Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/HLEBA TAMÁS A KAZINCBARCIKA JÁTÉKOSA

HLEBA TAMÁS A KAZINCBARCIKA JÁTÉKOSA

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

Hleba Tamást is, mint újonnan érkező játékost mutathatjuk be a Kolorcity Kazincbarcika SC csapatánál. A huszonöt éves védekező középpályás Szekszárdi Tamáshoz hasonlóan szintén a Szolnoki MÁV FC együttesétől igazolt hozzánk.

Hleba Tamás utánpótlás éveit a Kozármisleny, a Győri ETO és a PMFC egyesületeinél töltötte. A korosztályos éveket követően a játékos a 2016/2017-es idényben az NB3 Közép csoportjában második helyen végző PMFC csapatában húsz mérkőzésen lépett pályára, a következő szezonban pedig a szintén ebben a csoportban versengő Kozármisleny alapembere volt, ahol huszonöt találkozón segítette a harmadosztályú együttest. A 2019/2020-as bajnokságban Szentlőrincre igazolt, ahol tizenöt meccsen lépett pályára. Miután az akkor NB3-as bajnoki címet szerző Érdi VSE nem vállalta a másodosztályban való szereplést, legjobb másodikként a Szentlőrinc csapata indulhatott a 2020/2021-es Merkantil Bank Liga sorozatában, Hleba Tamás a másodosztályban is bizonyított, hiszen harminckét mérkőzésen lépett pályára. A játékos első NB2-es idényét követően Nyíregyházára szerződött, ott azonban egy baleset miatt nem volt alkalma bizonyítani. A 2022-es évet már Szolnokon kezdte meg, felépülését követően tavasszal tizennégy találkozón lépett pályára, sőt a Merkantil Bank Liga huszonnegyedik fordulójában az akkor listavezető DVTK otthonában be is talált a diósgyőri kapuba. 

Hleba Tamás nagyon motiváltan érkezett Kazincbarcikára, ezt nyilatkozatában is megerősítette:

"Nagyon örülök, hogy Barcikára igazoltam, óriási bennem a bizonyítási vágy, hisz a múlt évem nem úgy sikerült ahogy szerettem volna, de az már a múlté. Most új kihívások elé nézek és csak a barcikai célokra fókuszálok! Motiváltan várom a közös munkát, szeretném bizonyítani a stábnak, hogy jó döntés volt a leigazolásom, éppen ezért minden egyes napot ki fogok használni, hogy mind az edzéseken, mind a meccseken bizonyítsak! A csapatot erős kohézió jellemzi, ami óriási erősségünk lehet az NB2-es szezon során. Úgy gondolom az öltözőt sikerre éhes, jó kvalitású játékosok alkotják és ehhez párosul egy jól felkészült, profi szakmai stáb, így hát minden adott ahhoz, hogy egy sikeres évünk legyen! Biztos vagyok abban, hogy az NB2-ben is sok szép sikert fogunk elérni a csapattal! HAJRÁ BARCIKA!"

További híreink

GYŐZELEMMEL ZÁRTUK A SZEZONT - ÖSSZEFOGLALÓ, EDZŐI ÉRTÉKELÉSEK

Dátum: 2023. máj 22. 17:00

A Merkantil Bank Liga 2022/2023-as szezonjának zárófordulójában a Szentlőrinc csapata ellen nemcsak győzelmet, hanem a bennmaradást is elkönyvelhettük.

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS : KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - SZENTLŐRINC

Dátum: 2023. máj 21. 19:00

A Merkantil Bank Liga mai utolsó fordulójóban a Szentlőrinc csapata ellen vívhatjuk ki a biztos bennmaradást.

U19 - Győzelemmel zárult a szezon

Dátum: 2023. máj 20. 19:20

U19-es csapatunk az Alsózsolca elleni fölényes győzelemmel búcsúzott a 2022/2023-as bajnoki szezontól.

A SZENTLŐRINC ELLEN ZÁRJUK A SZEZONT

Dátum: 2023. máj 20. 11:30

Elérkeztünk a Merkantil Bank Liga 2022/2023-as versenykiírásának utolsó fordulójához, amikoris a Szentlőrinc csapatát fogadjuk a Kolorcity Arénában.

Eredmények

Szponzorok 

 

 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk

Tippmix