Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/BEMUTATJUK ARDAY DOMINIKOT

BEMUTATJUK ARDAY DOMINIKOT

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Arday Dominik is mint újonann érkező labdarúgó kezdte meg a felkészülést Kazincbarcikán. A gyöngyösi születésű, huszonegy éves játékos, mint hátvéd lesz csapatunk segítségére a következő bajnoki idényben.

Arday Dominik utápótlás éveiben az U13-as korosztályig a Gyöngyös együtteseinél futballozott, ezt követően pedig a Puskás Akadémia játékosa lett. A Felcsúton eltöltött második évében csapatával az U15-ös bajnoki címet ünnepelhetett. A 2015/2016-os szezonban a Vasas Kubala Akadémiához igazolt, itt szintén két évig futballozott, majd a Ferencvárosnál folytatta pályafutását. Arday Dominik éveken át rendszeresen meghívót kapott a korosztályos válogatottak kereteibe, részt vett a 2017-es horvátországi Európa Bajnokságon, ahol Magyarország U17-es csapata a hatodik helyen zárta a tornát. Utánpótlás éveit követően, 2019-ben az NB3 Keleti csoportjában szereplő Putnok FC-hez igazolt, az ott töltött fél év alatt rendszeresen a kezdőcsapatban kapott helyet. A putnoki kitérőt követően visszatért a Fradihoz, ahol a 2020/2021-es és a 2021/2022-es szezokban is az NB3-as csapat alapemberének számított, mindezek mellett rendszeresen látogatta a Ferencváros első osztályban szereplő együttesének edzéseit is.

Arday Dominik Kazincbarcikán mutatkozhat be a magyar másodosztályban, erről a következőképpen nyilatkozott: 

"Évek kemény munkájának köszönhetően nagy örömmel tölt el és egyben megtiszteltelő számomra, hogy a Kolorcity Kazincbarcika vezetői bizalmat szavaztak nekem és végre megmutathatom magam a másodosztályban is. Minden tudásommal és szorgalmammal azon leszek, hogy mielőbb beépüljek a csapatba és alázatommal, kitartásommal kiérdemeljem edzőm bizalmát."

További híreink

LIPPAI TIBOR BEMUTATKOZIK A MÁSODOSZTÁLYBAN

Dátum: 2022. jún 25. 18:00

Lippai Tibor a harmadosztályban kimagaslóan teljesített, így csak idő kérdése volt, hogy magasabb szinten is bemutatkozhasson.

SZÉKELY DÁVID KAZINCBARCIKÁN FOLYTATJA

Dátum: 2022. jún 25. 16:00

Székely Dávid személyében egy gólerős szélsővel erősödött a Kolorcity Kazincbarcika SC.

HAT FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉST JÁTSZIK A KAZINCBARCIKA

Dátum: 2022. jún 24. 09:00

Az edzések mellett hat felkészülési mérkőzéssel egészül ki a Kolorcity Kazincbarcika SC bajnokságot megelőző programja.

HLEBA TAMÁS A KAZINCBARCIKA JÁTÉKOSA

Dátum: 2022. jún 22. 18:00

Szintén a Szolnoki MÁV FC csapatától érkezett klubunkhoz a huszonöt éves Hleba Tamás, aki mint védekező középpályás lesz a Kazincbarcika segítségére.

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk