Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/NŐI LABDARÚGÁS - HÉTVÉGI EREDMÉNYEK

NŐI LABDARÚGÁS - HÉTVÉGI EREDMÉNYEK

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Hétvégén felnőtt női NB2-es csapatunk mellett az U14-es és az U16-os leány együttesek is pályára léptek a bajnokságok soron következő fordulóiban.


U14

KBSC - VÁRDA LABDARÚGÓ AKADÉMIA 0-5 (félidőben: 0-3)
Helyszín: Pete András Stadion
Gólszerzők: Márta Réka 8', 63', Botta Hanna 27' 28', Bihari Csenge 60'
Edző: Perjési Zoltán

Az U14-es Regionális bajnokság tizennegyedik fordulójában a Várda Labdarúgó Akadémiát fogadta a Kazincbarcika korosztályos leány csapata. A mérkőzésen ezúttal nem a hazai csapat diktálta az iramot, így vendégeik már az első félidőben három gólos vezetésre tettek szert, melyet a szünetet követően még két találattal növeltek, így öt gólos sikert ünnepelhettett Kazincbarcikán a Kisvárda.

 

U16

MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC - KBSC 3-5 (félidőben: 2-2)
Helyszín: Mezőkövesdi Tűzoltó Sporttelep
Gólszerzők: Schmidt Ramóna 13' 38', Czakó Luca 66' illetve Neuberger Szilvia 27', Jaidzisz Bereniké 39', Madarász Laura 56' 68' 78'
Edző: Kazvinszki Jácint

A Mezőkövesd vendége volt hétvégén a Kazvinszki Jácint vezette U16-os csapat. A találkozón a hazaiak szereztek vezetést a tizenharmadik percben, melyre a huszonhetedikben válaszolt Neuberger Szilvia, a második kövesdi találat a harmincnyolcadikban született, a barcikai válasz viszont ezt követően sem maradt el és még a szünetet megelőzően egyenlített a csapat. A második félidőben egyértelműen a KBSC bizonyult jobbnak, Madarász Laura három góllal szórta meg a kövesdi kaput, illetve a hazaiak még egyszer voltak eredményesek, így 5-3-as végeredményt követően utazhatott három ponttal haza az U16-os együttes.

NŐI NB2

KBSC - FC HATVAN 2-1 (félidőben: 1-0)
Helyszín: Pete András Stadion
Gólszerzők: Balogh Dominika 17', Nagy Anna 52' illetve Csutoros Réka 87'
Edző: Boros László

A dobogó harmadik fokán álló Hatvan csapatát fogadta a Kazincbarcika NB2-es női együttese a Pete András Stadionban. A találkozó egésze alatt a KBSC dominált, Balogh Dominika már a tizenhetedik percben vezetést szerzett a remekül játszó hazai csapatnak, amit a második játékrészben Nagy Anna növelt. A vendégek csapatából Csutoros Réka talált be a barcikai kapuba, azonban ez a nyolcvanhetedik percben szerzett gól csak a szépítésre volt elég.

A mérkőzést követően Boros László elégedetten nyilatkozott: 

"Úgy érzem, hogy a mai mérkőzésen szinte minden úgy történt, ahogy szerettük volna. Szemre tetszetősen járattuk a labdát és alakítottunk ki helyzeteket, valamint a labdaszerzéseink is rendben voltak. Összességében szerintem megérdemelten tartottuk itthon a három pontot."

További híreink

LIPPAI TIBOR BEMUTATKOZIK A MÁSODOSZTÁLYBAN

Dátum: 2022. jún 25. 18:00

Lippai Tibor a harmadosztályban kimagaslóan teljesített, így csak idő kérdése volt, hogy magasabb szinten is bemutatkozhasson.

SZÉKELY DÁVID KAZINCBARCIKÁN FOLYTATJA

Dátum: 2022. jún 25. 16:00

Székely Dávid személyében egy gólerős szélsővel erősödött a Kolorcity Kazincbarcika SC.

HAT FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉST JÁTSZIK A KAZINCBARCIKA

Dátum: 2022. jún 24. 09:00

Az edzések mellett hat felkészülési mérkőzéssel egészül ki a Kolorcity Kazincbarcika SC bajnokságot megelőző programja.

BEMUTATJUK ARDAY DOMINIKOT

Dátum: 2022. jún 22. 21:00

Arday Dominik is a Kolorcity Kazincbarcika SC csapatát erősíti az NB2-ben.

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk