Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/SZEKSZÁRDI TAMÁS KAZINCBARCIKÁN

SZEKSZÁRDI TAMÁS KAZINCBARCIKÁN

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Mint ahogyan azt korábban jeleztük a Kolorcity Kazincbarcikához érkező játékosokat a hét folyamán részetesebben bemutatjuk szurkolóinknak. A sort a jelentős NB2-es rutinnal rendelkező Szekszárdi Tamással nyitjuk, aki a Szolnoki MÁV FC együttesétől igazolt klubunkhoz.

Szekszárdi Tamás Pakson nevelkedett, utánpótlás éveit a jelenleg NB1-es együttes korosztályos csapatainál töltötte, majd  a 2011/2012-es bajnoki idényben az akkor NB3-as paksi együttesben is bemutatkozott. A 2012/2013-as szezonban a klub U19-es és NB2-es csapatában is egyaránt lehetőséget kapott, 2014/15-ben a megyei bajnoki címet ünnepelt a Paks II. számú csapatával. A 2015/16-os idényt az NB2-es Siófoknál kezdte meg, azonban fél éves kölcsönszerződésének lejártát követően ismét nevelőegyesülete NB3-as csapatában futballozott. A játékos a 2016/17-es bajnokság kezdetét követően komoly NB2-es tapasztalatra tett szert, ekkor a Kozármisleny színeiben huszonháromszor lépett pályára, a következő idényben egy fél éves NB3-as kitérő után (Pénzügyőr SE - NB3 Nyugati csoport) Vácon játszott, ahol másfél évet töltött el. Ezt követően Nyíregyházára szerződött, a 2019/2020-as csonka szezonban tizennégy mérkőzésen lépett pályára. Szekszárdi Tamás 2021-ben igazolt a Szolnoki MÁV FC csapatához, ott hamar alapemberré vált, első évében huszonhatszor segítette a csapatot. A tavalyi szezonban szintén legtöbbször kezdőjátékosként szerepelt a szolnokiak keretében, huszonnégy meccsen lépett pályára és két gólt is szerzett.

Szekszárdi Tamás a következőképpen nyilatkozott a Kazincbarcikára való igazolás kapcsán:

"Nagyon örültem a Kazincbarcika megkeresésének. Egyéni szempontból rendkívül jó lehetőségnek tartom, hogy itt játszhatok, illetve a csapat is sokra viheti ebben a szezonban. Itt meg is ragadnám az alkalmat, hogy gratuláljak nekik a bajnoki címhez, nagyon jól szerepeltek a tavalyi idényben! Bizakodó vagyok az NB2-es szereplést illetően, számomra a csapat az első, ha az sikeres, én is sikeresnek érzem magam és természetesen mindent megteszek annak érdekében, hogy ezekhez a sikerekhez maximálisan hozzájáruljak. Tetszenek a körülmények, a keret tagjai is nagyon közvetlenek, jól érzem magam Kazincbarcikán, örülök, hogy itt lehetek!"

További híreink

LIPPAI TIBOR BEMUTATKOZIK A MÁSODOSZTÁLYBAN

Dátum: 2022. jún 25. 18:00

Lippai Tibor a harmadosztályban kimagaslóan teljesített, így csak idő kérdése volt, hogy magasabb szinten is bemutatkozhasson.

SZÉKELY DÁVID KAZINCBARCIKÁN FOLYTATJA

Dátum: 2022. jún 25. 16:00

Székely Dávid személyében egy gólerős szélsővel erősödött a Kolorcity Kazincbarcika SC.

HAT FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉST JÁTSZIK A KAZINCBARCIKA

Dátum: 2022. jún 24. 09:00

Az edzések mellett hat felkészülési mérkőzéssel egészül ki a Kolorcity Kazincbarcika SC bajnokságot megelőző programja.

BEMUTATJUK ARDAY DOMINIKOT

Dátum: 2022. jún 22. 21:00

Arday Dominik is a Kolorcity Kazincbarcika SC csapatát erősíti az NB2-ben.

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk