Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/KEREKES OTTÓ ELISMERÉSBEN RÉSZESÜLT

KEREKES OTTÓ ELISMERÉSBEN RÉSZESÜLT

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Kerekes Ottó meghatározó szereplője Kazincbarcika város sportéletének. Tanári pályafutásának elején a Surányi Endre szakképző iskolában tanított testnevelést, illetve edzette a fiatal sportolókat. Labdarúgó csapataival, tanítványaival többször járt országos bajnoki döntőben. A későbbi években részt vett Kazincbarcika város sport infrastruktúrájának működtetésében, a sportoláshoz szükséges feltételek biztosításában. Napjainkban két sportegyesületben is aktív sportvezetői tevékenységet végez. Elnöke a KVSE-nek, a Kazincbarcika Város Sportegyesületének, melynek négy szakosztályában folyik elsősorban utánpótlás nevelő munka. Így munkássága hozzájárul a ritmikus-sportgimnasztikázók, súlyemelők, birkózók és atléták eredményességéhez. Kerekes Ottó meghatározó szereplője Kazincbarcika labdarúgás utánpótlásának, mint a KBSC utánpótlás szakmai vezetője. Rendületlen ambícióval, kiemelt megbízhatósággal szervezi fiú labdarúgó utánpótlás napi programjait, az edzéseken, versenyeken való részvételt, a sportoláshoz szükséges feltételek kialakítását, illetve segíti az edzők munkáját és tartja a kapcsolatot a sportoló gyerekekkel, szülőkkel.

Kerekes Ottó tegnap a Magyar Sport Napján Kazincbarcika Város polgármesterétől, Szitka Pétertől vehette át a "Kazincbarcika Város Sportjáért"  kitüntető díjat!
A KBSC FC Kft. nevében ezúton is gratulálunk neki és köszönjük a klubnál végzett áldozatos munkáját!

Fotó: Pálinkó Gábor - kolorline.hu

További híreink

DÖNTETLEN HAJDÚSZOBOSZLÓN - VARGA ATTILA ÉRTÉKELT

Dátum: 2022. máj 16. 12:00

A Kolorcity Kazincbarcika SC a bajnokság harminchatodik fordulójában az Aqua-General Hajdúszoboszló vendége volt.

HAJDÚSZOBOSZLÓRA UTAZUNK

Dátum: 2022. máj 15. 08:30

A bajnokság harminchatodik fordulójában utolsó előtti idegenbeli mérkőzésünket játszuk ma 17:00-tól Hajdúszoboszlón.

NŐI NB2 - GÓLZÁPOROS GYŐZELEM

Dátum: 2022. máj 13. 15:00

A Női NB2-es bajnokság Keleti csoportjában szereplő Kazincbarcika huszonkét gólos győzelmet aratott a Cigánd csapata ellen.

LACZKÓ MILÁN HAMAROSAN VISSZATÉR

Dátum: 2022. máj 13. 12:00

Játékosunk a téli felkészülés alatt szenvedett súlyos sérülést, azonban rehabilitéciója a legjobb úton halad és hamarosan visszatérhet a pályára.

Mérkőzések

FÜZESGYARMATI SK - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Lázár Gyula Városi Sporttelep

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk