Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/KÖVETKEZŐ ELLENFÉL : A BKV ELŐRE

KÖVETKEZŐ ELLENFÉL : A BKV ELŐRE

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

A Kolorcity Kazincbarcika SC holnap Budapestre utazik, ahol a BKV Előre együttese ellen lépünk pályára a bajnokság harminckettedik fordulójában. 


Holnap már a harminckettedik fordulót rendezik az NB3-as bajnokság Keleti csoportjában, így már csak hét mérkőzés van hátra az idei szezonból. Csapatunk továbbra is tabella éléről várja a soron következő BKV Előre elleni találkozót. Előnyünk ugyan a DEAC elleni meccset követően nem nőtt, hiszen múlt héten pontosztozkodásra került sor a Kolorcity Arénában, viszont a tizenhárom pont egyre tetemesebbnek bizonyul. Vezetésünkhöz szükséges nyolcvannégy pontunkat huszonhét győzelemmel (Tiszafüredi VSEDVSC II., Tállya, Sényő, SBTC, DVTK II., Törökszentmiklós, Hidasnémeti, Putnok, DEAC, BKV Előre, Jászberény, Eger, Tiszaújváros, Aqua-General Hajdúszoboszló, Füzesgyarmati SK, Tiszafüredi VSE, DVSC II., Újpest FC II., Sényő-Carnifex FC, SBTC, DVTK II., Törökszentmiklós, Hidasnémeti VSC, Putnok FC, Jászberényi FC), három döntetlennel (Újpest FC II., Békéscsaba 1912 Előre II, DEAC.) és egyetlen egy vereséggel (Kisvárda Master Good II.) gyűjtöttünk össze. Tizenhét forduló óta tartó veretlenségi sorozatunk sem szakadt meg, tizenöt győzelem mellett csupán két döntetlen került a nevünk mellé. Tehát holnap sem lehet más a cél Budapesten, mint a három pont megszerzése, így gondolja ezt játékosunk Keményffy Máté is:

"Győzelmet várok a csapattól, úgy gondolom mindenki mindent meg fog tenni hogy sikerüljön. Meg kell mutatnunk hogy miért vagyunk elsők a tabellán. Egész héten jól dolgozott a csapat, és bízom benne újabb győzelemmel közelebb tudunk kerülni a kitűzött célunkhoz!"

A BKV csapata a 2013/2014-es bajnoki idénytől három szezonon át az NB3 Nyugati csoportjában szerepelt, ahol rendre a stabil középmezőnyben végeztek. A 2016/2017-es bajnokságban a Keleti csoportba sorolták őket, így ekkor találkozott velük a Kazincbarcika is. A második fordulóban megrendezett mérkőzésen hazai pályán Constantinescu Dan-Marius, Farkas János és Belényesi Csaba góljaival arattunk három gólos sikert ellenük, majd a februári visszavágón Farkas találatával szintén mi gyűjtöttük be a három pontot. A 2016/2017-es évet követően a Kazincbarcika a Merkantil Bank Ligában, a BKV Előre pedig ismét a Nyugati csoportban folytatta a bajnoki menetelést. A BKV-t hét NB3-as szezont követően tavaly meglegyintette a kiesés szele, hiszen a feltöltés sorrendjének köszönhetően legjobb kieső helyen végzett együttesként a Jánoshalma harmadosztálytól való visszalépését követően kaphattak csak ismét lehetőséget bizonyítani. A BKV Előre eddigi szezonját elnézve bizony éltek is a lehetőséggel, hiszen egészen a tizenharmadik fordulóig veretlenek maradtak. Ez a remek sorozat pont Kazincbarcikán szakadt meg, hiszen akkor Laczkó Milán és Süttő Attila góljainak köszönhetően legyőztük őket, amit követően a tabella élére is állhattunk. A remek kezdést követően holnapi vendéglátóink szezonja kissé hektikussá vált, hiszen a barcikai mérkőzés után kilenc győzelmükhöz (Békéscsaba 1912 Előre II., Tállya KSE, Sényő-Carnifex FC, SBTC, Hidasnémeti VSC, Putnok FC, Jászberényi FC, Termálfürdő FC Tiszaújváros, Aqua-General Hajdúszoboszló) még öt vereséget (Tiszafüredi VSE,  Újpest FC II., Törökszentmiklósi FC-Veteriner, DEAC, Kisvárda Master Good II.)  és négy döntetlent ( DVSC II., DVTK II., Füzesgyarmati SK, Eger SE) is elkönyvelhettek. A fővárosi együttes eddig hatvanhét pontot gyűjtött, mellyel a DEAC csapatát követik a harmadik helyen. Ezek ismeretében holnap sem számíthatunk egy könnyű mérkőzésre, így látja ezt vezetőedzőnk Varga Attila is:

"Mindannyian a csapat tagjai vagyunk, a célunk ugyanaz. Fontos, hogy bárki is játszik, jól teljesítsen és jó formában legyen. Ez egy nagyon kemény pálya, biztosan megnehezítik majd a dolgunkat. Megmutattuk már sokszor,mennyire versenyképesek és fegyelmezettek vagyunk. Győzni megyünk Budapestre, ez a holnapi egy fontos győzelem lehet. Kiegyensúlyozottnak, nyugodtnak kell maradnunk! Idegeskedni nem kell, legyen ideges aki tizenhárom pont lemaradással üldöz minket!"

 

2022. ÁPRILIS 24. 17:00
BKV ELŐRE - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC
BKV Előre Sporttelep

Az NB3-as bajnokság harminckettedik fordulójában rendszerint minden mérkőzést vasárnap rendeznek meg. A DVTK II. 11:00-tól játszik a Sényő csapatával, illetve kilenc mérkőzésre kerül sor 17:00-kor. A párosítások a következőek:

2022. április 24.
11:00
DVTK II. SÉNYŐ-CARNIFEX FC
2022. április 24. 
17:00
DEAC BÉKÉSCSABA 1912
ELŐRE II.
2022. április 24.
17:00
BKV ELŐRE KOLORCITY 
KAZINCBARCIKA SC
2022. április 24.
17:00
KISVÁRDA
MASTER GOOD II.
AQUA-GENERAL
HAJDÚSZOBOSZLÓ
2022. április 24.
17:00
EGER SE TERMÁLFÜRDŐ FC
TISZAÚJVÁROS
2022. április 24.
17:00
TÖRÖKSZENTMIKLÓSI
FC-VETERINER
TÁLLYA KSE
2022. április 24.
17:00
HIDASNÉMETI VSC ÚJPEST FC II.
2022. április 24.
17:00
PUTNOK FC DVSC II.
2022. április 24.
17:00
JÁSZBERÉNYI FC TISZAFÜREDI VSE
2022. április 24.
17:00
SBTC FÜZESGYARMATI SK

 

Fotó: boon.hu/ Kozma István

További híreink

LIPPAI TIBOR BEMUTATKOZIK A MÁSODOSZTÁLYBAN

Dátum: 2022. jún 25. 18:00

Lippai Tibor a harmadosztályban kimagaslóan teljesített, így csak idő kérdése volt, hogy magasabb szinten is bemutatkozhasson.

SZÉKELY DÁVID KAZINCBARCIKÁN FOLYTATJA

Dátum: 2022. jún 25. 16:00

Székely Dávid személyében egy gólerős szélsővel erősödött a Kolorcity Kazincbarcika SC.

HAT FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉST JÁTSZIK A KAZINCBARCIKA

Dátum: 2022. jún 24. 09:00

Az edzések mellett hat felkészülési mérkőzéssel egészül ki a Kolorcity Kazincbarcika SC bajnokságot megelőző programja.

BEMUTATJUK ARDAY DOMINIKOT

Dátum: 2022. jún 22. 21:00

Arday Dominik is a Kolorcity Kazincbarcika SC csapatát erősíti az NB2-ben.

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk