Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/BEMUTATJUK ARDAY DOMINIKOT

BEMUTATJUK ARDAY DOMINIKOT

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Arday Dominik is mint újonann érkező labdarúgó kezdte meg a felkészülést Kazincbarcikán. A gyöngyösi születésű, huszonegy éves játékos, mint hátvéd lesz csapatunk segítségére a következő bajnoki idényben.

Arday Dominik utápótlás éveiben az U13-as korosztályig a Gyöngyös együtteseinél futballozott, ezt követően pedig a Puskás Akadémia játékosa lett. A Felcsúton eltöltött második évében csapatával az U15-ös bajnoki címet ünnepelhetett. A 2015/2016-os szezonban a Vasas Kubala Akadémiához igazolt, itt szintén két évig futballozott, majd a Ferencvárosnál folytatta pályafutását. Arday Dominik éveken át rendszeresen meghívót kapott a korosztályos válogatottak kereteibe, részt vett a 2017-es horvátországi Európa Bajnokságon, ahol Magyarország U17-es csapata a hatodik helyen zárta a tornát. Utánpótlás éveit követően, 2019-ben az NB3 Keleti csoportjában szereplő Putnok FC-hez igazolt, az ott töltött fél év alatt rendszeresen a kezdőcsapatban kapott helyet. A putnoki kitérőt követően visszatért a Fradihoz, ahol a 2020/2021-es és a 2021/2022-es szezokban is az NB3-as csapat alapemberének számított, mindezek mellett rendszeresen látogatta a Ferencváros első osztályban szereplő együttesének edzéseit is.

Arday Dominik Kazincbarcikán mutatkozhat be a magyar másodosztályban, erről a következőképpen nyilatkozott: 

"Évek kemény munkájának köszönhetően nagy örömmel tölt el és egyben megtiszteltelő számomra, hogy a Kolorcity Kazincbarcika vezetői bizalmat szavaztak nekem és végre megmutathatom magam a másodosztályban is. Minden tudásommal és szorgalmammal azon leszek, hogy mielőbb beépüljek a csapatba és alázatommal, kitartásommal kiérdemeljem edzőm bizalmát."

További híreink

AZ ELSŐ PERCBEN ELDŐLT A PONTOK SORSA TÁLLYÁN

Dátum: 2022. okt 03. 10:00

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei első osztályú bajnokság nyolcadik fordulójában a tavaly még a haramadosztályban szereplő Tállya KSE vendégeként lépett pályára fiókcsapatunk.

DÖNTETLEN A GYŐR ELLEN - ÉRTÉKELTEK A VEZETŐEDZŐK

Dátum: 2022. okt 03. 09:00

Csapatunk a Merkantil Bank Liga kilencedik fordulójában az ETO FC Győr ellen könyvelhette el idei első döntetlenjét.

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS: KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - ETO FC GYŐR

Dátum: 2022. okt 02. 16:30

A Merkantil Bank Liga 2022/2023-as idényének kilencedik fordulójában az ETO FC Győr csapatát fogadjuk ma 17:00-tól a Kolorcity Arénában

ÉRKEZIK AZ ETO FC GYŐR

Dátum: 2022. okt 01. 18:00

Hétvégén ismét fordulót rendeznek a Merkantil Bank Ligában. Idei kilencedik bajnoki mérkőzésünkön az ETO FC Győr csapatát látjuk vendégül holnap 17:00-tól a Kolorcity Arénában.

Mérkőzések

Eredmények

Szponzorok 

 

 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk

Tippmix