Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/A CSÁKVÁR ELLEN HEIL VALTER VOLT A LEGJOBB

A CSÁKVÁR ELLEN HEIL VALTER VOLT A LEGJOBB

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Vasárnap ismét hazai pályán játszott a Kolorcity Kazincbarcika SC, amikor is Pálinkás Gergő és Süttő Attila góljaival 2-0-ra legyőztük a Csákvár csapatát. A mérkőzésen nemcsak a csapatmunka, hanem az egyéni teljesítmények is kiemelkedőek voltak, sportigazgatónknak Koszta Péternek így ezúttal sem volt könnyű dolga a mérkőzés legjobbjának kiválasztásában. A hetedik fordulót követően az idei bajnoki idényben is remekül teljesítő Heil Valtert nevezte meg, vele készült interjúnkat olvashatják.


Vasárnap a Csákvár sem tudott pontot szerezni a Kolorcity Arénában, négyből négy hazai mérkőzést megnyert a csapat. Mit gondolsz minek köszönhető ez a hibátlan mutató?

"Nagyon örülünk ennek a dolognak, reméljük továbbra is ilyen eredményekkel tudjuk folytatni ezt a sorozatot. Lehet azért sikerült eddig mindig győznünk hazai pályán, mert hatékonyabbak tudtunk lenni a helyzetek kihasználásával. Illetve az is nagyon fontos ugye, hogy hazai pályán jobban érezhető a közönség támogatása."

Remek mérkőzést játszott a csapat, győzelmünk nem igazán forgott veszélyben. Hogyan értékelnéd a meccset?

"Összeségében úgy gondolom, hogy hatékonyak voltak a támadásaink és még az első félidőben ki tudtuk használni a helyzeteinket, amiből gólokat szereztünk. Védekezésben én úgy éreztem, hogy kompakt volt a csapat és jól működött az a fajta felállás, amit edzésen is gyakoroltunk."

A csapat egyik alapemberének számítasz az idei bajnoki idényben is, hétről-hétre nagyon jól teljesítesz a pályán. Meg vagy elégedve a teljesítményeddel?

"Akkor leszek megelégedve amikor a csapat eléri a kitűzött célt, de addig még sokat kell dolgoznunk. A bajnokság hosszú és minden lépésből meg kell próbálnunk kihozni a maximumot."

Már a hatodik szezont kezdted meg idén Kazincbarcikán, mik ezzel kapcsolatban a gondolataid? A Kazincbarcika hét bajnoki fordulót követően tizenöt ponttal a tabella második helyén áll, gondoltátok volna ezt a szezon elején?

"Először is örülök annak, hogy a csapat  idén visszakerült az NB2-be. Tavaly egy nehéz és szép szezonunk volt, ami nekem az első fél év akkor inkább a felépülésről szólt, a második fél évben már probáltam minél jobban hozzájárulni a csapat céljaihoz. Meg kell köszönöm a klubnak és a szakmai stábnak a türelmet es a támogatást és örülök annak, hogy további bizalmat kaptam. A szurkolóknak is szeretném megköszönni az eddigi szurkolást/biztatást, illetve azt, hogy mindig a csapat mellett vannak.
Nagyon örülök annak, hogy eddig idén is ilyen jól alakult számunkra a bajnokság, azonban hosszú út áll még előttünk, sokat kell dolgoznunk, de mindent megteszünk."

Ma újra munkához lát a csapat és elkezdetek készülni a Nyíregyháza elleni bajnokira. Mik a gondolataid a mérkőzéssel kapcsolatban?

"Egy fontos meccs következik, egy jó csapat ellen fogunk játszani egy kisebb méretű pályán, ahol hamar változhatnak a dolgok, de végig koncentráltnak kell maradnunk és ugyanúgy megpróbálni kihozni a maximumot a meccsből, a cél a három pont megszerzése. Bízom benne, hogy sikerülni fog és ezzel örömöt tudunk szerezni a szurkolóknak is."

További híreink

Két csapat játszott a hétvégén

Dátum: 2022. okt 03. 17:00

A KBSC női NB2-es csapata és az U14-es korosztályos együttesünk lépett pályára hétvégén a bajnokságban.

Hétvégi utánpótlás eredmények

Dátum: 2022. okt 03. 16:00

A hétvégén a KBSC három utánpótlás csapata lépett pályára a korosztályos bajnokságokban.

AZ ELSŐ PERCBEN ELDŐLT A PONTOK SORSA TÁLLYÁN

Dátum: 2022. okt 03. 10:00

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei első osztályú bajnokság nyolcadik fordulójában a tavaly még a haramadosztályban szereplő Tállya KSE vendégeként lépett pályára fiókcsapatunk.

DÖNTETLEN A GYŐR ELLEN - ÉRTÉKELTEK A VEZETŐEDZŐK

Dátum: 2022. okt 03. 09:00

Csapatunk a Merkantil Bank Liga kilencedik fordulójában az ETO FC Győr ellen könyvelhette el idei első döntetlenjét.

Mérkőzések

Eredmények

Szponzorok 

 

 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk

Tippmix