Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/MOL MAGYAR KUPA : MEG VAN A KOZÁRMISLENY ELLENI MÉRKŐZÉS IDŐPONTJA

MOL MAGYAR KUPA : MEG VAN A KOZÁRMISLENY ELLENI MÉRKŐZÉS IDŐPONTJA

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Mint azt a múlt héten megírtuk a Magyar Labdarúgó Szövetség elkészítette a MOL Magyar Kupa soron következő, harmadik fordulójának párosításait. A kupáért folytatott küzdelmekbe most csatlakoznak az NB1-es és NB2-es csapatok és a Kolorcity Kazincbarcika SC rögtön egy másodosztályú ellenfelet kapott. Idei első kupameccsünket a HR-Rent Kozármisleny ellen játsszuk, a mérkőzés időpontja véglegessé vált, így ezúton tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy 2022. szeptember 17-én (szombaton) 17:00-tól a Kozármislenyi Stadionban lépünk pályára.

2022. SZEPTEMBER 17. 17:00
MOL MAGYAR KUPA
3. forduló
HR-RENT KOZÁRMISLENY - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC 

 

További híreink

A MÉRKŐZÉS LEGJOBBJA : KÁLLAI ZALÁN

Dátum: 2022. dec 06. 10:30

A Merkantil Bank Liga tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc vendégeként léptünk pályára. A hazai vezetést követően Kállai Zalán egyenlítettet, így ezúttal Koszta Péter őt választotta a mérkőzés legjobbjának.

U19 - Győzelem Tiszaújvárosban

Dátum: 2022. dec 05. 15:01

Korosztályos csapataink közül az U19 zárta utolsóként a bajnokság őszi idényét. Együttesünk egy tiszaúvárosi győzelmet követően vonulhat a téli szünetre.

DÖNTETLEN SZENTLŐRINCEN - ÖSSZEFOGLALÓ, EDZŐI ÉRTÉKELÉS

Dátum: 2022. dec 04. 17:00

A Merkantil Bank Liga tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc otthonában zártuk a 2022/2023-as idény őszi szezonját, mely mérkőzés 1-1-es döntetlennel zárult.

ÉLŐ TUDÓSÍTÁS: SZENTLŐRINC SE - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2022. dec 04. 12:40

A Merkantil Bank Liga mai, tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc SE vendégeként lépünk pályára. A találkozóról ezúttal élő tudósítással jelentkezünk a szokásos percre-percre közvetítés helyett.

Mérkőzések

Eredmények

Szponzorok 

 

 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk

Tippmix