Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/A NYÍREGYHÁZA ELLEN FOLYTATJUK

A NYÍREGYHÁZA ELLEN FOLYTATJUK

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

Holnap a Nyíregyháza ellen folytathatjuk a 2022/2023-as pontvadászatot. A Kolorcity Kazincbarcika SC a Merkantil Bank Liga nyolcadik fordulójában Sényőn lép pályára, melyet egy kis kihagyás követ majd a bajnokságban, hiszen a jövőheti kupameccs után válogatott szünet lesz, így legközelebb majd október 2-án hazai pályán az ETO FC Győr ellen játszunk majd bajnokit.


KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Csapatunk hét NB2-es fordulót követően a tabella második helyén áll, minket, mint frissen feljutott csapatot, csak a tavalyi NB1-es kieső, azaz az MTK Budapest előz meg. Eddig lejátszott hét mérkőzésünkből ötöt nyertünk meg - négyet hazai pályán- és csupán kettő vereség került nevünk mellé, mellyel tizenöt pontot gyűjtöttünk.
Az első fordulóban Szemere Balázs és Ur László góljaival hazai pályán győztük le a Dorogot, majd Békéscsabán egy rövidzárlat következett és így szenvedtünk vereséget, amit a Budafok ellen ki is javítottunk és újabb három pontot tartottunk itthon. Ezután az első hétközi fordulóban Mosonmagyaróváron talált be Székely Dávid és Takács Tamás, amire a hazaiak csak egy góllal tudtak válaszolni, így ott első idegenbeli győzelmünket is elkönyvelhettük. A Kolorcity Kazincbarcika az ötödik fordulóban sem rontott, a Kozármisleny ellen Ádám Ferenc szerzett egy gólt a mérkőzés hajrájában és újabb értékes három ponttal gazdagította csapatunkat. A hatodik fordulóban a megyei rivális otthonában egy a mérkőzés utolsó tíz percében lőtt góllal tartotta otthon a DVTK  a három pontot, a találkozó egészén remekül játszó Kazincbarcika ellen. A diósgyőri vereséget is hamar magunk mögött tudhattuk, hiszen múlt héten a Kolorcity Arénában Pálinkás Gergő góljával és egy Süttő Attila által értékesített büntetővel újabb győzelemmel örvendeztettük meg hazai közönségünket.
 

"Jól telt a hét mind hangulatába, mind szakmailag is egyaránt . Szeretnénk pontokkal haza térni Nyíregyházáról , ami nem lesz egyszerű , de mindenki meg fog érte tenni mindent, hogy ez így legyen és ezáltal az idegenbeli mutatónkon is szeretnénk javítani. Reméljük sokan elkísérnek minket és köszönjük szurkolóinknak az eddigi biztatást ."

NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC

A Nyíregyháza várakozásaikat alulmúlva kezdte meg a 2022/2023-as pontvadászatot. E heti vendéglátóink az első három fordulóban nem szereztek pontot az ETO FC Győr, a Szombathelyi Haladás és a BFC Siófok ellen, így ezt követően egy edzőváltással folytatódott számukra a szezon, a csapatot már tavaly is irányító Feczkó Tamást Huszák Géza váltotta a kispadon. A Nyíregyháza a változást követően egy gólzáporos mérkőzést játszott a Soroksár ellen, amit 4-2-es eredménnyel nyertek meg, azonban Tiszakécskén egy újabb vereség következett számukra, a hatodik fordulóban ikszeltek az Ajkával, múlt héten pedig egy gól nélküli döntetlent játszottak a PMFC otthonában. E heti vendéglátóink egy győzelemmel, két döntetlennel és négy vereséggel eddig öt pontot gyűjtöttek, mely jelenleg a tabella tizenhatodik pozíciójához elegendő.
A Nyíregyháza jelenlegi keretéből Csősz Richárd, Sigér Ákos és Gresó Mátyás nevei lehetnek ismerősek a Kolorcity Kazincbarcika szurkolóinak. Utóbbi utánpótlásban játszott Barcikán, Sigér Ákos a 2016/2017-ben bajnoki címet nyert csapat tagja volt, majd a következő szezonban NB2-ben is nálunk játszott, Csősz Richárd pedig 2020/2021-es idényben erősítette keretünket.
Csapatunk azonban a két együttes közötti tíz pont differencia ellenére sem számíthat könnyű mérkőzésre, hiszen a Nyíregyháza együttese egytől-egyig kiváló labdarúgókból áll és sosem könnyű ellenük futballozni, azonban a célunk holnap sem más, mint a három pont megszerzése, így gondolja ezt vezetőedzőnk, Varga Attila is.

"A Nyíregyháza csapata magas, fizikálisan jó játékosokból áll ! Arra számítok, hogy sok fejpárbajt kell majd megvívnunk ! Nagyszerű teljesítményt kell nyújtanunk, okosan kell majd járatni a labdát és kihasználni a területeket. Oda kell figyelnünk arra, hogy az ellenfél hátul tömören védekezik és hosszú labdákra apellál! Magabiztosan utazunk Sényőre a körülményekkel nem foglalkozunk!"



 

MÉRKŐZÉS INFORMÁCIÓK
 

A Nyíregyházi Városi Stadion építési munkálatai miatt a Nyíregyháza az idei évben Sényőn játssza bajnoki mérkőzéseit, így a holnapi találkozónak is a Sényő-Carnifex FC Sporttelep ad majd otthont. A belépőjegyeket a mérkőzés kezdete előtt 2 órával a pénztárakban tudják megváltani, melynek ára felnőtt jegy estében 1000 forint, diák/nyugdíjas és hölgy szurkolók számára pedig 500 forint. A Kolorcity Kazincbarcika SC drukkerei a Rákóczi utca, majd a József Attila utca felől tudnak parkolni, majd belépni.

A Nyíregyháza Spartacus FC - Kolorcity Kazincbarcika SC találkozót Berényi Tamás vezeti majd, asszisztensei Rózsa Dávid és Ring Kevin lesznek, tartalékjátékvezetőként pedig Kovács Imre lesz jelen.A mérkőzésről honlapunkon élő szöveges közvetítéssel jelentkezünk és közösségi média felületeinken is informálódhatnak majd az aktuális állásról, illetve a hazai csapat YouTube-on a LINK-re kattintva élőben streameli majd azt.

Merkantil Bank Liga 8. forduló
2022. szeptember 11. 16:00
NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC
Sényő-Carnifex FC Sporttelep

A NYOLCADIK FORDULÓ

A jövő heti MOL Magyar Kupa fordulót és válogatott szünetet megelőző utolsó NB2-es bajnoki fordulóban rendszerint mind a húsz másodosztályú csapat pályára lép. Holnap öt mérkőzést rendeznek 16:00-tól, illetve négy találkozón hangzik el 17:00-kor a kezdést jelző sípszó, valamint egy meccs kerül megrendezésre majd hétfőn, akkor 20:15-től a DVTK fogadja majd az MTK-t. A nyolcadik forduló párosításai a következőek:

2022. SZEPTEMBER 11.
16:00
SOROKSÁR SC SZEGED-CSANÁD
GROSICS AKADÉMIA
2022. SZEPTEMBER 11.
16:00
NYÍREGYHÁZA 
SPARTACUS FC
KOLORCITY 
KAZINCBARCIKA SC
2022. SZEPTEMBER 11.
16:00
CREDOBUS 
MOSONMAGYARÓVÁR
 DOROGI FC
2022. SZEPTEMBER 11. 
16:00
AQVITAL FC CSÁKVÁR  GYIRMÓT FC GYŐR 
2022. SZEPTEMBER 11.
16:00
BUDAFOKI MTE BÉKÉSCSABA 1912
ELŐRE
2022. SZEPTEMBER 11.
17:00
BFC SIÓFOK TISZAKÉCSKEI LC
2022. SZEPTEMBER 11.
17:00
SZOMBATHELYI
HALADÁS
FC AJKA
2022. SZEPTEMBER 11.
17:00
ETO FC GYŐR PMFC
2022. SZEPTEMBER 11.
17:00
HR-RENT
KOZÁRMISLENY
SZENTLŐRINC 
2022. SZEPTEMBER 12.
20:15
DVTK MTK BUDAPEST

További híreink

Mindenki menekül(ne)!

Dátum: 2024. ápr 19. 16:00

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában a szezonban legtöbb edzőváltást átélt Tiszakécskére látogatunk.

André Zoltán hármat gurított a BSK-nak

Dátum: 2024. ápr 18. 14:45

U17: nagyobb koncentrációval a különbség is nagyobb lehetett volna!

U15: közel ötven percig meccsben voltunk

Dátum: 2024. ápr 18. 12:20

Aztán a kihagyott helyzetek és az egyéni hibák miatt vereséget szenvedett Balogh József csapata.

Elkezdődött a jegyértékesítés a következő hazai mérkőzésre

Dátum: 2024. ápr 18. 10:38

Április utolsó meccsén a Honvéd ellen játszunk a Kolorcity Arénában.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk