Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/EGERBEN FOLYTATJUK

EGERBEN FOLYTATJUK

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Vásárnap már eldőlt a bajnoki cím sorsa és nagy örömünkre a Kisvárda elleni győzelmet követően hazai pályán ünnepelhettük a feljutást. A Kolorcity Kazincbarcika azonban holnap már ismét bajnoki mérkőzést játszik, a harmincnegyedik fordulóban az Eger SE vendégei leszünk.


Az immár bajnok Kolorcity Kazincbarcika SC holnap Egerben folytathatja sikerszériáját. Csaptunk ugyanis huszonkilenc győzelemmel (Tiszafüredi VSEDVSC II., Tállya, Sényő, SBTC, DVTK II., Törökszentmiklós, Hidasnémeti, Putnok, DEAC, BKV Előre, Jászberény, Eger, Tiszaújváros, Aqua-General Hajdúszoboszló, Füzesgyarmati SK, Tiszafüredi VSE, DVSC II., Újpest FC II., Sényő-Carnifex FC, SBTC, DVTK II., Törökszentmiklós, Hidasnémeti VSC, Putnok FC, Jászberényi FC, BKV Előre, Kisvárda Master Good II.), három döntetlennel (Újpest FC II., Békéscsaba 1912 Előre II, DEAC) és egyetlen egy vereséggel (Kisvárda Master Good II.) gyűjtött kilencven pontjával jövőre már biztosan magasabb osztályban szerepel majd. Azonban az sem mellékes, hogy a Barcika az elmúlt tizenkilenc fordulóban veretlen és ezt a sorozatot játékosaink folytatni szeretnék, így gondolja ezt Székely Krisztián is:

"Szép győzelmet szereztünk a hétvégén és ez a győzelem a bajnoki címet hozta, így jó hangulat van a csapatban, egyértelműen úgy megyünk Egerben hogy be akarjuk gyűjteni a három pontot és folytatni akarjuk a veretlenségi sorozatot!"

Az Eger csapata igazán hektikus szezont tudhat maga mögött, hiszen az együttes mérlege tizenegy győzelem (Tállya KSE, SBTC, Trökszentmiklósi FC-Veteriner, Jászberényi FC, Termálfürdő FC Tiszaújváros, Békéscsaba 1912, Tállya KSE, SBTC, Törökszentmiklósi FC-Veteriner, Hidasnémeti VSC, Jászberényi FC) és tizenkilenc vereség (Sényő-Carnifex FC, DVTK II., Hidasnémeti VSC, Putnok FC, DEAC, BKV Előre, Kisvárda Master Good II., Füzesgyarmati SK, Aqua-General Hajdúszoboszló, Kolorcity Kazincbarcika SC, Tiszafüredi VSE, DVSC II., Újpest FC II., Sényő-Carnifex FC, DEAC, Kisvárda Master Good II., Füzesgyarmati SK, Termálfürdő FC Tiszaújváros, Aqua-General Hajdúszoboszló) csupán három döntetlen (DVTK II., Putnok FC, BKV Előre). Az Eger eddig gyűjtött harminchat pontja a tabella tizenötödik helyére elég, őket három ponttal előzi meg a DVTK II. és egy pont lemaradással követi a Jászberény. Tehát utóbbiak tükrében a holnapi mérkőzésen is esélyesként lépünk pályára, mint tettük azt ősszel is. A bajnokság tizenötödik fordulójában ugyan Tóth Ákos góljával az első félidő hajrájában vezetést szerzett a Kolorcity Arénában az Eger, azonban a második játékrészben Vladul Stefan duplája mellett Szabó Balázs is betalált a kapuba, így 3-1-es végeredménnyel tartottuk itthon a három pontot.

Vezetőedzőnk Varga Attila a következőképpen nyilatkozott a mérkőzés előtt :

"A csapat végig hitt a célunkban és a játékosok tisztában vannak azzal, hogy a kvalitásaikkal, az erőfeszítéseikkel és az áldozataikkal komoly hatást gyakorolnak a teljesítményre és az eredményre egyaránt. Vasárnap öt fordulóval a vége előtt megnyertük a bajnokságot! Volt egy kisebb nagyobb ünneplés! Ez normális. De a Barcikai játékosok mentalitása profi, tehát jelenleg csak két dologra gondolunk: szerdán nyerni és vasárnap nyerni. A csapat most is nagy odaadással, energiával és nagyszerű mentalitással fog játszani, mint mindig."

2022. MÁJUS 04. 17:00
EGER SE - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC
Eger, Szentmarjay Tibor Városi Stadion
Információk a mérkőzéssel kapcsolatban: ITT

Az NB3-as bajnokság Keleti csoportjának holnapi, hétközi fordulójában is mind a húsz csapat pályára lép. A DVTK II. 15:00-tól fogadja a Füzesgyarmat csapatát, a BKV Előre 16:00-tól játszik a Tiszafüreddel, illetve hét találkozón hangzik majd el 17:00-kor a kezdést jelző sípszó. A harmincnegyedik forduló páorításai a következőek:

2022. május 04.
15:00
DVTK II. FÜZESGYARMATI SK
2022. május 04. 
16:00
BKV ELŐRE TISZAFÜREDI VSE
2022. május 04.
14:00
KISVÁRDA
MASTER GOOD II.
BKV ELŐRE
2022. május 04.
17:00
EGER SE KOLORCITY
KAZINCBARCIKA SC
2022. május 04.
17:00
TERMÁLFÜRDŐ
FC TISZAÚJVÁROS
AQUA-GENERAL
HAJDÚSZOBOSZLÓ
2022. május 04.
17:00
TÖRÖKSZENTMIKLÓSI
FC-VETERINER
SBTC
2022. május 04.
17:00
HIDASNÉMETI VSC SÉNYŐ-CARNIFEX FC
2022. május 04.
17:00
PUTNOK FC TÁLLYA KSE
2022. május 04.
17:00
JÁSZBERÉNYI FC ÚJPEST FC II.
2022. május 04.
17:00
DVSC II. DEAC

További híreink

LIPPAI TIBOR BEMUTATKOZIK A MÁSODOSZTÁLYBAN

Dátum: 2022. jún 25. 18:00

Lippai Tibor a harmadosztályban kimagaslóan teljesített, így csak idő kérdése volt, hogy magasabb szinten is bemutatkozhasson.

SZÉKELY DÁVID KAZINCBARCIKÁN FOLYTATJA

Dátum: 2022. jún 25. 16:00

Székely Dávid személyében egy gólerős szélsővel erősödött a Kolorcity Kazincbarcika SC.

HAT FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉST JÁTSZIK A KAZINCBARCIKA

Dátum: 2022. jún 24. 09:00

Az edzések mellett hat felkészülési mérkőzéssel egészül ki a Kolorcity Kazincbarcika SC bajnokságot megelőző programja.

BEMUTATJUK ARDAY DOMINIKOT

Dátum: 2022. jún 22. 21:00

Arday Dominik is a Kolorcity Kazincbarcika SC csapatát erősíti az NB2-ben.

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk