Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/EGY GÓLOS VERESÉG DIÓSGYŐRBEN - ÉRTÉKELTEK A VEZETŐEDZŐK

EGY GÓLOS VERESÉG DIÓSGYŐRBEN - ÉRTÉKELTEK A VEZETŐEDZŐK

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Igazi borsodi rangadóval ért véget a Kolorcity Kazincbarcika nyara, már ami a mérkőzéseket illeti, hiszen a Merkantil Bank Liga hatodik fordulójában a DVTK ellen léptünk pályára. A hét elején edzőváltáson átesett hazaiak mindenképp bizonyítani akartak, ahogy a Kazincbarcika sem feltartott kézzel érkezett meg Diósgyőrbe. A mérkőzést a diósgyőriek kezdték jobban, azonban igazán nagy helyzetük nem adódott, majd a félidő második részében a Barcika játéka is felélénkült, szépen építettük támadásainkat, amikből gólveszélyes szituációkat tudtunk kidolgozni, viszont ezekből nem tudtunk vezetést szerezni. A szünetet követően a DVTK uralta  a játékteret, a kazincbarcikai védelemnek és csapatunk szervezettségének köszönhetően azonban nem igazán sikerült helyzeteket kidolgozniuk.  Végül a nyolcvannegyedik percben egy pontrúgásból Vladimir Koman volt erdményes, aki ezzel el is döntötte a három pont sorsát.

Szergej Kuznyecov:

"Megmondom őszintén, hogy kemény ellenféllel találkoztunk, de a csapat azt az utat, amit mi kiválasztottunk ma 100%-osan teljesítette. Hiába csak pár napja dolgozunk együtt, de nagyon sok mindent megvalósítottak és nagyon örülök. Látszott az edzéseken és a videoelemzések során elvégzett munka eredménye, ami hitet fog adni nekik, hogy jó úton járunk.  Ma tényleg egymásért küzdöttünk és egymásért játszottunk. Voltak nehéz pillanatok a mérkőzésen, de kitartottunk amellett amit megbeszéltünk és a srácok ilyen jól teljesítettek. Külön öröm, hogy pontrúgásból sikerült gólt rúgnunk, amit nem is igazán gyakoroltunk, hiszen két napunk volt, egyik nap a védekezést, másik nap pedig a támadást gyakoroltuk, erre már csak a mérkőzés napján volt lehetőségünk és örülök, hogy ennek meg is volt ma az eredménye."

Varga Attila:

"Nagyon jó hangulatú mérkőzést játszottunk és boldog vagyok a teljesítményünk miatt, mert úgy gondolom, jól futballoztunk. Az első félidő végén még az is benne volt, hogy megszerezzük a vezetést. Az első húsz perc nem tetszett, ott nyilván egy kis zavar volt a csapatban, át is kellett szervezni a védekezésünket és ezt követően jól működött. A jó védekezésből pedig megfelelő ritmusban, jó támadásokat vezettünk. Rúgtunk egy kapufát, és nem tudom hogy, de kimaradt egy ajtó-ablak helyzet. A második félidőben is jól, kompaktan védekezett a csapat, mellette jó egyéni teljesítmények voltak. A cserék következében gyengültünk fejjátékban, ami megmutatkozott a DVTK pontrúgásainál. Eggyel több fejelő játékos jött a kapunk elé, két embert kivittek a kis szögletet levédekezni, így nem maradt a kipattanóra emberünk. Szerettünk volna odaérni, de nem tudtuk blokkolni Koman Vladimir lövését.
Nagyon jó hangulatban és nagyon jól telt a mai napunk és bebizonyítottuk, hogy az eddigi teljesítményünk sem a véletlen műve. Szereztünk tizenkét pontot, meglepetés a Barcika szereplése és ezután is arra törekszünk, hogy megnyerjük a lehető legtöbb mérkőzést és pontokat szerezzünk."

Merkantil Bank Liga 6. forduló
DVTK - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC 1-0 (félidőben: 0-0)
Gólszerző: Koman Vladimir 84'
Sárga lapok: Viczián Ádám 33' illetve Csatári Gergő 69, Süttő Attila 88'

DVTK  KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC 
44  BRANISLAV DANILOVIC  1 MEGYERI GÁBOR
4 BOKROS SZILÁRD (Bertus Lajos 72')  4 SZEMERE BALÁZS
6 BÁRDOS BENCE 6 HEIL VALTER
7 CSIRMAZ ISTVÁN 9 TAKÁCS TAMÁS (Nagy János 76') 
10 LUKÁCS DÁNIEL 10 SZABÓ BALÁZS (Laczkó Milán 87') 
17 SZŐKE ADRIÁN (Eppel Márton 72') 11 PÁLINKÁS GERGŐ
20 BÉNYEI ÁGOSTON 13  DVORSCHÁK GÁBOR (Szekszárdi Tamás 46') 
23 KOMAN VLADIMIR (Papp Marcell 92')  14 CSATÁRI GERGŐ
25 HOLDAMPF GERGŐ 16 SÜTTŐ ATTILA
36 VICZIÁN ÁDÁM 21 UR LÁSZLÓ (C)
42 KÖNYVES NORBERT (C)  (Jurek Gábor 37')  22 SZÉKELY DÁVID (Ádám Ferenc 87')
Cserék: Cserék:
1 PÓSER DÁNIEL  31 MEGYERI II GÁBOR
8 BERTUS LAJOS (Bokros Szilárd 72') 2 HLEBA TAMÁS
9 EPPEL MÁRTON (Szőke Adrián 72') 7 ÁDÁM FERENC (Székely Dávid 87')
11 JUREK GÁBOR (Könyves Norbert 37') 8 NAGY JÁNOS (Takács Tamás 76')
18 MRVA PATRIK 15 SZÉKELY KRISZTIÁN 
26 SZŰCS KORNÉL 17 KURDICS LEVENTE
27 VAJDA BOTOND 18 NAGY ÁKOS
66 ILLÉS BÁLINT 19 PUSKA PÉTER
99 PAPP MARCELL (Koman Vladimir 92') 20 LACZKÓ MILÁN (Szabó Balázs 87')
    23 SZEKSZÁRDI TAMÁS (Dvorschák Gábor 46')
    24 LIPPAI ÁKOS
Vezetőedző: Vezetőedző:
SZERGEJ KUZNYECOV VARGA ATTILA

További híreink

A MÉRKŐZÉS LEGJOBBJA : KÁLLAI ZALÁN

Dátum: 2022. dec 06. 10:30

A Merkantil Bank Liga tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc vendégeként léptünk pályára. A hazai vezetést követően Kállai Zalán egyenlítettet, így ezúttal Koszta Péter őt választotta a mérkőzés legjobbjának.

U19 - Győzelem Tiszaújvárosban

Dátum: 2022. dec 05. 15:01

Korosztályos csapataink közül az U19 zárta utolsóként a bajnokság őszi idényét. Együttesünk egy tiszaúvárosi győzelmet követően vonulhat a téli szünetre.

DÖNTETLEN SZENTLŐRINCEN - ÖSSZEFOGLALÓ, EDZŐI ÉRTÉKELÉS

Dátum: 2022. dec 04. 17:00

A Merkantil Bank Liga tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc otthonában zártuk a 2022/2023-as idény őszi szezonját, mely mérkőzés 1-1-es döntetlennel zárult.

ÉLŐ TUDÓSÍTÁS: SZENTLŐRINC SE - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2022. dec 04. 12:40

A Merkantil Bank Liga mai, tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc SE vendégeként lépünk pályára. A találkozóról ezúttal élő tudósítással jelentkezünk a szokásos percre-percre közvetítés helyett.

Mérkőzések

Eredmények

Szponzorok 

 

 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk

Tippmix