Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/ÉRKEZIK A DEAC

ÉRKEZIK A DEAC

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Az NB3 Keleti csoportjának mai harmincegyedik fordulójában egy kiemelten fontos mérkőzésre kerül sor a Kolorcity Arénában. Csapatunk ugyanis ma 17:00-tól a bajnoki tabella második helyén álló DEAC együttesét fogadja.


Csapatunk egyre közelebb kerül a szezon elején kitűzött célunkhoz, ami nem más mint a bajnoki cím és a magasabb osztályban való szereplés jogának kivívása. A Kolorcity Kazincbarcika SC nagyon kevés hibával teljesít az idei évben, hiszen huszonhét győzelmet (Tiszafüredi VSEDVSC II., Tállya, Sényő, SBTC, DVTK II., Törökszentmiklós, Hidasnémeti, Putnok, DEAC, BKV Előre, Jászberény, Eger, Tiszaújváros, Aqua-General Hajdúszoboszló, Füzesgyarmati SK, Tiszafüredi VSE, DVSC II., Újpest FC II., Sényő-Carnifex FC, SBTC, DVTK II., Törökszentmiklós, Hidasnémeti VSC, Putnok FC, Jászberényi FC), csupán két döntetlent (Újpest FC II., Békéscsaba 1912 Előre II.) és egyetlen egy vereséget (Kisvárda Master Good II.) könyvelhetettünk el. Mindezek mellett a Barcika a bajnokság tizenötödik fordulójától tartja veretlenségi sorozatát, az elmúlt tizenhat mérkőzésen tizenöt győzelem mellett csupán egy döntetlent szerzett. A KBSC már a DEAC ellen is bizonyított idén, hiszen a tizenkettedik fordulóban Debrecenben Szabó Balázs és Laczkó Milán büntetőire, valamint Bartos Julián és Szemere Balázs góljaira csak Orosz Marcell tudott válaszolni, így mi hoztuk haza a három pontot. A mai mérkőzés is kiemelten fontos a bajnoki cím sorsában, hiszen egy esetleges győzelemet követően már tizenhat pontra nőne előnyünk a tabella élén. A Kolorcity Kazincbarcika SC játékosai ma is a győzelemre törekednek, így kapusunk, Fila Károly is:

"Egyértelműen győzelmet várok a csapattól! Tudjuk hogy a Deac nagyon erős ellenfél, egész héten nagyon komolyan készültünk  is rájuk. A sűrű program nem lehet kifogás, egyben van a csapat, jó formában vagyunk! Bízunk benne hogy holnap újabb három pontot szerzünk és még egy lépéssel közelebb kerülünk a bajnoki címhez!"

A  DEAC 2019/2020-as  csonka szezonban tizenkét győzelemmel, két döntetlennel és három vereséggel gyűjtött 38 pontot, ugyan a Füzesgyarmat együttesével pontazonossággal, azonban jobb gólkülönbségüknek köszönhetően az első helyen zárta a az NB3 Keleti csoportjának bajnokságát és a következő évben magasabb osztályban folytathatták. NB2-es kitérőjük azonban nem tartott sokáig, hiszen tavaly hat győzelemmel, öt döntetlennel és huszonhét vereséggel a tabella abszolút utolsó helyén végeztek, így velünk és a Kaposvárral együtt kényszerültek búcsúzni a másodosztálytól. A debreceni együttes idei céljai megegyeznek a miénkkel, hiszen a bajnokság rajtja előtt ők is a mielőbbi visszajutást tűzték ki maguk elé, így egy közvetlen riválisunkkal találkozunk a mai napon. Vendégeink kifejezetten jól szerepelnek a bajnokságban, hiszen huszonkét győzelemmel (DVTK II., Törökszentmiklósi FC-Veteriner, Hudasnémeti VSC, Jászberényi FC, Füzesgyarmati SK, Kisvárda Master Good II., Eger SE, Termálfürdő FC Tiszaújváros, Tiszafüredi VSE, DVSC II., Sényő-Carnifex FC, SBTC, DVTK II., Törökszentmiklósi FC-Veteriner, Putnok FC Jászberényi FC, BKV Előre, Kisvárda Master Good II., Eger SE, Termálfürdő FC Tiszaújváros, Aqua-General Hajdúszoboszló), négy döntetlennel (Putnok FC, Aqua-General Hajdúszoboszló, Újpest FC II., Hidasnémeti VSC) és négy vereséggel (BKV Előre, Kolorcity Kazincbarcika SC, Békéscsaba 1912 Előre II., Füzesgyarmati SK) hetven pontot gyűjtöttek, mellyel mögöttünk tizenhárom ponttal lemaradva a bajnoki tabella második helyén állnak. A mérkőzés előtt vezetőedzőnk, Varga Attila nyilatkozott:

"Nem szabad fejetlenül belerohanni a mérkőzésbe mert ez egy erős, kemény meccs lesz! Ami a lelkesedést és a teljesítményt illeti, megpróbáljuk a legjobbunkat nyújtani az első perctől egészen a meccs végéig! Szervezett védekezést tervezünk, a kapu előtt pedig jókor kell majd jó döntéseket hozni,támadásban meg kell találni a megfelelő passzokat, mozgásokat! Jól dolgoznak a srácok,nem látok ideges vagy szorongó csapatot! Tudjuk hogy milyen nehezek ezek a mérkőzések , hónapok óta nyomás alatt játszunk de jó csapat vagyunk, tudjuk kezelni!"

2022. ÁPRILIS 17. 17:00
KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - DEAC
Kolorcity Aréna

A bajnokság harmincegyedik fordulójában minden mérkőzést ma rendeznek. A mai játéknapon két találkozó kezdődik 11:00-kor, egyre kerül sor 14:00-tól és szintén egyre 15:00-tól, valamint hat meccsen hangzik majd el 17:00-kor a kezdést jelző sípszó. A párosítások a következőek:

2022. április 17.
11:00
BÉKÉSCSABA 1912
ELŐRE II.
JÁSZBERÉNYI FC
2022. április 17. 
11:00
ÚJPEST FC II. TÖRÖKSZENTMIKLÓSI
FC-VETERINER
2022. április 17.
14:00
DVSC II. HIDASNÉMETI VSC
2022. április 17.
15:00
AQUA-GENERAL
HAJDÚSZOBOSZLÓ
BKV ELŐRE
2022. április 17.
17:00
SÉNYŐ-CARNIFEX FC SBTC
2022. április 17.
17:00
TERMÁLFÜRDŐ FC
TISZAÚJVÁROS
KISVÁRDA 
MASTER GOOD II.
2022. április 17.
17:00
FÜZESGYARMATI SK EGER SE
2022. április 17.
17:00
TISZAFÜREDI VSE PUTNOK FC
2022. április 17.
17:00
TÁLLYA KSE DVTK II.
2022. április 17.
17:00
KOLORCITY 
KAZINCBARCIKA SC
DEAC

További híreink

LIPPAI TIBOR BEMUTATKOZIK A MÁSODOSZTÁLYBAN

Dátum: 2022. jún 25. 18:00

Lippai Tibor a harmadosztályban kimagaslóan teljesített, így csak idő kérdése volt, hogy magasabb szinten is bemutatkozhasson.

SZÉKELY DÁVID KAZINCBARCIKÁN FOLYTATJA

Dátum: 2022. jún 25. 16:00

Székely Dávid személyében egy gólerős szélsővel erősödött a Kolorcity Kazincbarcika SC.

HAT FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉST JÁTSZIK A KAZINCBARCIKA

Dátum: 2022. jún 24. 09:00

Az edzések mellett hat felkészülési mérkőzéssel egészül ki a Kolorcity Kazincbarcika SC bajnokságot megelőző programja.

BEMUTATJUK ARDAY DOMINIKOT

Dátum: 2022. jún 22. 21:00

Arday Dominik is a Kolorcity Kazincbarcika SC csapatát erősíti az NB2-ben.

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk