Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/LIPPAI TIBOR BEMUTATKOZIK A MÁSODOSZTÁLYBAN

LIPPAI TIBOR BEMUTATKOZIK A MÁSODOSZTÁLYBAN

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

A huszonnégy éves Lippai Tibor is a kazincbarcikai védelmet erősíti majd a 2022/2023-as NB2-es bajnoki idényben.

Lippai Tibor a Tuzsér SE-nél kezdett futballozni, majd utánpótlás éveit a Vasas és a DVSC-DLA korosztályos csapatainál töltötte. A játékos a Hajdúböszörmény megyei első osztályú együttesénél mutatkozott be a felnőtt bajnokságokban, ezt követően pedig a DEAC-hoz igazolt. Lippai a debreceni NB3-as klubnál huszonnégy mérkőzésen lépett pályára a 2018/2019-es bajnoki idényben, majd a szintén harmadosztályú Tiszaújváros alapembere lett. A 2020/2021-es és a 2021/2022-es szezonokat az NB3 Keleti csoportjában jól szereplő Füzesgyarmatnál töltötte, ahol rendre a kezdőcsapatban szerepelt a neve. Lippai Tibor így a Kolorcity Kazincbarcikánál mutatkozhat be a másodosztályban.

A labdarúgó nagyon motiváltan érkezett csapatunkhoz:

"Az elmúlt években rengeteget dolgoztam azért, hogy megmutathassam magam a másodosztályban. Éppen ezért rendkívül hálás vagyok a Kolorcity Kazincbarcika vezetőinek és a szakmai stábnak hogy a belém fektetett bizalmukkal ezt lehetővé tették. A csapatot erős összhang jellemzi, amely fontos hiszen csak együtt érhetünk el sikereket az előttünk álló szezonban. Minden edzésen és mérkőzésen arra fogok törekedni, hogy a maximumot hozzam ki magamból és hogy hozzájáruljak a csapat további sikereihez."

További híreink

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS : BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2022. aug 07. 18:50

Csapatunk ma 19:00-tól a Békéscsaba 1912 Előre együttese ellen lép pályára a Merkantil Bank Liga második fordulójában.

BÉKÉSCSABÁN FOLYTATJUK

Dátum: 2022. aug 06. 17:00

A Merkantil Bank Liga második fordulójában a Békéscsaba 1912 Előre csapata ellen lép pályára a Kolorcity Kazincbarcika SC.

UR LÁSZLÓ VOLT A MÉRKŐZÉS LEGJOBBJA

Dátum: 2022. aug 02. 17:00

A vasárnapi Dorogi FC elleni győzelmet követően sportigazgatónk, Koszta Péter csapatkapitányunkat Ur Lászlót nevezte meg a mérkőzés legjobbjának. Vele készült interjúnkat olvashatják.

GYŐZELEM AZ ELSŐ FORDULÓBAN - EDZŐI ÉRTÉKELÉSEK

Dátum: 2022. aug 01. 07:00

A Kolorcity Kazincbarcika SC ma újra NB2-es mérkőzést játszott, csapatunk két góllal bizonyult jobbnak a Dorog együttesétől, így győzelemmel zárta a Merkantil Bank Liga első fordulóját.

Mérkőzések

Eredmények

Szponzorok 

 

 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk