Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/GUDOVICS ATTILÁVAL EGÉSZÜLT KI EDZŐI STÁB

GUDOVICS ATTILÁVAL EGÉSZÜLT KI EDZŐI STÁB

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

A Kolorcity Kazincbarcika SC január eleji felkészülésének kezdetén érkezett csapatunkhoz a harmincnégy éves Gudovics Attila, aki mint erőnléti edző segíti együttesünk felkészülést. A sportszakember számos területen szerzett tapasztalatot, melyeknek köszönhetően több téren lehet klubunk segítségére:

"Sportágspecifikus diplomáim vannak, erőnléti illetve labdarúgó edző,  valamint táplálkozás tudományból is nemrég vizsgáztam. Továbbá pedig különféle egyetemi oklevelekkel is rendelkezem, mint pl. a pszichológia hatása a sportsérülésekre vagy a tehetség felfedezése a labdarúgásban stb. 
Diplomáimat Angliában szereztem és jelenleg is ott tanulok, valamint az Angol Labdarúgó Szövetség égisze alatt, illetve Hollandiában a  KNVB Academy-re iratkozhattam be. Folyamatosan képzem magam. 
Angliában a Leeds United csapatánál dolgozhattam és tanulhattam, Magyarországon megfordultam az UTE Akadémiáján, volt egy rövid kitérőm az FC Barcelona Akadémiáján tanulás jelleggel, legutóbb pedig  Hollandiában, az Ajax Amsterdam csapatánál tölthettem el egy évet és tanulhattam, dolgozhattam a világ legjobb utánpótlás bázisán." 

Miért éppen a Kolorcity Kazincbarcika SC-t választottad?

"Itthon több megkeresésem volt, végül a  KBSC hívására mondtam igent, hiszen itt minden feltétel adott a profi munkakezdéshez: a célok, gondolok itt az NB2-be való visszajutásra -, a hatékony munkához szükséges eszközök, feltételek,  illetve a megfelelő, nyitott szemlélettel rendelkező és az új dolgokat befogadó szakemberek. Továbbá az első csapat mellett lehetőségem van az utánpótlás vonalon is segíteni a klub fejlődését és tapasztalataimat átadni "

Gudovics Attila arról is beszélt, hogyan zajlik a Kazincbarcika téli felkészülése és milyen módszerekkel segíti minél hatékonyabban csapatunk edzéseit:

"A téli felkészülést már a csapattal együtt kezdtem, az edzői stábbal jó együttműködés alakult ki. A játékosok extra terhelést kapnak ebben az időszakban, a maximális terhelhetőségüket kitoljuk, túlterheljük a játékosokat a megfelelő szintig, akik folyamatos monitorozás alatt állnak.  Megteremtjük nekik a holisztikus ökológiai teret a lehető legmagasabb sportteljesítmény elérése érdekében. Mindenkinek meghatároztuk a megfelelő  idő és hőmérséklet értékeket (pl jeges medence) a leggyorsabb es leghatékonyabb regeneráció érdekében, valamint figyeljük többek között azt is, hogyan szerzik meg a játékosok a metabolikus erejüket az edzőmérkőzések illetve edzések során. A játékosok személyre szabott edzéseket kapnak a legnagyobb fejlődés, valamint a sérülések elkerülése érdekében, Rácz Anna rehabilitációs edző bevonásával."

Bízunk benne, hogy Attila hozzájárulásával klubunk eléri céljait és tovább fejleszti a klubnál zajló szakmai munkát.

További híreink

Mindenki menekül(ne)!

Dátum: 2024. ápr 19. 16:00

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában a szezonban legtöbb edzőváltást átélt Tiszakécskére látogatunk.

André Zoltán hármat gurított a BSK-nak

Dátum: 2024. ápr 18. 14:45

U17: nagyobb koncentrációval a különbség is nagyobb lehetett volna!

U15: közel ötven percig meccsben voltunk

Dátum: 2024. ápr 18. 12:20

Aztán a kihagyott helyzetek és az egyéni hibák miatt vereséget szenvedett Balogh József csapata.

Elkezdődött a jegyértékesítés a következő hazai mérkőzésre

Dátum: 2024. ápr 18. 10:38

Április utolsó meccsén a Honvéd ellen játszunk a Kolorcity Arénában.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk