Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/TAKÁCS TAMÁS ISMÉT KAZINCBARCIKÁN

TAKÁCS TAMÁS ISMÉT KAZINCBARCIKÁN

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Takács Tamás személyében újabb komoly erősítést jelenthetünk be. A harmincegy éves csatár meggyőző NB1-es és NB2-es rutinnal rendelkezik, így nagy segítségünkre lesz a 2022/2023-as bajnokságban.


Takács Tamás tizenhárom évvel ezelőtt, a 2009/2010-es szezonban a Kozármisleny színeiben mutatkozott be az NB2 Nyugati csoportjában, amikor neve mellett az idény végére három gólt jegyeztek. A támadó a 2012/2013-as és 2013/2014-es években a Szigetszentmiklósnál játszott, ahol tizenhárom találatig jutott. A következő szezonban a DVTK színeiben harmincöt meccsen tizenkét góllal segítette a miskolci együttest. 2015-ben a DVSC-hez igazolt, ahol négy bajnoki szezonban volt a keret tagja. A Lokinál eltöltött évei alatt huszonkettő találatot szerzett az NB1-ben. A 2019/2020-as bajnokságban a Mezőkövesd keretét erősítette, majd a másodosztályban szereplő Szeged-Csanád Grosics Akadémiánál játszott fél évet kölcsönben, télen pedig Kazincbarcikára igazolt. Takács a 2020/2021-es idényben tizenkét mérkőzésen lépett pályára csapatunk színeiben, majd kiesésünket követően az Aqvital FC Csákvárnál írt alá. A harmincegy éves csatár a tavalyi idényben klubja alepemberének számított,  a bizalmat tizenhárom találattal hálálta meg, mellyel az NB2 egyik leggólerősebb játékosának számított.

Takács Tamás a következőképpen foglalta össze gondolatait visszatérésével kapcsolatban:

"Túl vagyok az első napon, tegnap pont került az átigazolásom végére és nagyon örülök, hogy ismét Kazincbarcikán játszhatok. Szeretnék egy sikeres felkészülést, egy jó alapozást zárni. Fél szezont már eltöltöttem itt, így nem új a közeg számomra, azt gondolom, hogy a beilleszekedéssel sem lesz probléma. Több játékossal  játszottam is már együtt pályafutásom alatt, így nagyon gyorsan befogadtak a srácok. Van még jó pár hét a felkészülésből, lesz időnk felkészülni a bajnokságra. A bajnokságban mindent megteszek majd a csapat sikeréért és bízom abban, hogy egy sikeres szezon elé nézünk."

További híreink

Két csapat játszott a hétvégén

Dátum: 2022. okt 03. 17:00

A KBSC női NB2-es csapata és az U14-es korosztályos együttesünk lépett pályára hétvégén a bajnokságban.

Hétvégi utánpótlás eredmények

Dátum: 2022. okt 03. 16:00

A hétvégén a KBSC három utánpótlás csapata lépett pályára a korosztályos bajnokságokban.

AZ ELSŐ PERCBEN ELDŐLT A PONTOK SORSA TÁLLYÁN

Dátum: 2022. okt 03. 10:00

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei első osztályú bajnokság nyolcadik fordulójában a tavaly még a haramadosztályban szereplő Tállya KSE vendégeként lépett pályára fiókcsapatunk.

DÖNTETLEN A GYŐR ELLEN - ÉRTÉKELTEK A VEZETŐEDZŐK

Dátum: 2022. okt 03. 09:00

Csapatunk a Merkantil Bank Liga kilencedik fordulójában az ETO FC Győr ellen könyvelhette el idei első döntetlenjét.

Mérkőzések

Eredmények

Szponzorok 

 

 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk

Tippmix