Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/MEGYERI GÁBOR OLASZORSZÁG UTÁN KAZINCBARCIKÁN IS BIZONYÍTHAT

MEGYERI GÁBOR OLASZORSZÁG UTÁN KAZINCBARCIKÁN IS BIZONYÍTHAT

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Olaszországot is megjárt fiatal kapussal erősödik csapatunk. A Kolorcity Kazincbarcika SC-hez a Budapest Honvédtól érkezik kölcsönbe Megyeri Gábor.

Megyeri Gábor Békéscsabán kezdett futballozni, egészen az U15-ös korosztályig rendre alapembere volt a csabai együtteseknek, majd a Budapest Honvéd akadémiáján kapott lehetőséget. A játékos a nagy múltú klub utánpótlásában is bizonyított és többször meghívót kapott Magyarország utánpótlás válogatottjaiba és a Honvéd harmadosztályú együttesénél is védett. Megyeri Gábor tehetségét bizonyítja az is, hogy tizenhétévesen kölcsönszerződéssel az olasz AS Roma együtteséhez igazolt, majd a Seria B-ben szereplő Perugia csapatánál is eltöltött egy évet. 
 

A tizenkilenc éves hálóőr azonban olaszországi kitérőt követően itthon is bizonyítani akar:

"Az elmúlt két évet Olaszországban töltöttem és annak reményében jöttem Kazincbarcikára, hogy felnőttek között, NB2-es tapasztalatot szerezzek. A felkészülés első hetén már túl vagyunk, kemény a munka, de nagyon jól érzem magam. A csapat hamar befogadott és nagyon várom, hogy elkezdődjön a bajnokság!"

További híreink

AZ ELSŐ PERCBEN ELDŐLT A PONTOK SORSA TÁLLYÁN

Dátum: 2022. okt 03. 10:00

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei első osztályú bajnokság nyolcadik fordulójában a tavaly még a haramadosztályban szereplő Tállya KSE vendégeként lépett pályára fiókcsapatunk.

DÖNTETLEN A GYŐR ELLEN - ÉRTÉKELTEK A VEZETŐEDZŐK

Dátum: 2022. okt 03. 09:00

Csapatunk a Merkantil Bank Liga kilencedik fordulójában az ETO FC Győr ellen könyvelhette el idei első döntetlenjét.

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS: KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - ETO FC GYŐR

Dátum: 2022. okt 02. 16:30

A Merkantil Bank Liga 2022/2023-as idényének kilencedik fordulójában az ETO FC Győr csapatát fogadjuk ma 17:00-tól a Kolorcity Arénában

ÉRKEZIK AZ ETO FC GYŐR

Dátum: 2022. okt 01. 18:00

Hétvégén ismét fordulót rendeznek a Merkantil Bank Ligában. Idei kilencedik bajnoki mérkőzésünkön az ETO FC Győr csapatát látjuk vendégül holnap 17:00-tól a Kolorcity Arénában.

Mérkőzések

Eredmények

Szponzorok 

 

 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk

Tippmix