Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/A BÉKÉSCSABA ELLEN ZÁRJUK A SZEZONT

A BÉKÉSCSABA ELLEN ZÁRJUK A SZEZONT

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Végéhez érkezett a 2021/2022-es NB3-as bajnoki szezon. Csapatunk utolsó mérkőzését hazai pályán a Békéscsaba 1912 Előre II. ellen játssza. A találkozót követően pedig itthon ünnepelhetjük együtt klubunk bajnoki címét.


Remek szezonon van túl csapatunk, hiszen harmincegy győzelemünk mellett (Tiszafüredi VSEDVSC II., Tállya, Sényő, SBTC, DVTK II., Törökszentmiklós, Hidasnémeti, Putnok, DEAC, BKV Előre, Jászberény, Eger, Tiszaújváros, Aqua-General Hajdúszoboszló, Füzesgyarmati SK, Tiszafüredi VSE, DVSC II., Újpest FC II., Sényő-Carnifex FC, SBTC, DVTK II., Törökszentmiklós, Hidasnémeti VSC, Putnok FC, Jászberényi FC, BKV Előre, Kisvárda Master Good II.,Termálfürdő FC Tiszaújváros, Füzesgyarmati SK), öt döntetlent (Újpest FC II., Békéscsaba 1912 Előre II, DEAC, Eger SE, Aqua-General Hajdúszoboszló) és egyetlen egy vereséget (Kisvárda Master Good II.) könyvelhettünk el. 
A Kolorcity Kazincbarcika SC a harmincharmadik  fordulóban megrendezett Kisvárda Master Good II. elleni bajnoki után pedig már a bajnoki címnek örülhetett, Ádám Ferenc a harminchatodik fordulóban Hajdúszoboszlón megszerezte idei századik gólunkat, így ma mindenképp el szeretnénk érni a száz bajnoki pontot. Nem gondolja ezt másként bajnokcsapatunk egyik alapembere, Dvorschák Gábor sem:

"Ma a Békéscsaba látogat hozzánk, akikkel nagyon szoros meccset játszottunk az ősszel, amit a sírból hoztunk vissza és még a győzelem is meg lehetett volna. Tehát szeretnénk ezt hazai pályán kijavítani , illetve az sem mellékes hogyha megnyerjük a mérkőzést meg lesz a száz pontunk, pontosabban már százegy és így teljesülne mindenki vágya. A bajnokság megnyerését követően ugyanis még megcéloztuk a száz gólt és a széz pontot, előbbi már meg van és reméljük holnap az utóbbit is kipipálhatjuk. Jó meccsre számítok, felszabadult játékot és sok gólt remélek. A végén pedig jöhet az éremátadás, ünnepelhetünk!"

A Békéscsaba 1912 Előre II. is jó szezonon van túl, hiszen a Kisvárda Master Good II. mellett a második legjobban teljesítő tartalékcsapat a Keleti csoportban. Mai vendégeink tizennégy győzelemmel (Tiszafüredi VSE, Tállya KSE, SBTC, DVTK II., Törökszentmiklósi FC-Veteriner, Hidasnémeti VSC, Jászberényi FC, DEAC, Tiszafüredi VSE, Újpest FC II., Tállya KSE, Hidasnémeti VSC, Jászberényi FC, Eger SE) , nyolc döntetlennel (Füzesgyarmati SK, DVSC II., Kolorcity Kazincbarcika SC, DVSC II., SBTC, Törökszentmiklósi FC-Veteriner, Putnok FC, DEAC) és tizenöt vereséggel (Újpest FC II., Sényő-Carnifex FC, Putnok FC, BKV Előre, Kisvárda Master Good II., Eger SE, Termálfürdő FC Tiszaújváros, Aqua-General Hajdúszoboszló, Füzesgyarmati SK, Sényő-Carnifex FC, DVTK II., BKV Előre, Kisvárda Master Good II., Termálfürdő FC Tiszaújváros, Aqua-General Hajdúszoboszló) ötven pontot gyűjtöttek. Utóbbiak ismeretében ma sem számíthatunk egy könnyű mérkőzésre, valamint ősszel sem volt ellenük egyszerű dolgunk. A tizenkilencedik fordulóban Békéscsabán megrendezett találkozón a hazai együttes Oláh Ákos, Styecz Bence és Ilyés Tamás góljaival az első félidőben magabiztos három gólos vezetésre tett szert, azonban csapatunk a második játékrészben magára talált, Ur László, Szemere Balázs ás Kristófi Sándor góljaival sikerült egyenlítenünk, így akkor ott pontosztozkodásra került sor. Azonban ma kifejezetten fontos a győzelem, így gondolja ezt vezetőedzőnk, Varga Attila is:

"Fantasztikus bajnoki szezonunk volt és igazán megérdemelte a csapat az elért eredményeket! Megérdemeltük, mert szinte végig kiegyensúlyozottan teljesítettünk, az összes kulcs meccsünkből jól, eredményesen tudtunk kijönni! Erősek voltunk, mert a klub háttere kivételesen stabil, rendezett! Mindenki: a tulajdonos, az ügyvezető, a szakmai igazgató, a technikai személyzet, az iroda a tudása legjavával tette a dolgát! Boldog vagyok a játékosaim, magam, a stábom, a klub, a vezetők és a szurkolókink miatt is! Mindenkire szükség volt, a siker is mindenkié! Ha ezt a szintet eléred, akkor az azt jelenti, hogy mindenki a tőle telhető maximumot nyújtotta. Az idei utolsó meccsen győzni szeretnénk és átlépni a álom százas ponthatárt!"

2022. MÁJUS 29. 17:00
KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC
-
BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE II.

Kolorcity Aréna

 

Az NB3-as bajnokság Keleti csoportjának idei utolsó fordulójában rendszerint tíz mérkőzést rendeznek, melyek ezúttal mind 17:00-kor kezdődnek. A párosítások a következőek:

2022. május 29.
17:00
KOLORCITY
KAZINCBARCIKA SC
BÉKÉSCSABA 1912
ELŐRE II.
2022. május 29. 
17:00
PUTNOK FC TÖRÖKSZENTMIKLÓSI
FC-VETERINER
2022. május 29.
17:00
JÁSZBERÉNYI FC DVTK II.
2022. május 29.
17:00
DEAC SBTC 
2022. május 29.
17:00
BKV ELŐRE SÉNYŐ-CARNIFEX FC
2022. május 29.
17:00
KISVÁRDA 
MASTER GOOD II.
TÁLLYA KSE
2022. május 29.
17:00
EGER SE  ÚJPEST FC II.
2022. május 29.
17:00
DVSC II. TERMÁLFÜRDŐ
FC TISZAÚJVÁROS
2022. május 29.
17:00
AQUA-GENERAL
HAJDÚSZOBOSZLÓ
TISZAFÜREDI VSE
2022. május 29.
17:00
HIDASNÉMETI SVC FÜZESGYARMATI SK

További híreink

LIPPAI TIBOR BEMUTATKOZIK A MÁSODOSZTÁLYBAN

Dátum: 2022. jún 25. 18:00

Lippai Tibor a harmadosztályban kimagaslóan teljesített, így csak idő kérdése volt, hogy magasabb szinten is bemutatkozhasson.

SZÉKELY DÁVID KAZINCBARCIKÁN FOLYTATJA

Dátum: 2022. jún 25. 16:00

Székely Dávid személyében egy gólerős szélsővel erősödött a Kolorcity Kazincbarcika SC.

HAT FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉST JÁTSZIK A KAZINCBARCIKA

Dátum: 2022. jún 24. 09:00

Az edzések mellett hat felkészülési mérkőzéssel egészül ki a Kolorcity Kazincbarcika SC bajnokságot megelőző programja.

BEMUTATJUK ARDAY DOMINIKOT

Dátum: 2022. jún 22. 21:00

Arday Dominik is a Kolorcity Kazincbarcika SC csapatát erősíti az NB2-ben.

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk