Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/INDUL A BAJNOKSÁG: A DOROG AZ ELSŐ ELLENFÉL

INDUL A BAJNOKSÁG: A DOROG AZ ELSŐ ELLENFÉL

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

Egy nagyon sikeres NB3-as szezont követően holnap újra a Merkantil Bank Ligában bizonyíthat csapatunk. A Kolorcity Kazincbarcika SC első ellenfele a Dorogi FC együttese lesz. A bajnoki nyitányon 19:00-tól a Kolorcity Arénában lépünk pályára.


KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC
 

Csapatunk június 20-tól készül az első NB2-es fordulóra, tehát holnap hat hét kemény munkája érhet be a Kolorcity Arénában. A Kolorcity Kazincbarcika SC-nél történt nyári játékosmozgásról honlapunkon folyamatosan hírt adtunk, távozóként jelentettük be Schildkraut Krisztiánt, Keményffy Mátét, Márton Andrást, Kristófi Sándort, Pinyaskó Lászlót, Rjaskó Viktort, valamint szintén máshol folytatja Fila Károly, Kovács Dávid és Sinanovic Sinan is. Az eligazolt labdarúgókat azonban mennyiségben és minőségben is sikerült pótolnunk. A KBSC-hez Szolnokról érkezett Hleba Tamás, Kurdics Levente és Szekszárdi Tamás, Csákvárról Takács Tamás, a Nyíregyházától kölcsönbe Sztankó Dávid, Diósgyőrből szintén kölcsönbe Csatári Gergő, valamint Nagy Ákos, a Honvéd együttesétől kölcsönbe Megyeri II Gábor, Újpestről Kálnoki-Kis Zsombor, a Füzesgyarmattól Lippai Tibor, a DEAC együttesétől Székely Dávid, valamint az FTC II-től Arday Dominik. Keretünket az NB1-es Mezőkövesd Zsóry FC-vel kötöt kooperációs szerződésnek köszönhetően pedig hétről-hétre fiatal labdarúgók is erősik majd. 
Vezetőedzőnkkel készített interjúnkban Varga Attila elmondta, hogy a tervezett munkát maradéktanul sikerült elvégezni az elmúlt hetekben, így holnap egy jól felkészített Kazincbarcika lép pályára a Dorog ellen.

A mérkőzést megelőzően játékosunk Pálinkás Gergő is bizakodóan nyilatkozott:

"Nehéz, de úgy gondolom hogy egy sikeres öt hetes felkészülésen vagyunk túl. Sokat dolgoztunk az elmúlt évben hogy most vasárnap újra nb2-es meccset láthassanak a szurkolók és szeretnénk győzelemmel kezdeni az új szezont, hiszen egy jó rajt nagy erőt adhat a folytatásra. Ismerjük a Dorogot és tudjuk hogy rájuk is ugyan az jellemző mint ránk, csapatként működnek jól, ebből kifolyólag egy kemény, küzdelmes mérkőzésre és természetesen győzelemre számítok."


DOROGI FC
 

A Dorog is bizonyítani kíván az idei évben, hiszen tavaly egy meglehetősen hektikus szezont zártak. A csapat bentmaradása az utolsó fordulóban vált biztossá, 2021/2022-es idényben tizenegy győzelemmel, nyolc döntetlennel és tizenkilenc vereséggel negyvenegy pontot gyűjtöttek, ami a tabella tizenhetedik helyére volt elég, őket már a harmincnyolc egységgel kieső Szolnoki MÁV FC követte. A csapat így nem tétlenkedett az igazolások terén és minőségben is igyekezett megerősíteni keretét. A Doroghoz igazoltak Szolnokról Lakatos Csaba (hátvéd) és a korábban Kazincbarcikán is futballozó Kovács Olivér (belső védő), Gyurácz András (hátvéd) Budaörsről, Paudits Patrik (támadó) Kecskemétről, Magyari Szilárd (támadó) Soroksárról, Albert Ádám (támadó középpályás) az NB3-as Dabas-Gyóntól, Lustyik Levente (középpályás) a szintén harmadosztályú Kelen SC-től, valamint kapusfronton Borsos Vilmossal (Paks) és Molnár Zsomborral (Vasas Kubala Akadémia) erősítettek.

 


MÉRKŐZÉS INFORMÁCIÓK
 

Az első hazai mérkőzésünkre elővételben a LINK-re kattintva vásárolhatnak belépőket, azonban ha erre nincs lehetőségük természetesen a helyszínen is megválthatják azokat. A találkozót megelőzően egy órával, azaz 18:00-kor a nyitnak a jegypénztárak, valamint a kapunyitás is ebben az időpontban történik meg. Az idei szezonban az elővételes és a helyszíni jegyárak között nincsen különbség, a teljes árú belépő 1500 forintba kerül, a kedvezményes jegy pedig 1000 forint, utóbbit a diák, a nyugdíjas és mozgáskorlátozott szurkolóink vásárolhatják meg. 

A holnapi találkozót Berényi Tamás vezeti majd, asszisztensei Baghy Csaba és Sinkovicz Dániel lesznek, a tartalékjátékvezetőként pedig Ducsai József lesz jelen. A mérkőzésről honlapunkon élő szöveges közvetítéssel jelentkezünk, valamint közösségi média felületeinken is informálódhatnak majd az aktuális állásról.
 

Merkantil Bank Liga 1. forduló
2022. JÚLIUS 31. 19:00
KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - DOROGI FC


AZ ELSŐ FORDULÓ
 

A Merkantil Bank Liga első fordulójában rendszerint tíz mérkőzést rendeznek. A mai napon 17:30-tól kerül sor a Gyirmót FC Győr - Szentlőrinc mérkőzésre, majd holnap három találkozót rendeznek 17:30-tól, valamint hat összecsapáson hangzik majd el 19:00-kor a kezdést jelző sípszó. A párosítások a következőek:

2022. JÚLIUS 30.
17:30
GYIRMÓT FC GYŐR SZENTLŐRINC
2022. JÚLIUS 31.
17:30
TISZAKÉCSKEI LC CREDOBUS
MOSONMAGYARÓVÁR
2022. JÚLIUS 31.
17:30
SOROKSÁR SC HR-RENT
KOZÁRMISLENY
2022. JÚLIUS 31.
17:30
SZOMBATHELYI
HALADÁS
AQVITAL FC CSÁKVÁR
2022. JÚLIUS 31.
19:00
KOLORCITY 
KAZINCBARCIKA SC
DOROGI FC
2022. JÚLIUS 31.
19:00
PMFC BÉKÉSCSABA 1912
ELŐRE
2022. JÚLIUS 31.
19:00
FC AJKA BUDAFOKI MTE
2022. JÚLIUS 31.
19:00
BFC SIÓFOK DVTK
2022. JÚLIUS 31.
19:00
ETO FC GYŐR NYÍREGYHÁZA
SPARTACU FC
2022.JÚLIUS 31.
19:00
MTK BUDAPEST SZEGED-CSANÁD
GROSICS AKADÉMIA

 

További híreink

A legnagyobb múltú csapat érkezik

Dátum: 2024. ápr 26. 15:30

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában a Budapest Honvéd csapatát látjuk vendégül

Fehér Balázs: a támadószekcióban javulnunk kell!

Dátum: 2024. ápr 25. 08:00

Ismét a gyenge helyzetkihasználásunk miatt maradtunk alul.

A Szeged is újra becsekkolt a feljutásért, vége a Vasas veretlenségének, győztes „menekülők” és újabb edzőváltás

Dátum: 2024. ápr 23. 11:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára, ami ismét bebizonyította, hogy egyszerre lehet hullámzó és kiegyensúlyozott egy liga.

Rossz kezdés és vereség Tiszakécskén

Dátum: 2024. ápr 22. 14:00

Továbbra is „hullámzó” a bajnokság, egy-két csapat kivételével bárki, bárki ellen tud botlani vagy nyerni.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk