Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/INFORMÁCIÓK A BÉKÉSCSABAI MÉRKŐZÉSSEL KAPCSOLATBAN

INFORMÁCIÓK A BÉKÉSCSABAI MÉRKŐZÉSSEL KAPCSOLATBAN

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Az NB3-as bajnokság utolsó őszi fordulójára kerül sor hétvégén, amikor is a Kolorcity Kazincbarcika a Békéscsaba 1912 Előre II. csapatához utazik. A vasárnap 11:00-tól a Békéscsaba Labdarúgó Akadémián megrendezésre kerülő mérkőzéssel kapcsolatos információkat alább olvashatják.


MEGKÖZELÍTÉS ÉS BELÉPÉS

A Békéscsaba Labdarúgó Akadémia vendég bejáratán (Kereki sikátor) keresztül léphetnek be: a Tessedik utcáról a 4-es Honvéd utcára fordulva, az ipszilon elágazásnál balra tartva, majd az első utcán jobbra fordulva közelíthetik meg a Kereki sikátort, ahol a bejáratot az Aut-Pont Alapítvány épülete után jobbra találják meg. A vendég szektorban mobil WC-k és büfé is rendelkezésre állnak. Parkolni a környező utcákban lehetséges.

JEGYVÁSÁRLÁS

A Kolorcity Kazincbarcika SC Békéscsabára utazó szurkolói a helyszínen válthatnak jegyet a találkozóra, Az ötvenkét férőhelyes vendégszektor jegypénztára vasárnap 10:00-kor nyit.
Jegyárak:
Felnőtt 1000 Ft 
Diák/Nyugdíjas: 500 Ft

VÉDETTSÉG IGAZOLÁSA 

A 18 év felettieknek belépés kizárólag védettségi igazolvánnyal!

A koronavírus elleni védettség igazolása beléptetéskor a védettségi igazolvány bemutatásával történik. A védettségi igazolványt a belépéskor kötelezően fel kell mutatni a személyi igazolvánnyal, vagy más arcképes személyazonosításra alkalmas igazolvánnyal együtt a biztonsági személyzetnek. Tehát minden egyéb igazolás (COVID-19 fertőzésen történő átesésről, védőoltásról, negatív PCR-tesztről) nem megfelelő igazolás a belépéshez, ugyanis belépési jogosultságot nézőként csak és kizárólag a védettségi igazolvány adhat, más nem.Az igazolványok meglétét még a stadion területére történő belépés előtt ellenőrizni fogja a biztonsági szolgálat!

KÖZVETÍTÉS

Amennyiben a körülmények lehetővé teszik azt a találkozót a Békéscsaba 1912 Előre You-Tube csatornáján élőben követhetik majd. A mérkőzés linkjét a találkozót megelőzően a Kolorcity Kazincbarcika SC Facebook-oldalán is megtalálják majd.

 

 

Információk forrása: www.elore.hu

 

 

További híreink

DÖNTETLEN BÉKÉSCSABÁN - VARGA ATTILA ÉRTÉKELT

Dátum: 2021. nov 28. 13:30

Az NB3 Keleti csoportjának utolsó őszi fordulójában a Békéscsaba 1912 Előre II. csapata vendégeként egy pontot gyűjtöttünk.

BÉKÉSCSABÁN AZ UTOLSÓ ŐSZI FORDULÓBAN

Dátum: 2021. nov 27. 21:30

Utolsó őszi fordulójához érkezett az NB3-as bajnokság. A Kolorcity Kazincbarcika SC holnap 11:00-től a Békéscsaba 1912 Előre II vendégeként zárja a szezont.

FOCIZZ A KBSC-BEN ÉS TANULJ AZ IRINYIBEN! - KILENCEDIKESEKNEK

Dátum: 2021. nov 26. 07:00

Klubunk együttműködésével indul sport szakirányú érettségit adó képzés kilencedikeseknek Kazincbarcikán, az Irinyi középiskolában. Érdeklődés KBSC-nél 06/70639-4784-es telefonszámon.

Eredményes hétvége az utánpótlás csapataink mögött

Dátum: 2021. nov 22. 18:00

Végéhez közelednek az utánpótlás bajnokságot őszi szezonjai, így a hétvégén már csak három korosztályos együttesünk lépett pályára.

Mérkőzések

TISZAFÜREDI VSE - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Lipcsey Elemér Sporttelep

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk