Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/TAKÁCS TAMÁS ISMÉT KAZINCBARCIKÁN

TAKÁCS TAMÁS ISMÉT KAZINCBARCIKÁN

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

Takács Tamás személyében újabb komoly erősítést jelenthetünk be. A harmincegy éves csatár meggyőző NB1-es és NB2-es rutinnal rendelkezik, így nagy segítségünkre lesz a 2022/2023-as bajnokságban.


Takács Tamás tizenhárom évvel ezelőtt, a 2009/2010-es szezonban a Kozármisleny színeiben mutatkozott be az NB2 Nyugati csoportjában, amikor neve mellett az idény végére három gólt jegyeztek. A támadó a 2012/2013-as és 2013/2014-es években a Szigetszentmiklósnál játszott, ahol tizenhárom találatig jutott. A következő szezonban a DVTK színeiben harmincöt meccsen tizenkét góllal segítette a miskolci együttest. 2015-ben a DVSC-hez igazolt, ahol négy bajnoki szezonban volt a keret tagja. A Lokinál eltöltött évei alatt huszonkettő találatot szerzett az NB1-ben. A 2019/2020-as bajnokságban a Mezőkövesd keretét erősítette, majd a másodosztályban szereplő Szeged-Csanád Grosics Akadémiánál játszott fél évet kölcsönben, télen pedig Kazincbarcikára igazolt. Takács a 2020/2021-es idényben tizenkét mérkőzésen lépett pályára csapatunk színeiben, majd kiesésünket követően az Aqvital FC Csákvárnál írt alá. A harmincegy éves csatár a tavalyi idényben klubja alepemberének számított,  a bizalmat tizenhárom találattal hálálta meg, mellyel az NB2 egyik leggólerősebb játékosának számított.

Takács Tamás a következőképpen foglalta össze gondolatait visszatérésével kapcsolatban:

"Túl vagyok az első napon, tegnap pont került az átigazolásom végére és nagyon örülök, hogy ismét Kazincbarcikán játszhatok. Szeretnék egy sikeres felkészülést, egy jó alapozást zárni. Fél szezont már eltöltöttem itt, így nem új a közeg számomra, azt gondolom, hogy a beilleszekedéssel sem lesz probléma. Több játékossal  játszottam is már együtt pályafutásom alatt, így nagyon gyorsan befogadtak a srácok. Van még jó pár hét a felkészülésből, lesz időnk felkészülni a bajnokságra. A bajnokságban mindent megteszek majd a csapat sikeréért és bízom abban, hogy egy sikeres szezon elé nézünk."

További híreink

Futottunk az eredmény után, s végül utolértük…

Dátum: 2024. ápr 20. 10:00

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában a Tiszakécskei LC otthonába látogatunk.

Mindenki menekül(ne)!

Dátum: 2024. ápr 19. 16:00

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában a szezonban legtöbb edzőváltást átélt Tiszakécskére látogatunk.

André Zoltán hármat gurított a BSK-nak

Dátum: 2024. ápr 18. 14:45

U17: nagyobb koncentrációval a különbség is nagyobb lehetett volna!

U15: közel ötven percig meccsben voltunk

Dátum: 2024. ápr 18. 12:20

Aztán a kihagyott helyzetek és az egyéni hibák miatt vereséget szenvedett Balogh József csapata.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk