Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/KÜLÖNLEGES CSAPATÉPÍTŐ PROGRAMON VETTEK RÉSZT LABDARÚGÓINK

KÜLÖNLEGES CSAPATÉPÍTŐ PROGRAMON VETTEK RÉSZT LABDARÚGÓINK

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Az NB3-as csapatunk az ősszel nagyszerű teljesítményt nyújtott, aminek nyilván sok összetevője volt, de ennek egyike a szezon alatt kialakult csapategység. Ahhoz, hogy a jövőben is eredményesek legyünk, szükségét érezzük, hogy a játékosok fizikai, technikai, taktikai felkészítés mellett a mentális erejüket is fejlesszük.

A csapat eredményességét nagyban meghatározza a játékosok mentális felkészültsége, amelyet a magas szintű önismeret és jól működő társas kapcsolatok alapozzák meg. Az őszi szezon zárultával ennek érdekében szerveztünk a játékosoknak egyéni és csapatfejlesztő programot a HRM Solutions Bt. koordinációjában. A program részeként az ausztrál Athlete Assessments által a sport világába bevezetett DISC viselkedési stílus modellt ismerhettük meg játékos formában, a sportsdiscourses.com két szakemberének bevonásával. A Zelinka Ildikó és Hollósi Szabolcs által vezetett program során kiderült, hogy milyen sokszínűek vagyunk: kik azok a csapatban, akiket a legerősebb céltudatosság jellemez, vagy akiknek erőssége a kreativitás, nyitottság, lazaság, a váratlan megoldások, önmagukat is szórakoztató bravúros megoldások. Vannak, akik ugyan csendesebbek, de mégis megbízható, szorgalmas, stabil játékosként biztos hátteret adnak a csapatnak, és vannak olyan játékosaink, akik a taktikai fegyelem, a részletek, a pontosság, precizitás emberei, akik szintén nélkülözhetetlenek a csapat sikeréhez. A közös program során egymás értékei is tudatosabbá váltak, ezáltal tovább fejlődhet a csapatkémia és az elfogadás is a csapaton belül. A vidám hangulatban telt csapat szintű foglalkozásokat egyéni beszélgetések egészítették ki, ahol a játékosok személyre szóló tanácsokat kaptak mentális fejlődésük érdekében.

Játékosaink e héttől megérdemelt pihenőjüket töltik, és január 3-án kezdik meg a közös felkészülést.

 

 
 

További híreink

EDZŐMÉRKŐZÉS A TELKIBEN

Dátum: 2022. jan 19. 18:00

A Kolorcity Kazincbarcika SC edzőtáborának első napján a Kozármisleny csapata ellen játszott felkészülési mérkőzést a Telkiben.

GUDOVICS ATTILÁVAL EGÉSZÜLT KI EDZŐI STÁB

Dátum: 2022. jan 17. 18:00

A Kolorcity Kazincbarcika SC edzői stábja a harmincnégy éves sportszakemberrel egészült ki a téli felkészülés kezdetekor.

GYŐZELEM A MÁSODIK EDZŐMÉRKŐZÉSEN

Dátum: 2022. jan 15. 17:19

Ma délelőtt első hazai edzőmérkőzésünkön a szintén az NB3 Keleti csoportjában szereplő DVTK II. együttesét fogadtuk.

KÉT FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS KAZINCBARCIKÁN

Dátum: 2022. jan 14. 16:00

Holnap délelőtt két edzőmérkőzésnek is otthont ad a Kazincbarcikai Sportközpont. 9:15-től fiókcsapatunk a Bánhorváti lép pályára, majd 11:00 órától a Kolorcity Kazincbarcika SC fogadja a DVTK II. együttesét.

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk