Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/VASÁRNAP BAJNOKAVATÁS - ÜNNEPELJÜNK EGYÜTT

VASÁRNAP BAJNOKAVATÁS - ÜNNEPELJÜNK EGYÜTT

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Vasárnap az utolsó fordulót rendezik az NB3 Keleti csoportjában, amikor a Kolorcity Kazincbarcika SC a Békéscsaba 1912 Előre II. együttesét fogadja. Külön öröm számunkra, hogy a szezont hazai pályán zárhatjuk, hiszen így alkalmunk nyílik köszönetet mondani szurkolóinknak és bajnokcsapatunk hazai pályán veheti át az első helyért járó díjakat is.


BELÉPÉS

A bajnokavató mérkőzésre mindenki számára ingyenes belépést biztosítunk, a jegypénztárak ezen a napon nem nyitnak ki. Bérletes szurkolóinknak klubunk a bajnokcsapat tagjainak aláírásával ellátott képeslappal kedveskedik, amit a hazai jegypénztárnál vehetnek majd át.

KÍSÉRŐ PROGRAMOK

A mérkőzés előtt színes programokkal várunk mindenkit, a Kolorcity Aréna kapui 15:30-kor nyitnak. A Békéscsaba elleni bajnokin mindkét hazai büfénk üzemel majd, a kiszolgálótér előtt focis ügyességi játékokon vehetnek részt a gyerekek és felnőttel egyaránt. Ezenkívül a találkozó teljes ideje alatt ingyenes arcfestést kérhetnek a részvevők, illetve egy fotósarokkal is készülünk, hogy emlékezetessé tegyük a bajnokavatót.
A helyszínen a szurkolók Kolorcity Kazincbarcika SC mezeket és sálakat is vásárolhatnak!
A találkozó előtt és a félidőben a Flash táncstúdió táncosai gondoskodnak a jó hangulatról!

BAJNOKAVATÁS

Ezúttal tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a mérkőzést követően kerül sor a Magyar Labdarúgó Szövetség hivatalos díjátadó ceremóniájára! Az éremátadással egybekötött bajnokavató a Kolorcity Aréna hazai lelátója előtt kerül lebonyolításra. A díjátadást követően természetesen lehetőséget biztosítunk a játékosokkal közös fényképek készítésére !

NB3 Keleti csoport 38. forduló
2022. május 29. 17:00
KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC
-
BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE II.

Ünnepeljünk együtt vasárnap a Kolorcity Arénában!

 

További híreink

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS : BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2022. aug 07. 18:50

Csapatunk ma 19:00-tól a Békéscsaba 1912 Előre együttese ellen lép pályára a Merkantil Bank Liga második fordulójában.

BÉKÉSCSABÁN FOLYTATJUK

Dátum: 2022. aug 06. 17:00

A Merkantil Bank Liga második fordulójában a Békéscsaba 1912 Előre csapata ellen lép pályára a Kolorcity Kazincbarcika SC.

UR LÁSZLÓ VOLT A MÉRKŐZÉS LEGJOBBJA

Dátum: 2022. aug 02. 17:00

A vasárnapi Dorogi FC elleni győzelmet követően sportigazgatónk, Koszta Péter csapatkapitányunkat Ur Lászlót nevezte meg a mérkőzés legjobbjának. Vele készült interjúnkat olvashatják.

GYŐZELEM AZ ELSŐ FORDULÓBAN - EDZŐI ÉRTÉKELÉSEK

Dátum: 2022. aug 01. 07:00

A Kolorcity Kazincbarcika SC ma újra NB2-es mérkőzést játszott, csapatunk két góllal bizonyult jobbnak a Dorog együttesétől, így győzelemmel zárta a Merkantil Bank Liga első fordulóját.

Mérkőzések

Eredmények

Szponzorok 

 

 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk