Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/HAJDÚSZOBOSZLÓRA UTAZUNK

HAJDÚSZOBOSZLÓRA UTAZUNK

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Rohamosan közeledik a 2021/2022-es NB3-as szezon vége, hiszen ma már a harminchatodik  fordulót rendezik a bajnokságban. A Kolorcity Kazincbarcika utolsó előtti idegenbeli mérkőzését az Aqua-General Hajdúszoboszló vendégeként játssza 17:00-tól.


Ma már a harminchatodik fordulóra kerül sor az NB3 Keleti csoportjában. A Kolorcity Kazincbarcika SC ugyan már a harmincharmadik fordulót követően bajnoki címet ünnepelhetett, viszont ahogy mindig, úgy a mai Hajdúszoboszló elleni mérkőzésen is csak a győzelem lehet a cél. Bajnokcsapatunk múlt héten hazai pályán Heil Valter, Süttő Attila, Ádám Ferenc, valamint Pálinkás Gergő két góljával bizonyított a Tiszaújváros ellen is, ahogy ma ezt idegenben is megteheti soros ellenfele otthonában. Csapatunk eddigi mérlege harminc győzelem (Tiszafüredi VSEDVSC II., Tállya, Sényő, SBTC, DVTK II., Törökszentmiklós, Hidasnémeti, Putnok, DEAC, BKV Előre, Jászberény, Eger, Tiszaújváros, Aqua-General Hajdúszoboszló, Füzesgyarmati SK, Tiszafüredi VSE, DVSC II., Újpest FC II., Sényő-Carnifex FC, SBTC, DVTK II., Törökszentmiklós, Hidasnémeti VSC, Putnok FC, Jászberényi FC, BKV Előre, Kisvárda Master Good II.,Termálfürdő FC Tiszaújváros), négy döntetlen (Újpest FC II., Békéscsaba 1912 Előre II, DEAC, Eger SE) és egyetlen egy vereség (Kisvárda Master Good II.). Utóbbiak értelmében tehát a Kolorcity Kazincbarcika SC már huszonkét forduló óta veretlen és ezt a sorozatot ma is folytatni kívánjuk.
Vezetőedzőnk Varga Attila is bízik egy újabb győzelemben, hiszen a mérkőzés előtt a következőképpen nyilatkozott:

"Jó formában vagyunk és az önbizalmunk is rendben van. Már biztosan megnyertük a ligát de tudjuk, hogy még van miért dolgoznunk. Fenn kell tartanunk a koncentrációt, akaratot és az alázatot. A csapat jól dolgozott a hétvégi bajnoki után a heti edzéseken is pályán ami bizakodásra ad okot."

A Hajdúszoboszló annak ellenére, hogy az NB3 újoncaként szerepel az idei bajnokságban igazán jó teljesítményt tudhat magáénak és a bajnokság kezdete óta tartja helyét az élmezőnyben. Mai vendéglátóink a tavalyi Hajdú-Bihar megyei első osztályt nyolcvanöt ponttal megnyerve (huszonnyolc győzelmükhöz csak egy-egy döntetlen és vereség adódott, illetve tizenöt ponttal előzték meg a második Sárrétudvart) vívta ki a harmadosztályban való szereplés jogát. A Szoboszló bizonyított is az NB3-ban, hiszen egészen a kilencedik fordulóig veretlen maradt, két döntetlenét (DVSC II., Sényő-Carnifex FC) és hét győzelmét (Újpest FC II., Tállya KSE, SBTC, DVTK II., Törökszentmiklósi FC-Veteriner, Hidasémeti VSC, Putnok FC) a Jászberény elleni vereség követte. Ezt követően ikszeltek a DEAC-cal és a Kisvárdával, kikaptak a BKV-tól és a Tiszaújvárostól és legyőzték az Eger, illetve a Füzesgyarmat csapatait. A tizenhetedik fordulóban a Kazincbarcika fogadta őket, a mérkőzésen Ádám Ferenc és Szabó Balázs góljainak köszönhetően pedig itthon is tartottuk a három pontot. Mai vendéglátóink az őszi idényben még két győzelmet könyvelhettek el (Békéscsaba 1912 Előre II., Tiszafüredi VSE), majd a tavaszt is négy nyertes meccsel nyitották (DVSC II., Újpest FC II., Tállya KSE, Sényő-Carnifex FC), ami egy az SBTC elleni vereség, a DVTK II. legyőzése és három döntetlen (Törökszentmiklósi FC-Veteriner, Hidasnémeti VSC , Putnok FC) követett. A Hajdúszoboszló az utóbbi hét mérkőzésén három győzelemmel (Jászberényi FC, Eger SE, Füzesgyarmati SK), egy döntetlennel (Kisvárda Master Good II.) és három vereséggel (DEAC, BKV Előre, Termálfürdő FC Tiszaújváros) tíz pontot gyűjtött. Ma délutáni ellenfelünk tehát tizenkilenc győzelemmel, nyolc vereséggel és nyolc döntetlennel hatvanöt ponttal a bajnoki tabella negyedik pozícióját foglalja el.

2022. MÁJUS 15. 17:00
AQUA-GENERAL HAJDÚSZOBOSZLÓ
-
KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

 

Az NB3-as bajnokság Keleti csoportjának harminchatodik fordulójában rendszerint tíz mérkőzést rendeznek a hétvégén. A találkozók közül egyre már sor került, tegnap a Kisvárda Master Good II. 4-1-es győzelmet aratott a DVSC II. ellen, valamint ma 17:00-tól  még kilenc meccsen hangzik majd el a kezdést jelző sípszó. A párosítások a következőek:

2022. május 14.
16:00
KISVÁRDA
MASTER GOOD II.
DVSC II.
2022. május 15. 
17:00
TERMÁLFÜRDŐ 
FC TISZAÚJVÁROS
BÉKÉSCSABA 1912
ELŐRE II.
2022. május 15.
17:00
AQUA-GENERAL
HAJDÚSZOBOSZLÓ
KOLORCITY 
KAZINCBARCIKA SC
2022. május 15.
17:00
HIDASNÉMETI VSC DVTK II.
2022. május 15.
17:00
PUTNOK FC SBTC
2022. május 15.
17:00
JÁSZBERÉNYI FC SÉNYŐ-CARNIFEX FC
2022. május 15.
17:00
DEAC TÁLLYA KSE
2022. május 15.
17:00
BKV ELŐRE ÚJPEST FC II.
2022. május 15.
17:00
EGER SE TISZAFÜREDI VSE
2022. május 15
17:00
TÖRÖKSZENTMIKLÓSI
FC-VETERINER
FÜZESGYARMATI SK 

További híreink

LIPPAI TIBOR BEMUTATKOZIK A MÁSODOSZTÁLYBAN

Dátum: 2022. jún 25. 18:00

Lippai Tibor a harmadosztályban kimagaslóan teljesített, így csak idő kérdése volt, hogy magasabb szinten is bemutatkozhasson.

SZÉKELY DÁVID KAZINCBARCIKÁN FOLYTATJA

Dátum: 2022. jún 25. 16:00

Székely Dávid személyében egy gólerős szélsővel erősödött a Kolorcity Kazincbarcika SC.

HAT FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉST JÁTSZIK A KAZINCBARCIKA

Dátum: 2022. jún 24. 09:00

Az edzések mellett hat felkészülési mérkőzéssel egészül ki a Kolorcity Kazincbarcika SC bajnokságot megelőző programja.

BEMUTATJUK ARDAY DOMINIKOT

Dátum: 2022. jún 22. 21:00

Arday Dominik is a Kolorcity Kazincbarcika SC csapatát erősíti az NB2-ben.

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk