Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/VASÁRNAP BAJNOKAVATÁS - ÜNNEPELJÜNK EGYÜTT

VASÁRNAP BAJNOKAVATÁS - ÜNNEPELJÜNK EGYÜTT

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Vasárnap az utolsó fordulót rendezik az NB3 Keleti csoportjában, amikor a Kolorcity Kazincbarcika SC a Békéscsaba 1912 Előre II. együttesét fogadja. Külön öröm számunkra, hogy a szezont hazai pályán zárhatjuk, hiszen így alkalmunk nyílik köszönetet mondani szurkolóinknak és bajnokcsapatunk hazai pályán veheti át az első helyért járó díjakat is.


BELÉPÉS

A bajnokavató mérkőzésre mindenki számára ingyenes belépést biztosítunk, a jegypénztárak ezen a napon nem nyitnak ki. Bérletes szurkolóinknak klubunk a bajnokcsapat tagjainak aláírásával ellátott képeslappal kedveskedik, amit a hazai jegypénztárnál vehetnek majd át.

KÍSÉRŐ PROGRAMOK

A mérkőzés előtt színes programokkal várunk mindenkit, a Kolorcity Aréna kapui 15:30-kor nyitnak. A Békéscsaba elleni bajnokin mindkét hazai büfénk üzemel majd, a kiszolgálótér előtt focis ügyességi játékokon vehetnek részt a gyerekek és felnőttel egyaránt. Ezenkívül a találkozó teljes ideje alatt ingyenes arcfestést kérhetnek a részvevők, illetve egy fotósarokkal is készülünk, hogy emlékezetessé tegyük a bajnokavatót.
A helyszínen a szurkolók Kolorcity Kazincbarcika SC mezeket és sálakat is vásárolhatnak!
A találkozó előtt és a félidőben a Flash táncstúdió táncosai gondoskodnak a jó hangulatról!

BAJNOKAVATÁS

Ezúttal tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a mérkőzést követően kerül sor a Magyar Labdarúgó Szövetség hivatalos díjátadó ceremóniájára! Az éremátadással egybekötött bajnokavató a Kolorcity Aréna hazai lelátója előtt kerül lebonyolításra. A díjátadást követően természetesen lehetőséget biztosítunk a játékosokkal közös fényképek készítésére !

NB3 Keleti csoport 38. forduló
2022. május 29. 17:00
KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC
-
BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE II.

Ünnepeljünk együtt vasárnap a Kolorcity Arénában!

 

További híreink

A MÉRKŐZÉS LEGJOBBJA : KÁLLAI ZALÁN

Dátum: 2022. dec 06. 10:30

A Merkantil Bank Liga tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc vendégeként léptünk pályára. A hazai vezetést követően Kállai Zalán egyenlítettet, így ezúttal Koszta Péter őt választotta a mérkőzés legjobbjának.

U19 - Győzelem Tiszaújvárosban

Dátum: 2022. dec 05. 15:01

Korosztályos csapataink közül az U19 zárta utolsóként a bajnokság őszi idényét. Együttesünk egy tiszaúvárosi győzelmet követően vonulhat a téli szünetre.

DÖNTETLEN SZENTLŐRINCEN - ÖSSZEFOGLALÓ, EDZŐI ÉRTÉKELÉS

Dátum: 2022. dec 04. 17:00

A Merkantil Bank Liga tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc otthonában zártuk a 2022/2023-as idény őszi szezonját, mely mérkőzés 1-1-es döntetlennel zárult.

ÉLŐ TUDÓSÍTÁS: SZENTLŐRINC SE - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2022. dec 04. 12:40

A Merkantil Bank Liga mai, tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc SE vendégeként lépünk pályára. A találkozóról ezúttal élő tudósítással jelentkezünk a szokásos percre-percre közvetítés helyett.

Mérkőzések

Eredmények

Szponzorok 

 

 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk

Tippmix