről passzol vissza az érkező Ádámnak, akinek lövése centikkel száll el a kapu mellett.

24. PERC: Újabb vendég kapuralövés: ezúttal is Máté próbálkozik.: távoli lövését Megyeri tolja szögletre. A sarokrúgásból komolyabb helyzet nem alakul ki.

19. PERC: Távoli barcikai lövést bravúrral hárít Mészáros Dávid.

18. PERC: Kis szöglettel próbálkozik a Kazincbarcika, a vendégek védői azonban csírájában folytják ezt el.

14. PERC: Újabb lap villan a játékvezető kezében, ezúttal a Hajdúszoboszló 8-as számú játékosa, Fenyőfalvi Csaba kap sárga lapot.

13. PERC: Újabb lövés Máté Jánostól, ez keresztben száll el a kapu előtt.

12. PERC: Az iménti szituációt követő szabadrúgást 10-es Máté János lövi kapura, azonban a labda kifelé pattan meg a kapufáról.

10. PERC: Utolsó emberként elkövetett szabálytalanság miatt a játékvezető Ur Lászlónak azonnal felmutatja a piros lapot, így korán emberhátrányba kerül a Kazincbarcika.

9. PERC: A Hajdúszoboszló kapuja előtti kavarodást követően, előbb Mészáros véd hatalmasat lábbal, majd Kovács ollózó mozdulattal próbálja kapuba juttatni a játékszer, ami a kapufáról kipattan. Laczkó ugyan berúgja a labdát a kapuba, a játékvezető azonban les miatt nem adja meg a találatot.

6. PERC: Süttő Attila végezhet el szögletet, a labda jól kanyarodik, azonban komolyabb veszély nem alakul ki a vendéhek kapuja előtt.

2. PERC: Székely iramodik meg, a lövését a vendégek kapusa védi.

1. PERC: Elkezdődött a mai mérkőzés, melyet Berényi Tamás vezet, asszisztensei Bőhm Ármin és Bencze András. A találkozón a Kazincbarcika kékben, a Hajdúszoboszló narancs-fekete-narancs összeállításban lépett pályára.


Ma 15:00-tól újabb fontos mérkőzés vár a Kazincbarcikára, hiszen az újoncként remekül szereplő Hajdúszoboszló gárdája ellen lép pályára csapatunk. A találkozót a LINK-re kattintva a vendégcsapat jóvoltából élőben követhetik. A két csapat összeállítása a következő:

 KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC    AQUA-GENERAL HAJDÚSZOBOSZLÓ 
MEGYERI GÁBOR 89  MÉSZÁROS DÁVID
4 SZEMERE BALÁZS 5 KIS SZABOLCS
8 NAGY JÁNOS 6 KÓNYA CSABA
9 SZABÓ BALÁZS 8 FENYŐFALVI CSABA
13  DVORSCHÁK GÁBOR 10 MÁTÉ JÁNOS (C)
15 SZÉKELY KRISZTIÁN 11 LUKÁCS ZSOMBOR
16 SÜTTŐ ATTILA 12 CSIKI NORBERT
17 ÁDÁM FERENC 16 SZATHMÁRI ZSOLT
18 KOVÁCS DÁVID 22 VINCZE ÁKOS
20 LACZKÓ MILÁN 33 BARNUCZ GERGŐ
21 UR LÁSZLÓ (C) 66 DOBI GERGŐ
Cserék: Cserék:
96 FILA KÁROLY 1 BÁNHEGYI ZOLTÁN
2 IGNÁCZ RUBEN 4 BALOGH KRISZTIÁN
3 KRÉTI GERGŐ 17 SZABÓ LAJOS
7 KRISTÓFI SÁNDOR 19 BÓDIS ISTVÁN
10 KÁLMÁN SZILÁRD 21 ÉLES ZSOLT
11 VLADUL STEFAN 77 SÜTŐ BALÁZS
22 MÁRTON ANDRÁS 91 DROBINA MARTIN 
23 BARTOS JULIÁN    
24 HEIL VALTER    
Vezetőedző: Vezetőedző:
VARGA ATTILA CSILLAG LÁSZLÓ

További híreink

DÖNTETLEN BÉKÉSCSABÁN - VARGA ATTILA ÉRTÉKELT

Dátum: 2021. nov 28. 13:30

Az NB3 Keleti csoportjának utolsó őszi fordulójában a Békéscsaba 1912 Előre II. csapata vendégeként egy pontot gyűjtöttünk.

BÉKÉSCSABÁN AZ UTOLSÓ ŐSZI FORDULÓBAN

Dátum: 2021. nov 27. 21:30

Utolsó őszi fordulójához érkezett az NB3-as bajnokság. A Kolorcity Kazincbarcika SC holnap 11:00-től a Békéscsaba 1912 Előre II vendégeként zárja a szezont.

FOCIZZ A KBSC-BEN ÉS TANULJ AZ IRINYIBEN! - KILENCEDIKESEKNEK

Dátum: 2021. nov 26. 07:00

Klubunk együttműködésével indul sport szakirányú érettségit adó képzés kilencedikeseknek Kazincbarcikán, az Irinyi középiskolában. Érdeklődés KBSC-nél 06/70639-4784-es telefonszámon.

INFORMÁCIÓK A BÉKÉSCSABAI MÉRKŐZÉSSEL KAPCSOLATBAN

Dátum: 2021. nov 24. 15:00

Az NB3-as bajnokság utolsó őszi fordulójára kerül sor hétvégén, amikor is a Kolorcity Kazincbarcika a Békéscsaba 1912 Előre II. csapatához utazik. A vasárnap 11:00-tól megrendezésre kerülő mérkőzéssel kapcsolatos információkat ebben a cikkben találhatják.

Mérkőzések

TISZAFÜREDI VSE - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Lipcsey Elemér Sporttelep

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk