Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/KÉT ÉRKEZŐ ÉS EGY TÁVOZÓ

KÉT ÉRKEZŐ ÉS EGY TÁVOZÓ

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

A héten megkezdte felkészülést az NB3-as bajnokság tavaszi szezonjára a Kolorcity Kazincbarcika SC. A téli pihenőt követő első edzés névsorában nemcsak az ismerős játékosokkal, hanem két új labdarúgóval is találkozhattunk.


A csapathoz Pinyaskó László és Rjasko Viktor csatlakoztak, mint érkezők, így ma már két új igazolásról tudunk hírt adni. A huszonkilenc esztendős futballisták az ukrán másodosztályban szereplő FC Uzhgorod csapatától igazoltak Kazincbarcikára. Rjasko Viktor mint védekező középpályás számos az ukrán bajnokságokban szereplő első és másodosztályú együttest erősített, sőt a 2015/2016-os magyar bajnoki idényben az akkor még NB1-es Balmaz Kamilla Gyógyfürdő tavaszi játékoskeretének is tagja volt, valamint játszott a Hatvan, a Cigánd és az Eger csapataiban is. A több poszton bevethető Pinyaskó László leginkább, mint szélső támadó számítunk tavasszal a Kazincbarcika mérkőzésein. A labdarúgó korábban Ukrajnában töltötte pályafutása nagy részét, ahol javarészt első és második vonalban szereplő kluboknál játszott (FK Minaj, FK Serednye), illetve a szlovák bajnokságban is pályára lépett már, februártól pedig a Kazincbarcika színeiben is bizonyíthat.


A két érkező mellett egy távozó játékosról is beszámolhatunk: Kálmán Szilárddal közös megegyezéssel bontott szerződést a Kolorcity Kazincbarcika SC. A huszonnégy éves játékos nyáron érkezett csapatunkhoz, ahol tizenhat mérkőzésen szerepelt, ebből három alkalommal volt kezdő és tizenháromszor lépett pályára csereként. A labdarúgó az itt töltött fél év alatt öt gólt szerzett a Barcika színeiben, kétszer volt eredményes a bajnokságban, illetve háromszor a MOL Magyar Kupa mérkőzésein. Kálmán Szilárd több játéklehetőség reményében távozik Kazincbarcikáról, további sikereket és sérülésmentes szezonokat kívánunk neki.

További híreink

Futottunk az eredmény után, s végül utolértük…

Dátum: 2024. ápr 20. 10:00

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában a Tiszakécskei LC otthonába látogatunk.

Mindenki menekül(ne)!

Dátum: 2024. ápr 19. 16:00

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában a szezonban legtöbb edzőváltást átélt Tiszakécskére látogatunk.

André Zoltán hármat gurított a BSK-nak

Dátum: 2024. ápr 18. 14:45

U17: nagyobb koncentrációval a különbség is nagyobb lehetett volna!

U15: közel ötven percig meccsben voltunk

Dátum: 2024. ápr 18. 12:20

Aztán a kihagyott helyzetek és az egyéni hibák miatt vereséget szenvedett Balogh József csapata.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk