Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/KOVÁCS DOMINIK KAZINCBARCIKÁN

KOVÁCS DOMINIK KAZINCBARCIKÁN

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

Kovács Dominik személyében egy fiatal védővel bővült csapatunk kerete. A huszonegy éves játékos a nyári átigazolási szezon utolsó napján az Újpest együttesétől érkezett kölcsönbe Kazincbarcikára.


Kovács Dominik a Vasas Kubala Akadémiaánál nevelkedett, ahol egészen az U17-es korosztályig futballozott. A játékos alapembernek számított angyalföldi csapatainál, majd a 2018/2019-es idényben Újpestre igazolt, ahol az U19-es együttesnél tizenkilencszer lépett pályára, valamint tízszer az akkor még a BLSZ I. osztályában szereplő Újpest II-nél is lehetőséget kapott. A 2019/2020-as és 2020/2021-es bajnokságokban szintén a lila-fehérek fiókcsapatának volt tagja, tavalyelőtt az NB3-as együttesben védő létére öt gólt is elkönyvelhetett. A 2020/2021-es szezon végén profi szerződést kötött vele egyesülete, így már az NB1-ben is bemutatkozhatott, valamint továbbra is a harmadosztályú B csapat alapembere volt, itt érdekességként megjegyeznénk, hogy ellenünk sem a hazai, sem az idegenbeli mérkőzésen nem lépett pályára. Kovács Dominik az idei szezont szintén az Újpestnél kezdte meg, három NB3-as bajnokin lépett pályára és egyszer volt NB1-es kerettag.

Kovács Dominik a 2022/2023-as bajnoki idény hátralévő részét a Kolorcity Kazincbarcika SC-nél tölti kölcsönben, így a másodosztályban első ízben nálunk mutatkozhat be, melyről a következőképpen nyilatkozott:

"Nagyon örülök, hogy itt lehetek és Barcikán próbálhatom ki magam az NB2-ben. Remélem minél előbb pályára léphetek és segíthetem a csapatot, tudom hogy meg kell küzdenem majd a helyemért, de készen állok keményen dolgozni. Hajrá Barcika!"

További híreink

Fehér Balázs: a támadószekcióban javulnunk kell!

Dátum: 2024. ápr 25. 08:00

Ismét a gyenge helyzetkihasználásunk miatt maradtunk alul.

A Szeged is újra becsekkolt a feljutásért, vége a Vasas veretlenségének, győztes „menekülők” és újabb edzőváltás

Dátum: 2024. ápr 23. 11:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára, ami ismét bebizonyította, hogy egyszerre lehet hullámzó és kiegyensúlyozott egy liga.

Rossz kezdés és vereség Tiszakécskén

Dátum: 2024. ápr 22. 14:00

Továbbra is „hullámzó” a bajnokság, egy-két csapat kivételével bárki, bárki ellen tud botlani vagy nyerni.

TISZAKÉCSKEI LC - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2024. ápr 21. 15:00

MERKANTIL BANK LIGA 29. forduló

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk