Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/UR LÁSZLÓ VOLT A MÉRKŐZÉS LEGJOBBJA

UR LÁSZLÓ VOLT A MÉRKŐZÉS LEGJOBBJA

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

Ur László a vasárnapi Dorog elleni mérkőzésen is, mint csapatkapitány lépett pályára. A játékos tavaly szinte minden mérkőzésen végig játszott és nagy szerepe volt abban, hogy csapatunk újra NB2-ben szerepelhet. A Dorog elleni nyitányon gólt is szerzett, mellyel bebiztosította idei első három pontunkat, így a találkozót követően sportigazgatónk, Koszta Péter őt nevezte meg a mérkőzés legjobbjának, vele készült interjúnkat olvashatják.


Munkával teli hetek vannak mögöttetek, hiszen az elmúlt hat hét a bajnokságra való felkészülésről szól. Hogyan értékelnéd azt?

"Egy játékos életében,úgy gondolom mindig a felkészülési időszak a legnehezebb. Kicsit ingerszegény a bajnoki meccsek hiánya miatt...de nyilván itt az erőnlét megszerzése a legfontosabb! Nagyon sokat edzettünk és sok edzőmeccs is volt. Sok taktikai edzés is szerepelt a programban, hiszen érkeztek új játékosok, be kellett illeszkedniük a játékrendszerünkbe, ami jól sikerült! De azért van még mit javítani. Összeségében elérte a célját a felkészülés, voltak benne hullámvölgyek, de ez a fáradtság számlájára is írható!"

Vasárnap újra NB2-es mérkőzésen léphetett pályára a csapat, mit gondolsz a találkozóról és mennyivel volt “nehezebb” másodosztályú találkozón játszani a csapatnak, mint az NB3-ban? Milyen téren éreztél különbséget?

"Tavaly nyáron mindent megtettek a vezetők hogy a Kazincbarcika ismét a másodosztályban szerepeljen,hála istennek ez sikerült is! Persze,van különbség a két osztály között. Fizikailag és játék gyorsaságban is, ezt vasárnap érezhette mindenki a pályán. De a mérkőzés előtt nagyon bizakodó voltam a meccsel kapcsolatban, készült mindenki, láttam a tüzet a csapatban! Ez nagyon fontos!"

A csapat kapitányaként abszolút vezéregyéniség vagy a pályán is. Okoz ez bármi plusz nyomást neked?

"Büszke vagyok, hogy csapatkapitánya lehetek ennek a csapatnak! Nem sok helyen van ilyen összetartás! Próbálok az első perctől az utolsóig irányítani! Nyilván néha kicsit fárasztó, de nyomást abszolút nem eredményez! Inkább hatalmas plusz energiát ad nekem!"

A harminckettedik percben Szemere Balázs szerzett vezetést , amit nemsokára te növeltél kettőre. Mesélj kérlek kicsit a gólodról!

"Nagyon jó időben szereztük az első gólt, a Dorog abban az időszakban eléggé dominált. De Szemi nagyon jó helyre mozgott be egy szöglet utáni vissza íveléskor! Ezzel megszereztük a vezetést, nagyon kellett, mert hitet adott a csapatnak! Utána egy oldal szabadrúgásból sikerült nekem is betalálni. Plusz öröm, hogy fejjel, ez egy védő játékosnak nagyon fontos! Az ellenfél játékosai nem fogtak szorosan és így sikerült tisztára játszanom magam, utána már nem volt nehéz dolgom hiszen Nagy Jani tökéletes labdát adott!"

A két gólos vezetésnél már éreztétek hogy a három pont hazai pályán marad?

"Kettő nullás vezetésnél a második félidőből körülbelül negyedóra eltelt, éreztem, hogy stabilak és szervezettek vagyunk,akkor már érezhető volt azért!"

Hogyan értékeled a saját illetve a csapat játékát?

"Mindig nehéz az első mérkőzés, kicsit kiszámíthatlan! Van miben fejlődni azért azt valljuk be őszintén de, hogy elsőre ilyen fegyelmezetten es egységesen játszottunk az nagyon bizakodó a jövőre nézve! Örülök hogy én is sokat tudtam segiteni a csapatnak!"

A lelátók mondhatni megteltek a nyitó fordulóban rendezett mérkőzésünkön. Mit üzennél a szurkolóknak?

"Nem tudom pontosan a nézőszámot, de sokan kilátogattak és ez érződött is a csapat játékán, motivált volt mindenki! Végig biztattak minket és ahogyan tavaly is, most is hatalmas segítségünkre voltak! Ezért érdemes focizni és csak annyit üzennék a szurkolóknak, hogyha mindig ilyen jó hangulat lesz a hazai mérkőzéseken, sok közös örömben lesz részünk! Köszönjük szépen nekik!"

További híreink

Fehér Balázs: a támadószekcióban javulnunk kell!

Dátum: 2024. ápr 25. 08:00

Ismét a gyenge helyzetkihasználásunk miatt maradtunk alul.

A Szeged is újra becsekkolt a feljutásért, vége a Vasas veretlenségének, győztes „menekülők” és újabb edzőváltás

Dátum: 2024. ápr 23. 11:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára, ami ismét bebizonyította, hogy egyszerre lehet hullámzó és kiegyensúlyozott egy liga.

Rossz kezdés és vereség Tiszakécskén

Dátum: 2024. ápr 22. 14:00

Továbbra is „hullámzó” a bajnokság, egy-két csapat kivételével bárki, bárki ellen tud botlani vagy nyerni.

TISZAKÉCSKEI LC - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2024. ápr 21. 15:00

MERKANTIL BANK LIGA 29. forduló

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk