Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/A TISZAÚJVÁROST FOGADJUK

A TISZAÚJVÁROST FOGADJUK

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Sűrű hete van az NB3-as csapatoknak, hiszen a múlt hét vasárnap után szerdán is bajnoki mérkőzést játszottak, amit ma újabb meccs követ majd. A Kolorcity Kazincbarcika SC a harmincötödik fordulóban a Termálfürdő FC Tiszaújvárost fogadja a Kolorcity Arénában.


A Kolorcity Kazincbarcika SC ma ismét hazai pályán bizonyíthat, hiszen 17:00-kor a Termálfürdő FC Tiszaújváros FC együttesét fogadja. A múlt vasárnap már bajnoki címet ünneplő csapatunk ugyan szerdán döntetlent játszott az Egerrel, viszont délután mindenképp egy újabb győzelemmel szeretné megörvendeztetni szurkolóinkat. A Barcika az egri 0-0-át követően is megtartotta tizennyolc pontos előnyét, hiszen a DEAC is ikszelt a DVSC II. vendégeként. Csapatunk eddigi mérlege huszonkilenc győzelem (Tiszafüredi VSEDVSC II., Tállya, Sényő, SBTC, DVTK II., Törökszentmiklós, Hidasnémeti, Putnok, DEAC, BKV Előre, Jászberény, Eger, Tiszaújváros, Aqua-General Hajdúszoboszló, Füzesgyarmati SK, Tiszafüredi VSE, DVSC II., Újpest FC II., Sényő-Carnifex FC, SBTC, DVTK II., Törökszentmiklós, Hidasnémeti VSC, Putnok FC, Jászberényi FC, BKV Előre, Kisvárda Master Good II.), négy döntetlen (Újpest FC II., Békéscsaba 1912 Előre II, DEAC, Eger SE) és egyetlen egy vereség (Kisvárda Master Good II.). Utóbbiak értelmében tehát a Kolorcity Kazincbarcika SC már huszonegy forduló óta veretlen és ezt a sorozatot csapatunk ma egy győzelemmel kívánja folytatni, így nyilatkozott játékosunk Márton András is:

"A heti programunk nagyon sűrű volt, egy héten belül a harmadik meccsünket fogjuk játszani a hétközi forduló miatt. Sajnos nem sikerült nyernünk a szerdai bajnokin, így mindent megfogunk tenni a hétvégi mérkőzésen, hogy győztes meccsel zárjuk le ezt az egy hetes sorozatot. Tudjuk, hogy nem lesz egyszerű, egy jó csapat ellen kell játszanunk ma és én úgy gondolom, hogy jó mérkőzést fognak látni a nézők. Mi biztosan azon leszünk, hogy a hazai szurkolók és a vezetőség is egy kazincbarcikai győzelemnek tudjon örülni a meccs végén! Hajrá Barcika!"

A Termálfürdő FC Tiszaújváros Vitelki Zoltán vezetésével igazán jól szerepel az idei bajnokságban, hiszen a tizedik fordulóig veretlenek voltak. Az első kilenc mérkőzésükön hat győzelmet (Újpest FC II., Sényő-Carnifex FC, SBTC, Törökszentmiklós, Hidasnémeti VSC, Jászberényi FC) és három döntetlent (Tállya KSE, DVTK II., Putnok FC) könyvelhettek el. Ezt a sikerszériát követte négy egymást követő vereség, amikor is alulmaradtak a DEAC, a BKV Előre, a Kisvárda Master Good II. és az Eger SE ellen, majd javítottak mérlegükön, hiszen a Füzesgyarmat és a Hajdúszoboszló csapatai ellen három-három pontot gyűjtöttek be. Ezt a sorozatot a Kazincbarcika törte meg, hiszen a tizenhatodik fordulóban megrendezett találkozón Ádám Ferenc már az első percben betalált a tiszaújvárosi kapuba, majd Szemere Balázs és Ur László három gólra növelték vezetésünket, ezzel szerezve meg a győzelmet. E heti vendégeink azonban ezt a csorbát hamar kiküszöbölték, a Békéscsaba II., a Tiszafüred és a DVSC II. csapatait is legyőzték még az ősszel. A tavaszi fordulókban sem teljesítettek rosszabbul döntetlent játszottak az Újpest II. ellen, nyertek a Tállya vendéglátóiként, osztozkodtak a pontokon Sényőn, azonban kikaptak az SBTC-től. Ezt követően viszont DVTK II., a Törökszentmiklós és a HIdasnémeti ellen is három-három pontot gyűjtöttek. A huszonhetedik fordulóban azonban nem szereztek pontot a Putnok ellen, majd Jászberényben ikszeltek és szintén kikaptak a DEAC és a BKV Előre csapataitól. Ezeket a rosszabb heteket azonban ismét sikerekkel kompenzálták, az utóbbi négy fordulóban legyőzték a Kisvárda II.-t, az Egert, a Füzesgyarmatot és a Hajdúszoboszlót. A Tiszaújváros tehát tizenkilenc győzelemmel, hat döntetlennel és kilenc vereséggel gyújtött hatvanhárom pontjával a tabella igazán előkelő, negyedik helyéről várja a találkozót. Utóbbiak értelmében nem is számítunk könnyű mérkőzésre, vezetőedzőnk Varga Attila azonban bízik csapatában:

A csapat mindig is kiegyensúlyozott volt, Egerben viszont hibákat követtünk el, amelyek befolyásolták a végeredményt és a teljesítményünk sem volt jó. Szerdán egyszerű futballt játszottunk úgy, hogy könnyedén adtuk el a labdákat. Vasárnap ugyanolyan hatékonynak kell lennünk mint a szezonban eddig! A Tiszaújváros egy jó csapat, tele győzelmekkel, ha le akarjuk őket győzni, akkor jó teljesítményt kell nyújtanunk. Lehetőségünk nyílik arra, hogy a bajnokságban a szerdai iksz után visszatérjünk a győzelmek útjára.

2022. MÁJUS 08. 17:00
KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC
-
TERMÁLFÜRDŐ FC TISZAÚJVÁROS

A mérkőzéssel kapcsolatos információk a LINK-re kattintva érhetőek el.

Az NB3-as bajnokság Keleti csoportjának harmincötödik fordulójában rendszerint tíz mérkőzésre kerül sor holnap. A találkozók közül kettő kezdődik 11:00-kor, egy 12:00-kor, illetve a maradék hét meccsen pedig 17:00-kor hangzik majd a kezdést jelző sípszó. A párosítások a következőek:

2022. május 08.
11:00
ÚJPEST FC II. DEAC
2022. május 08. 
11:00
DVTK II. TÖRÖKSZENTMIKLÓSI
FC-VETERINER
2022. május 08.
12:00
BÉKÉSCSABA 1912
ELŐRE II.
EGER SE
2022. május 08.
17:00
FÜZESGYARMATI SK  AQUA-GENERAL
HAJDÚSZOBOSZLÓ
2022. május 08.
17:00
KOLORCITY 
KAZINCBARCIKA SC
TERMÁLFÜRDŐ 
FC TISZAÚJVÁROS
2022. május 08.
17:00
KISVÁRDA
MASTER GOOD II.
TISZAFÜREDI VSE
2022. május 08.
17:00
DVSC II. BKV ELŐRE
2022. május 08.
17:00
TÁLLYA KSE JÁSZBERÉNYI FC
2022. május 08.
17:00
SÉNYŐ-CARNIFEX FC PUTNOK FC
2022. május 08.
17:00
SBTC HIDASNÉMETI VSC

 

További híreink

DÖNTETLEN HAJDÚSZOBOSZLÓN - VARGA ATTILA ÉRTÉKELT

Dátum: 2022. máj 16. 12:00

A Kolorcity Kazincbarcika SC a bajnokság harminchatodik fordulójában az Aqua-General Hajdúszoboszló vendége volt.

HAJDÚSZOBOSZLÓRA UTAZUNK

Dátum: 2022. máj 15. 08:30

A bajnokság harminchatodik fordulójában utolsó előtti idegenbeli mérkőzésünket játszuk ma 17:00-tól Hajdúszoboszlón.

NŐI NB2 - GÓLZÁPOROS GYŐZELEM

Dátum: 2022. máj 13. 15:00

A Női NB2-es bajnokság Keleti csoportjában szereplő Kazincbarcika huszonkét gólos győzelmet aratott a Cigánd csapata ellen.

LACZKÓ MILÁN HAMAROSAN VISSZATÉR

Dátum: 2022. máj 13. 12:00

Játékosunk a téli felkészülés alatt szenvedett súlyos sérülést, azonban rehabilitéciója a legjobb úton halad és hamarosan visszatérhet a pályára.

Mérkőzések

FÜZESGYARMATI SK - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Lázár Gyula Városi Sporttelep

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk