Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/BEMUTATJUK ARDAY DOMINIKOT

BEMUTATJUK ARDAY DOMINIKOT

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

Arday Dominik is mint újonann érkező labdarúgó kezdte meg a felkészülést Kazincbarcikán. A gyöngyösi születésű, huszonegy éves játékos, mint hátvéd lesz csapatunk segítségére a következő bajnoki idényben.

Arday Dominik utápótlás éveiben az U13-as korosztályig a Gyöngyös együtteseinél futballozott, ezt követően pedig a Puskás Akadémia játékosa lett. A Felcsúton eltöltött második évében csapatával az U15-ös bajnoki címet ünnepelhetett. A 2015/2016-os szezonban a Vasas Kubala Akadémiához igazolt, itt szintén két évig futballozott, majd a Ferencvárosnál folytatta pályafutását. Arday Dominik éveken át rendszeresen meghívót kapott a korosztályos válogatottak kereteibe, részt vett a 2017-es horvátországi Európa Bajnokságon, ahol Magyarország U17-es csapata a hatodik helyen zárta a tornát. Utánpótlás éveit követően, 2019-ben az NB3 Keleti csoportjában szereplő Putnok FC-hez igazolt, az ott töltött fél év alatt rendszeresen a kezdőcsapatban kapott helyet. A putnoki kitérőt követően visszatért a Fradihoz, ahol a 2020/2021-es és a 2021/2022-es szezokban is az NB3-as csapat alapemberének számított, mindezek mellett rendszeresen látogatta a Ferencváros első osztályban szereplő együttesének edzéseit is.

Arday Dominik Kazincbarcikán mutatkozhat be a magyar másodosztályban, erről a következőképpen nyilatkozott: 

"Évek kemény munkájának köszönhetően nagy örömmel tölt el és egyben megtiszteltelő számomra, hogy a Kolorcity Kazincbarcika vezetői bizalmat szavaztak nekem és végre megmutathatom magam a másodosztályban is. Minden tudásommal és szorgalmammal azon leszek, hogy mielőbb beépüljek a csapatba és alázatommal, kitartásommal kiérdemeljem edzőm bizalmát."

További híreink

Küzdelmes mérkőzésen minimális vereséget szenvedtünk

Dátum: 2023. okt 03. 12:00

Helyzeteink kimaradtak, ezért nem szerzett pontot az U14.

Legyőztük az idény meglepetéscsapatát!

Dátum: 2023. okt 02. 11:50

A Merkantil Bank Liga 10. fordulójában hazai pályán 1-0-ra vertük meg a HR-Rent Kozármislenyt.

KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - HR-RENT KOZÁRMISLENY

Dátum: 2023. okt 01. 16:39

A Merkantil Bank Liga 10. fordulójában a HR-Rent Kozármisleny csapatát fogadjuk 17 órától.

Ma 17 órától Kolorcity Kazincbarcika - HR-Rent Kozármisleny!

Dátum: 2023. okt 01. 12:00

Negyedik alkalommal lépünk pályára a baranyai együttes ellen.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk