Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/KOVÁCS DOMINIK KAZINCBARCIKÁN

KOVÁCS DOMINIK KAZINCBARCIKÁN

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Kovács Dominik személyében egy fiatal védővel bővült csapatunk kerete. A huszonegy éves játékos a nyári átigazolási szezon utolsó napján az Újpest együttesétől érkezett kölcsönbe Kazincbarcikára.


Kovács Dominik a Vasas Kubala Akadémiaánál nevelkedett, ahol egészen az U17-es korosztályig futballozott. A játékos alapembernek számított angyalföldi csapatainál, majd a 2018/2019-es idényben Újpestre igazolt, ahol az U19-es együttesnél tizenkilencszer lépett pályára, valamint tízszer az akkor még a BLSZ I. osztályában szereplő Újpest II-nél is lehetőséget kapott. A 2019/2020-as és 2020/2021-es bajnokságokban szintén a lila-fehérek fiókcsapatának volt tagja, tavalyelőtt az NB3-as együttesben védő létére öt gólt is elkönyvelhetett. A 2020/2021-es szezon végén profi szerződést kötött vele egyesülete, így már az NB1-ben is bemutatkozhatott, valamint továbbra is a harmadosztályú B csapat alapembere volt, itt érdekességként megjegyeznénk, hogy ellenünk sem a hazai, sem az idegenbeli mérkőzésen nem lépett pályára. Kovács Dominik az idei szezont szintén az Újpestnél kezdte meg, három NB3-as bajnokin lépett pályára és egyszer volt NB1-es kerettag.

Kovács Dominik a 2022/2023-as bajnoki idény hátralévő részét a Kolorcity Kazincbarcika SC-nél tölti kölcsönben, így a másodosztályban első ízben nálunk mutatkozhat be, melyről a következőképpen nyilatkozott:

"Nagyon örülök, hogy itt lehetek és Barcikán próbálhatom ki magam az NB2-ben. Remélem minél előbb pályára léphetek és segíthetem a csapatot, tudom hogy meg kell küzdenem majd a helyemért, de készen állok keményen dolgozni. Hajrá Barcika!"

További híreink

A MÉRKŐZÉS LEGJOBBJA : KÁLLAI ZALÁN

Dátum: 2022. dec 06. 10:30

A Merkantil Bank Liga tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc vendégeként léptünk pályára. A hazai vezetést követően Kállai Zalán egyenlítettet, így ezúttal Koszta Péter őt választotta a mérkőzés legjobbjának.

U19 - Győzelem Tiszaújvárosban

Dátum: 2022. dec 05. 15:01

Korosztályos csapataink közül az U19 zárta utolsóként a bajnokság őszi idényét. Együttesünk egy tiszaúvárosi győzelmet követően vonulhat a téli szünetre.

DÖNTETLEN SZENTLŐRINCEN - ÖSSZEFOGLALÓ, EDZŐI ÉRTÉKELÉS

Dátum: 2022. dec 04. 17:00

A Merkantil Bank Liga tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc otthonában zártuk a 2022/2023-as idény őszi szezonját, mely mérkőzés 1-1-es döntetlennel zárult.

ÉLŐ TUDÓSÍTÁS: SZENTLŐRINC SE - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2022. dec 04. 12:40

A Merkantil Bank Liga mai, tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc SE vendégeként lépünk pályára. A találkozóról ezúttal élő tudósítással jelentkezünk a szokásos percre-percre közvetítés helyett.

Mérkőzések

Eredmények

Szponzorok 

 

 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk

Tippmix